καθόλου αλάτι- καθόλου ζάχαρη.
εγώ έκανα κορτιζόνη 3 μέρες Χ (4Χ250γρ) στο νοσοκ. ενδοφλέβια και 20 μέρες Χ 11 χάπια / μέρα.
δεν ήξερα ότι τα χάπια κάνουν μεγαλύτερη κατακράτηση απο το ενδοφλέβιο..
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
Λένα μου, μην ανησυχείς, πολλές φορές μετά από χρήση κορτιζόνης επιτείνονται τα μουδιάσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα....΄Σε εμένα την τελευταία φορά κράτησαν κανα μήνα....Ξέρεις πότε σταμάτησαν;Όταν έπαψα να το σκέφτομαι.......Φιλιά...
κυρίως χρειάζεται ηρεμία και θετική σκέψη για να δράσει η κορτιζόνη.. την πρώτη φορά έκαναν μήνες να περάσουν- αγχωμένη γαρ - τη δεύτερη είπα: χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά και πήγαν... και πέρασαν γρήγορα ... ψυχραιμία δηλαδή!
και τις δύο φορές πήρα και ενδοφλέβια και χάπια στη συνέχεια για να κοπεί λέει η κορτιζόνη αργα... - σας το είπαν και εσάς?-
ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!
ΛΙΤΣΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ 4ΗΜΕΡΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ, ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΙΔΕ.ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ (ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ) ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΠΤ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ Ν ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.
Εμένα πάντως μου την έκοψαν ξεροσφύρι μετά το πενθήμερο σχήμα. Και οι σπαστικές παραπαρέσεις κράτησαν γύρω στον ενάμισυ μήνα... Αλλη άποψη, πάντως, ισχυρίζεται ότι τα χάπια μετά απο κάποιο διάστημα, λιώνουν τους μυς και προξενουν οστεοπορώσεις και άλλα γνωστα... Τι να πει κανείς, υπομονή...
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke
για αυτο στο πανεπιστημιακο της κρήτης μου δίνανε μαζί και ασβέστιο για όσο έπαιρνα την κορτιζόνη
και έλεγχαν πρωί και βράδυ όσο ήμουνα στο νοσοκ. την πίεση και το ζάχαρο..