• Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #46749  από anni
 Πέμ Ιαν 20, 2011 10:47 am
καλως ηρθες Ελπιδα και χρονια σου πολλα........
εισαι σε καλο δρομο..συνεχισε ετσι :-D
χρονια πολλα και σε σενα Γιαννη :happy-bouncymulticolor:
 #46755  από litsa
 Πέμ Ιαν 20, 2011 3:14 pm
βάζω μελεκούνια!!!!!!!!!!!

για αγόρια..??? χμ δεν ξερω,...!!!!!!!
 #46760  από kate2002
 Πέμ Ιαν 20, 2011 6:23 pm
Ελπίδα καλωσηρθες, και
..χρονια καλα και πολλα και στους δυο σας , γιάννη και ελπίδα! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #46761  από elenipir
 Πέμ Ιαν 20, 2011 6:26 pm
Ελπιδα Καλως ηρθες
Χρονια Πολλα και Καλα να εχεις .
Γιαννη Χρονια Πολλα και καλα και σε σενα και να μην σε εχει απο κατω ηρθε ο καιρος να την βαλεις εσυ απο κατω την κυρια !!!! :lol:
 #46766  από maestro
 Πέμ Ιαν 20, 2011 9:28 pm
Ελπιδα Καλως ηρθες
Χρονια Πολλα και Καλα να εχεις με πολλα χαμογελα παντοτε..!
Σου ευχομαι να συνεχίσεις έτσι με δυναμη τη ζωη σου.

Γιαννη και σε σενα(ισχυουν παρομοιες ευχες), Χρονια Πολλα και Καλα και ο,τι επιθυμεις να σε βρει..!
 #46769  από costas
 Πέμ Ιαν 20, 2011 10:16 pm
Γειά σου και χρόνια πολλά !!! Ολοι οι μήνες είναι επικίνδυνοι!!!!! Για μένα οι: Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος ήταν οι μήνες που στο παρελθόν είχα προβλήματα!!!!!
 #46771  από elpida
 Πέμ Ιαν 20, 2011 10:25 pm
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις φωτό! Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλους μας!
 #46784  από Γιάννης
 Παρ Ιαν 21, 2011 11:49 am
Μιμικαμ έγραψε:Φίλτατε Γιάννη, γιατί τόση μαυρίλα πρωινιάτικο??????
Μη σε παίρνει από κάτω, αντε επειδή μου εισαι ιδιαιτέρως συμπαθής, σου επιτρέπω
να κανεις χρηση του SKIP!!!!!!
Θα νιώσεις τα ευεργετικά του αποτελέσματα αμέσως, μια ασπρίλα και μια νοτα αισιοδοξίας
που διαρκεί!!!!!!!!!!Πολλά φιλιά :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
Μιμίκα μ' ξέρεις τις περισσότερες φορές, οι πεσιμιστές, απλά ζητούν το ενδιαφέρον, ευχαριστώ που το έδειξες. :romance-kisscheek:

Το Skip το άλλαξα, τώρα παίρνω Ariel
 #48090  από NikoleScully
 Τρί Φεβ 15, 2011 11:39 am
Καλημερα Ελπιδα!!!!!!!Καλως μας βρηκες και εσυ!!!!
λιγο αργα στελνω αλλα καλλιο αργα παρα ποτε :teasing-neener: :teasing-neener:
Χαιρομαι που εχεις ενα τετοιο ωραιο ονομα και το καλυτερο ειναι οτι εχει σημασια !!!!!!!Χαιρομαι που βλεπω ατομα που ειναι αισιοδοξα γιατι το παν αυτο ειναι...να χαιρομαστε το καθε δευτερολεπτο της ζωης μας!!!!!!!!!!!!Οτι και να μας συμβει να τα χαιρομαστε!!!!!Ολα δοκιμασιες ειναι...
Οσο για τους φιλους....αστο μην το ψαχνεις...εμενα οι πιο πολλοι μου γυρισαν την πλατη....μονο καποιους πολυυυυ λιγους εχω που μου συμπαραστεκονται.....δυστυχως εχουν καταντησει ολοι παρτακιδες......πω πω ..σε ζαλισα.....
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-partydance: :banana-dreads: