• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #36562  από litsa
 Παρ Αύγ 20, 2010 5:37 pm
θα δειξει σε λίγο καιρό... απλα θα ψαχτούμε όλοι ..!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #36564  από Neutralis
 Παρ Αύγ 20, 2010 6:05 pm
Λες αλήθεια ότι μίλησες με τον Schelling? Παρακολουθώ την ιστοσελίδα του με μεγάλο ενδιαφέρον, μάλιστα πριν λίγο την πρότεινα σε μία ασθενή.

Δε μου κάνουν εντύπωση αυτά που είπε, είναι αναμενόμενα. Θεωρώ κι εγώ πως πρέπει να κανονίσεις μία επίσκεψη, ακόμη και Ελλάδα, με αγγειοχειρουργό.

Για τα φάρμακα, ουδέν λόγος. Τί δουλειά έχουν τα φάρμακα με φλεβικές στενώσεις;

Αν πας Αυστρία όμως, θα έρθω μαζί σου!
 #36565  από Π.Μ79
 Παρ Αύγ 20, 2010 6:14 pm
Φίλε Neutralis, ξέχασα να σε ευχαριστήσω, γιατί διάβασα τι έγραψες στο άλλο θέμα για αυτό το γιατρό και έτσι μου μπήκε η ιδέα να τον βρω και να του μιλήσω.

0043557226804 είναι το τηλέφωνό του.

Το σηκώνει ο ίδιος και ξαναλέω, είναι από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω μιλήσει.

Όσοι θέλετε να του μιλήσετε, είναι διαθέσιμος ο άνθρωπος, απλά να ξέρετε ότι μιλάει με τις αγγλικές ορολογίες (προφανώς). Όσοι δεν ξέρουν καλά αγγλικά ή δε γνωρίζουν καθόλου την αγγλική ιατρική ορολογία, ίσως είναι λίγο δύσκολο να τον παρακολουθήσετε.

Φίλε Neutralis, αφού τον παρακολουθείς, ιδού η ευκαιρία να του μιλήσεις :)
 #36567  από Neutralis
 Παρ Αύγ 20, 2010 6:38 pm
Κοίτα να δεις που στο skype, εκτός από φίλους, θα έχω και τον Schelling.

Ευχαριστούμε Paris. Ευχαριστούμε Αυστρία.
 #36568  από Π.Μ79
 Παρ Αύγ 20, 2010 6:49 pm
:)
 #36570  από Π.Μ79
 Παρ Αύγ 20, 2010 7:26 pm
Σταύρο χεχε, όταν καταφέρω να έρθω στην Πάτρα να πιούμε καφέ, θέλω πάρα πολύ να σε κοιτάω γιατί έχεις κορυφαίο τρόπο ειρωνείας που προσωπικά το γουστάρω όταν είναι καίριο :lol:

Μου είπε ότι μίλησε με κάποιους ιδιώτες νευρολόγους και με κάποιον στο Υπουργείο Υγείας χωρίς να αναφέρει ονόματα. Αυτούς αποκάλεσε narrow minded, μη παρεξηγηθώ.

Οι νευρολόγοι σπουδάσαν χρόνια ναι.

Ανθρωπιστές...

ας μη το αναλύσουμε γιατί τη χολή μου τη θέλω να κάνει τη δουλειά της, δηλαδή να γαλακτοματοποιεί τα λίπη. :-D
 #36574  από maraki12
 Παρ Αύγ 20, 2010 7:38 pm
Καλησπέρα από το κρεβάτι του πόνου :handgestures-salute:
Αστειεύομαι βέβαια.

Με 3 ολοκαίνουργιες φλέβες πήρα πλέον και την πιο τελευταία μου απόφαση. Τέλος η ιντερφερόνη. Η σημερινή δόση του Rebif θα πάει στα σκουπίδια. Θα διαβάσω αυτές τις μέρες και τις σχετικές έρευνες για να "υποστηρίξω" και επιστημονικά την απόφαση μου ;) ;)

Θα κάνω και δώρο στην Ελληνική οικονομία να τους στηρίξω λίγο βρε παιδί μου.. :happy-partydance:
 #36579  από Isolexion
 Παρ Αύγ 20, 2010 9:47 pm
Paris Michaelides έγραψε:Σταύρο χεχε, όταν καταφέρω να έρθω στην Πάτρα να πιούμε καφέ
Υπολογίστε και εμένα στον καφέ!!

Μαράκι περιμένουμε!!!!!!!!......και καλή ανάρρωση(όχι απο την επέμβαση αλλά απο την ΧΕΝΦΑ ;) )!!!!!!
 #36588  από κωστας
 Σάβ Αύγ 21, 2010 1:45 am
maraki12 έγραψε:Θα κάνω και δώρο στην Ελληνική οικονομία να τους στηρίξω λίγο βρε παιδί μου.. :happy-partydance:

καπου ειχα διαβασει οτι κοστιζουμε ο καθε ασθενης 1,2 εκατομμυρια ευρω στο ελληνικο κρατος ειμαστε μεγαλο βαρος,ετσι και'γω πηρα την αποφαση να τους το κανω και'γω δωρο να μην ξοδευουνε για μενα(χαριζει η ομαδα) !!! :-D :-D :-D :-D :-D !
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 82