sou έγραψε:μαρεσει οταν διαβαζω αισιοδοξα πραγματα απο σ ενα....με ολο το θαρρος αλλα σε ειχα παρει απο φοβο...να εισαι καλα...yiannis62 έγραψε:stavro,diskola enas kenourios tha boresi na katalabi afta pou les.gia ebnoitous logous.nomiso oti biastikes na apadisis..etsi sklira.otan bika edo mesa imouna ena rakos..an mou eleges k. esi kati tetio den xero ti tha icha kani .giafto leo ligi prosochi den blapti.ola stin oratous.Γιατί κυρ Γιάννη; Τι είπα; Ότι αυτό που χρειάζεται η γυναίκα είναι ειλικρίνεια και μια ρεαλιστική προσέγγιση σε αυτό που συμβαίνει. Φαντάζομαι, θα πέσουν όλοι οι "ειδικοί" πάνω στην κοπέλα και θα αρχίσουν να αραδιάζουν ένα σωρό σενάρια για να την τρομάξουν. Μάλλον για αυτό γίνεται ράκος γυρνώντας από το νοσοκομείο.
Αυτό που λέω είναι να κλείσουν τα αυτιά στις Κασσάνδρες (όχι τη γιαγιά) και να μη συμπεριφέρονται στην κοπέλα σαν να είναι το μίασμα ή κανένα μωρό, γιστί αυτό θα την απομονώσει. Στην πραγματικότητα έχει ένα πρόβλημα που η ανικανότητα της επιστήμης το κανει να φαίνεται τρομερό. Το 90% του προβλήματος είναι το άγνωστο, αλλά όταν γίνει γνωστό θα ηρεμήσετε όλοι.
Δεν είναι τραγικό! Έχετε όλο το χρόνο να διαβάσετε τα πάντα, αλλά μέχρι τότε ΜΗΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΗ! ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ! Να λέτε πάντα την αλήθεια, διαφορετικά στο μέλλον δεν θα εμπιστεύεται κανέναν σας. Δεν είναι ουτε μελλοθάνατη αλλά ούτε και οπωσδήποτε μέλλουσα ανάπηρη. Μη στενοχωριέστε προκαταβολικά για κάτι που μπορεί να μη γίνει ποτέ. Οι πιθανότητες είναι μαζί σας.
α πράγματα δεν είναι τραγικά, αλλά δεν ειναι και ρόδινα. Ρεαλισμός!