• ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #32388  από Ευτυχία
 Τετ Ιουν 30, 2010 9:11 pm
κωστας έγραψε:ευτυχια και νικο πολυ ωραια τραγουδια!
θα κοινοποιησω ενα ασχετο και λιγο αστειο

[youtube]XNLDns41jBQ[/youtube]
Κώστα που το βλέπεις άσχετο? η playlist οπως βλέπεις ..σήμερα είναι "τα πάντα όλα" που λενε κ οι μαθητές μου :lol:
στο πνεύμα λοιπόν του.. "τα πάντα ολα" βάζω αυτο :-D που παρεπιπτόντως μ'αρέσει πολυ :-D
[youtube]1wU5sxvYeLI[/youtube]
enjoy :-D
 #32389  από Νικος
 Τετ Ιουν 30, 2010 9:11 pm
κωστας έγραψε:ευτυχια και νικο πολυ ωραια τραγουδια!
θα κοινοποιησω ενα ασχετο και λιγο αστειο

[youtube]XNLDns41jBQ[/youtube]
κωστα κομματαρα ειναι αυτο
 #32390  από Νικος
 Τετ Ιουν 30, 2010 9:16 pm
soulla έγραψε:νίκο και ευτυχία γεια σας χαίρομαι που τα βρίσκετε μουσικά :banana-stoner: άντε βρε να τεριάξετε και σε άλλα....να γίνει αυτός ο γάμος ...να δούμε και τον κουτρούλη γαμπρό :teasing-neener:
την αγάπη μου....και όχι και τρέχοντας νίκο μην ξεχνιόμαστε :obscene-hanged:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #32391  από Νικος
 Τετ Ιουν 30, 2010 9:22 pm
τα παντα ολα λοιπον και φύγαμε
[youtube]StlMdNcvCJo[/youtube]
 #32392  από soulla
 Τετ Ιουν 30, 2010 9:23 pm
ευτυχάκι μου με πέταξε έξω και έχασα και την φιλενάδα μου....ξέρω τι είστε με τον νίκο....βρε κουτό αστείο έκανα σας έυχομαι όμως να έρθει κάτι που να σας αλλάξει την ζωή ....και εγώ θέλω να γίνω καλύτερα...να έρθει μια λύση... :romance-kisscheek:
[youtube]ixyjlKGsOlQ[/youtube]και μην ξεχνιόμαστε και για την αγαπημένη μου
 #32393  από Ευτυχία
 Τετ Ιουν 30, 2010 9:31 pm
:lol: δε παλεύεσαι Νικο :lol: που είναι ο Κώστας να παίξει κ αυτός :lol: να δέσει το γλυκο :lol: [youtube]5x1K5UH2nek[/youtube]

soulla μου το ξερω οτι έκανες αστείο :-D ;) είναι το ατιμο απρόσωπο ιντερνετ που δεν αφήνει να φανούν οι εκφράσεις μας ... να νιώσεις γρήγορα καλύτερα :)

στη φιλενάδα σου :animals-dogrun: :whistle: δε τολμάω να αναφερθώ.. :whistle: :confusion-seeingstars:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ευτυχία την Τετ Ιουν 30, 2010 9:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #32394  από Νικος
 Τετ Ιουν 30, 2010 9:34 pm
soulla έγραψε:νίκο και ευτυχία γεια σας χαίρομαι που τα βρίσκετε μουσικά :banana-stoner: άντε βρε να τεριάξετε και σε άλλα....να γίνει αυτός ο γάμος ...να δούμε και τον κουτρούλη γαμπρό :teasing-neener:
Να κάνω μόνο μια διευκρίνηση soula εγω το παλεύω αλλά η ευτυχία αντιστέκεται σθεναρά :(
 #32395  από soulla
 Τετ Ιουν 30, 2010 9:42 pm
το ξέρω το διάβασα εγώ το φλυνζάνι...και δωρεάν μην ακούσει η εφορία :bow-yellow:
 #32396  από Νικος
 Τετ Ιουν 30, 2010 9:43 pm
ελα μου ντε ο κωστας που ειναι?
 #32397  από Ευτυχία
 Τετ Ιουν 30, 2010 9:45 pm
Νικος έγραψε:
Να κάνω μόνο μια διευκρίνηση soula εγω το παλεύω αλλά η ευτυχία αντιστέκεται σθεναρά :(
:? :-D να υποθέσω οτι αναφέρεσαι στην..εννοια ευτυχία κ οχι σε μένα ως Ευτυχία :lol: right?? :lol: :lol: ee? :?
soulla έγραψε:το ξέρω το διάβασα εγώ το φλυνζάνι...και δωρεάν μην ακούσει η εφορία :bow-yellow:
:lol: θεα :-D
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 621