• Διπλωπία και νεα ωση???

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #31929  από elena
 Σάβ Ιουν 26, 2010 2:18 pm
Εύχομαι γρήγορα περαστικά!
αυτό που μου κάνει εντύπωση ,είναι ότι ξεκινάει tysabri χωρίς να έχει ms?δεν ξέρω τι να σου πω...
πάντως θέλει υπομονή για να περάσουν όλα αυτά που αισθάνεται...
μήπως πρέπει να δείτε και άλλον γιατρό ή να κάνετε και την εξέταση για χενφα?μακάρι να κάνετε το καλύτερο!
 #31930  από kate2002
 Σάβ Ιουν 26, 2010 2:24 pm
elena έγραψε:Εύχομαι γρήγορα περαστικά!
αυτό που μου κάνει εντύπωση ,είναι ότι ξεκινάει tysabri χωρίς να έχει ms?δεν ξέρω τι να σου πω...
πάντως θέλει υπομονή για να περάσουν όλα αυτά που αισθάνεται...
μήπως πρέπει να δείτε και άλλον γιατρό ή να κάνετε και την εξέταση για χενφα?μακάρι να κάνετε το καλύτερο!
ειπα να μιλησει αλλος πρωτα, και συμφωνω απολυτα με την ελενα...
απο την αρχη tysabri με πιθανη ms;
πριν το ξεκινησει, η ταπεινη μου γνωμη ειναι, να τεσταρει για χενφα, και να παρει και άλλες γνωμες...
 #31932  από kate2002
 Σάβ Ιουν 26, 2010 2:29 pm
γιατι να το αποκλεισουν σταυρο; δεν καταλαβαινω...
 #31934  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Ιουν 26, 2010 2:36 pm
Συμφωνώ κι εγώ παιδιά με σας. Προσωπικά, δεν θα έπαιρνα κανένα σκεύασμα μόνο με ΠΙΘΑΝΗ διάγνωση. Ψάξτε το.
 #31935  από κωστας
 Σάβ Ιουν 26, 2010 2:37 pm
kate2002 έγραψε:γιατι να το αποκλεισουν σταυρο; δεν καταλαβαινω...
προφανως θα εννοει να το ψαξουν πρωτα(για να το αποκλεισουν)...
 #31937  από kate2002
 Σάβ Ιουν 26, 2010 2:48 pm
κωστας έγραψε:
κωστα, σε μερικα πραγματα, εγω τουλαχιστον, τα παιρνω τοσο τοις μετρητοις, που αγγιζω τα όρια της ηλιθιοτητας... γιαυτο και οταν τα πραγματα αυτα ειναι τοοοοοοοοοσο σοβαρα, οσο το θεμα που καιει όλους μας εδω μεσα, θελω να καταλαβαινω... γιαυτο και κανω συνηθως χαζες ερωτησεις...
προφανως το διαβασες πιο σωστα... :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
και προφανως...γυρισε το οσο μυαλό μου αναποδα! :text-imsorry: :text-imsorry: :text-imsorry:
 #31938  από mortal_engine
 Σάβ Ιουν 26, 2010 2:58 pm
Tysabri για την αντιμετώπιση της ώσης;! Σε μή διαγνωσμένη, έστω και με τα ανανεωμένα πλην παλαιολιθικά κατά McDonald κριτήρια; Όταν φάρμακο έχει εγκριθεί μόνο για ΠΣ με εξάρσεις-υφέσεις; Όταν η ίδια η εταιρία παραγωγής του φαρμάκου λέει ότι συνίσταται γενικά για όσους έχουν αποτύχει ή εμφάνισαν δυσανεξία σε άλλα φάρμακα; Όταν στις 7 Ιουνίου ανακοινώθηκαν άλλες 6 περιπτώσεις PML ανεβάζοντας τον παγκόσμιο αριθμό σε 55;
http://www.msrc.co.uk/index.cfm/fuseact ... ageid/1905

Άραγε ποιο μακροπρόθεσμο όφελος προσδοκούν οι γιατροί για μια νέα κοπέλα από ένα φάρμακο που έχει ελεγχθεί για 2 μόνο χρόνια; Και με δεδομένο το παγκόσμιο πλέον βουητό για τη ΧΕΝΦΑ, γιατί δεν παραπέμπουν πρώτα για έναν απλό υπέρηχο, παρά τρέχουν να προλάβουν την έναρξη της "θεραπείας";

Όσο και αν δυσαρεστηθούν κάποιοι, υπάρχει μία, μόνο μία ορθολογική απάντηση: Η ανάγκη για αύξηση των πωλήσεων του tysabri, που δεν τα πάνε τόσο καλά όσο κάποιοι υπολόγιζαν:
http://www.dowjones.de/site/2010/04/bio ... -soar.html
 #31944  από κωστας
 Σάβ Ιουν 26, 2010 3:36 pm
kate2002 έγραψε:
κωστας έγραψε:
κωστα, σε μερικα πραγματα, εγω τουλαχιστον, τα παιρνω τοσο τοις μετρητοις, που αγγιζω τα όρια της ηλιθιοτητας... γιαυτο και οταν τα πραγματα αυτα ειναι τοοοοοοοοοσο σοβαρα, οσο το θεμα που καιει όλους μας εδω μεσα, θελω να καταλαβαινω... γιαυτο και κανω συνηθως χαζες ερωτησεις...
προφανως το διαβασες πιο σωστα... :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
και προφανως...γυρισε το οσο μυαλό μου αναποδα! :text-imsorry: :text-imsorry: :text-imsorry:
ο σταυρος ειναι πρωτοπορος θα ελεγα στο θεμα της χενφα και δεν υπηρχε περιπτωση να πει σε καποιον να μην το ψαξει αφου πρωτος μας το ειπε!kate σε ηλιθιοτητα παντος εμενα δεν με ξεπερνας εχω κανει και εχω εχω πει πολλα και διαφορα τα οποια τα σκεφτομαι και τα διαβαζω μετα και τρελαινομαι!σχετικα με την κοπελα τωρα ειναι δυνατον να μην τα χανεις με αυτα που διαβαζεις,της δωσαν ενα τοσο ισχυρο φαρμακο για πιθανη σκπ!τι να πω δεν ξερω δεν ειμαι ειδικος...
 #31953  από βικυ
 Σάβ Ιουν 26, 2010 6:24 pm
Συμφωνω με τους προηγουμενος ....για την αγωγη σε ΠΙΘΑΝΗ ms!
Ευχομαι ολα να περασουν γρηγορα!
 #31959  από Isolexion
 Σάβ Ιουν 26, 2010 7:07 pm
Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν και οι ορθοπεδικοί να γυψώνουν "πιθανώς" σπασμένα χέρια και θα όλα μια χαρά!!!