• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #46678  από panos59
 Τρί Ιαν 18, 2011 1:22 pm
ahilleas έγραψε:Γυρνάει ο Μήτσος ξημερώματα σπίτι, τύφλα στο μεθύσι ξαπλώνει ........ και, πλούπ, γεννάει ένα αυγό!!! .......... και σε λίγο ακόμα ένα αυγό ........... σφίγγεται και κάνει κι άλλο ένα αυγό…
Εικόνα

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #46691  από anni
 Τρί Ιαν 18, 2011 9:00 pm
Ένας νιόπαντρος γυρίζει στο σπίτι του από το γραφείο.
- Αγάπη μου, λέει στη γυναίκα του, δε θα ήθελα να σε βάλω σε κόπο, αλλά κάλεσα τον προϊστάμενό μου να φάμε μαζί.
- Χρυσέ μου, δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ... Έχουμε μόνο λίγο ρύζι.
- Δεν πειράζει, έχω ένα σχέδιο. Όταν θα έρθει ο προϊστάμενος, θα του πω ότι έχουμε ένα περίφημο κοτόπουλο. Εσύ θα είσαι στην κουζίνα και εκείνη τη στιγμή θα σπάσεις ένα πιάτο. Εγώ θα φωνάξω: "Ελπίζω να μην είναι το κοτόπουλο", και εσύ θα απαντήσεις: "Δυστυχώς!" Έτσι ο προϊστάμενος θα φάει το ρύζι. Κατάλαβες;
- Ναι, αγάπη μου.
Ο προϊστάμενος καταφθάνει. Κάθεται στο τραπέζι και... ξαφνικά ακούγεται ένας τρομερός κρότος από πιάτα που σπάνε.
- Ελπίζω να μην είναι το κοτόπουλο! αναφωνεί ο σύζυγος.
Και από την κουζίνα ακούγεται λυπημένη η φωνή της συζύγου:
- Όχι, αγάπη μου, το ρύζι ήταν...
 #46737  από litsa
 Πέμ Ιαν 20, 2011 9:52 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #46738  από litsa
 Πέμ Ιαν 20, 2011 9:53 am

Ο καινούριος παπάς της ενορίας ήταν τόσο νευρικός στην πρώτη του λειτουργία, που δε μπορούσε να μιλήσει. Πριν την επόμενη λειτουργία
> ρωτάει τον Αρχιεπίσκοπο, τι θα μπορούσε να κάνει για να χαλαρώσει. Ο Αρχιεπίσκοπος τον συμβουλεύει ως εξής:
>
> - Την επόμενη φορά ρίξε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό που θα πιεις και θα δεις πώς θα χαλαρώσεις.
>
> Την Κυριακή ο παπάς ακολουθεί τη συμβουλή και πραγματικά νιώθει ότι θα μπορούσε να κάνει κήρυγμα χωρίς άγχος. Μετά τη λειτουργία επιστρέφει στο σπίτι του, όπου μετά από λίγο εμφανίζεται ο Διάκος του Αρχιεπισκόπου και του παραδίδει ένα σημείωμα που έγραφε τα εξής:
>
> "Αγαπητέ πάτερ, την επόμενη φορά να ρίξετε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό, κι όχι, μερικές σταγόνες νερό στη βότκα. Σας παραθέτω
> μερικές παρατηρήσεις, για να μην επαναληφθούν τα σημερινά:
>
> *Δε χρειάζεται να τοποθετείτε φέτα λεμονιού στο χείλος του δισκοπότηρου.
>
> *Το κουβούκλιο στην αριστερή πλευρά είναι το εξομολογητήριο, όχι το μπάνιο.
>
> *Ο Αρχάγγελος είπε στη Παρθένο: "Χαίρε κεχαριτωμένη", όχι "Γεια σου πιπίνι".
>
> *Καλό θα είναι να μην ακουμπάτε στο άγαλμα της Παναγίας, πόσο μάλλον να το αγκαλιάζετε και να το φιλάτε με τέτοιο πάθος.
>
> *Οι εντολές είναι 10 και όχι 12.
>
> *Οι απόστολοι ήταν 12 και όχι 7. Κανείς δεν ήταν νάνος.
>
> *Δεν αναφερόμαστε στον Ιησού Χριστό και στους αποστόλους ως "Ι. Χ και Σία ".
>
> *Ο Ιούδας ήταν προδότης, όχι "σκατορουφιάνος του κερατά" που είπατε > εσείς.
>
> *Ο Χριστός μας, είπε στον Πέτρο ότι "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, θα με αρνηθείς", δε του είπε: "Μέχρι να λαλήσουν τα κοκόρια> θα με έχεις γράψει στα αρ**δια σου".
>
> *Δεν επιτρέπετε να αποκαλούμε την κεφαλή της εκκλησίας μας "Νονό".
>
> *Το καθαγιασμένο ύδωρ είναι για να ευλογούμε, όχι για να δροσίζουμε τον σβέρκο μας.
>
> *Ποτέ δε κηρύττουμε καθισμένοι στα σκαλιά του ιερού και σε καμία περίπτωση δεν ακουμπάμε το πόδι μας πάνω στη Βίβλο.
>
> *Ο άρτος χρησιμεύει για τη Θεία Ευχαριστία, όχι ως απεριτίφ που συνοδεύει το κρασί.
>
> *Η παρότρυνση να χορέψει το ποίμνιο ήταν ενδιαφέρουσα, δε χρειαζόταν όμως και να χορέψει γιάνκα γύρω από την εκκλησία.
>
> *Τη λειτουργία την τελειώνουμε με "Αμήν", όχι με "Όλε"!
>
> *Αυτός που καθόταν στην άκρη του Ιερού και τον οποίο αποκαλέσατε "αδελφάρα" και "τραβεστί με μάξι" ήμουν εγώ!
>
> *Τις σκάλες του άμβωνος τις κατεβαίνουμε κανονικά, όχι τσουλήθρα στο κάγκελο.
>
> Ελπίζω αυτά τα λάθη να διορθωθούν την ερχόμενη Κυριακή!
>
> Με τιμή,
>
> Ο Αρχιεπίσκοπος"

#46744  από βικυ
 Πέμ Ιαν 20, 2011 10:31 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #46798  από panos59
 Παρ Ιαν 21, 2011 7:16 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: (xiκ) :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: (xiκ) :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

(μπα σε καλό! (xiκ) από το πολύ το γέλιο, με έπιασε λόξυ(xiκ)γκας!)
 #46801  από elena
 Παρ Ιαν 21, 2011 8:01 pm
Ναυαγούν τρεις γυναίκες σε ερημικό νησί.
Αρχίζουν να ψάχνουν όλη την παραλία για ίχνος ζωής στο νησί.
Βλέπουν να έχει ξεβράσει το κύμα ένα μπουκάλι με ένα μήνυμα.
Το ανοίγουν και διαβάζουν: "Όποιος βρει αυτό το σημείωμα μπορεί να κάνει από μία ευχή."
Ενθουσιασμένες αρχίζουν να κάνουν τις ευχές τους. Λέει η μελαχρινή:
- Θέλω να κλείσω τα μάτια μου και να βρεθώ στο σπίτι μου!
Δεν προλαβαίνει να τελειώσει την ευχή της και εξαφανίζεται...
Λέει και η κοκκινομάλλα:
- Θέλω να κλείσω τα μάτια μου και να βρεθώ στο σπίτι μου!
Εξαφανίζεται και αυτή.
Βλέπει η ξανθιά τις φίλες της να εξαφανίζονται μία-μία και λέει και αυτή:
- Θέλω να ξαναγυρίσουν οι φίλες μου πίσω... Τι θα κάνω εδώ μόνη μου;
 #46803  από βικυ
 Παρ Ιαν 21, 2011 10:26 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #46808  από yiannis62
 Σάβ Ιαν 22, 2011 12:24 am
2 xanthies k. mia melachrini ,kindineboun sti thalasa.k. archisoun pote i mia pote i ali na fonasoun boithia.opote lei i melachrini.etsi den kanoume tipota den mas akoui kanis.tha fonaxoume k.oi tris dinata ala taftochrona edaxi?pame lipon me to tria..ena , dio , tria.k.akoui tis xanthies.taftoooo-chronaaaaaaa.
 #46818  από panos59
 Σάβ Ιαν 22, 2011 12:53 pm
(συγχωρέστε με ... το ποστάρω στα αγγλικά, όπως το έλαβα από NSW - Australia)

Jack decided to go skiing with his buddy, Bob. So they loaded up Jack's minivan and headed south.

After driving for a few hours, they got caught in a terrible blizzard. So they pulled into a nearby farm and asked the attractive lady who answered the door if they could spend the night over.

'I realize it's terrible weather out there and I have this huge house all to myself, but I'm recently widowed,' she explained. 'I'm afraid the neighbors will talk if I let you stay in my house.'

'Don't worry,' Jack said. 'We'll be happy to sleep in the barn. And if the weather breaks, we'll be gone at first light.' The lady agreed, and the two men found their way to the barn and settled in for the night.

Come morning, the weather had cleared, and they got on their way.

They enjoyed a great weekend of skiing.

But about nine months later, Jack got an unexpected letter from an attorney. It took him a few minutes to figure it out, but he finally determined that it was from the attorney of that attractive widow he had met on the ski weekend.

He dropped in on his friend Bob and asked, 'Bob, do you remember that good-looking widow from the farm we stayed at on our ski holiday down south about nine months ago?'

'Yes, I do.' Said Bob.

'Did you, er, happen to get up in the middle of the night, go up to the house and pay her a visit?'

'Well, um, yes!,' Bob said, a little embarrassed about being found out,'I have to admit that I did.'

'And did you happen to give her my name instead of telling her your name?'

Bob's face turned beet red and he said,

'Yeah ...., look ..., I'm sorry, buddy. I'm afraid I did.' 'Why do you ask?'

'She just died and left me everything.'

:text-thankyouyellow:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Κυρ Ιαν 23, 2011 9:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 283