• Live chat

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #3450  από maraki12
 Δευ Μάιος 04, 2009 4:13 pm
Θα ήταν φοβερά δύσκολο να προστεθεί στο site ένα live chat?

Ε, φανταστικό αφεντικό??? :oops:

:D :D
 #3455  από nikolaras
 Δευ Μάιος 04, 2009 4:50 pm
Kai na pros8esoume k mia arkouda na baraei ntefi k mixanh gia freddo kai mixanh gia fagita sandwich k ta sxetika :D
 #3469  από Στάθης
 Δευ Μάιος 04, 2009 10:26 pm
To Live chat είναι λίγο επικίνδυνο διότι εαν μπει κάποιος και αρχίζει π.χ. να βρίζω ιερά και όσια δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα, άσε που θα δυσφημιστέι και το site σε μεγάλο βαθμό.

Όσο για την αρκούδα, και το ντέφι με φρέντο κτλ, θα το βάλω στα μελλοντικά σχέδια του site (εαν βέβαια έχει μείνει καμία αρκούδα ζωντανή ....).

Ευχαριστώ Μαράκι, είμαι πάντα ανοιχτός να ζητήσω κάθε είδους προτάσεις !
 #3480  από maraki12
 Τρί Μάιος 05, 2009 1:22 am
Έχεις δίκιο Στάθη. Γενικώς δεν πάει το μυαλό μου στις κακές προθέσεις.. :?
 #3510  από mary_d_ath
 Τρί Μάιος 05, 2009 9:37 pm
Βασικά εάν το chat θα μπορούσαν να το δουν μόνο αυτοί που έχουν κάνει login (όπως γίνεται με το καφενείο) και λειτουργούσε μόνο συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας τότε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει αρκετός έλεγχος ως προς τους ενδοιασμούς που θέσατε κύριε Στάθη.
Εάν επίσης προστεθεί ένα κουμπάκι που θα φέρει τον τίτλο "ban" και το οποίο θα μπορούν να το χρησιμοποιούν κάποια αξιόπιστα μέλη που θα ορίσετε εσείς και θα λειτουργούν ως "υπεύθυνοι", τότε όλοι μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε ένα πολύ ασφαλές chat.
Κατά τ' άλλα, μεγάλα παιδιά είμαστε και γνωρίζουμε τους κινδύνους που κρύβονται στο διαδίκτυο και δε νομίζω για παράδειγμα κάποιος από εδώ να είναι τόσο αφελής και να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του.
Βέβαια όλα τα παραπάνω που έγραψα είναι απλά σκόρπιες ιδέες, ο τελικός λόγος και το οποιοδήποτε έργο για το καλό της ιστοσελίδας είναι δική σας ευθύνη και σίγουρα θα κρίνετε εσείς εάν μπορεί να γίνει μία τέτοια καινοτομία εδώ.