• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΥΛΕ ...

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #45501  από aoratos
 Σάβ Δεκ 25, 2010 4:15 pm
Χρόνια πολλά και ότι καλύτερο στον εορταζόμενο λαό!!!

Χρύσα να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε και να χαίρεσαι και συ ότι αγαπάς!!! :romance-kisscheek:

Η μικρή Χριστίνα τι έγινε ρε παιδιά. λέτε να βρήκε αλλού ταπεράκια? αααααα θα σας μαλώσω... μου φαίνεται δεν την ταϊζατε καλά και μας έφυγε. :P
Χρόνια της πολλά όμως και να είναι καλά.

Επίσης χρόνια πολλά σε όσους έχουν κοντινά τους άτομα που γιορτάζουν...
 #45505  από litsa
 Σάβ Δεκ 25, 2010 6:34 pm
χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην χρύσα ston mano81 και σε όποιοιν άλλο γιορτάζει!!!!!
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #45507  από kate2002
 Σάβ Δεκ 25, 2010 7:31 pm
:romance-kisscheek: χρόνια πολλα, καλά και όμορφα σε όσους γιορτάζουν!!! :greetings-waveyellow:
 #45509  από Π.Μ79
 Σάβ Δεκ 25, 2010 8:15 pm
Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά σε όλες και όλους. Χαιρετώ από τα πάτρια εδάφη. Φιλιά πολλά εύχομαι και να περνάτε τέλεια. :-)
 #45512  από petaloudas
 Σάβ Δεκ 25, 2010 9:14 pm
Πολύχρονοι οι εορτάζοντες όλοι!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:

Να 'στε καλά ρε παιδιά... πάντα υγιής και χαμογελαστοί.. το κατά δύναμην δηλαδή... :eusa-dance: :eusa-dance:
 #45514  από chryssa
 Κυρ Δεκ 26, 2010 12:47 am
σας ευχαριστω απο την καρδια μου..... οοοολους ....για τις ευχες σας :romance-kisscheek:
να ειστε παντα καλα :text-thankyouyellow:

ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα

:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :roll:.................................................................................................
 #45519  από anni
 Κυρ Δεκ 26, 2010 11:58 am
χρονια πολλα στους εορταζοντες..............

chryssa χρονια σου πολλα και καλα :romance-kisscheek:
οτι επιθυμεις να το παθεις :-D

christina χρονια σου πολλα........ευχομαι να εισαι ευτυχισμενη........ :romance-kisscheek:
νομιζω τελικα δεν σου αρεσαν τα ταπερακια μου....... :doh: