• ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #31733  από Giota
 Πέμ Ιουν 24, 2010 3:02 pm
καλησπερα. πηρα τηλ τον γιατρο κ μου ειπε να μην κανουμε τιποτε. αν υπαρχει αλλαγη να τον παρω τοτε τηλ. αντε να δουμε
 #31858  από mortal_engine
 Παρ Ιουν 25, 2010 6:33 pm
Βάσει της αυτοάνοσης θεωρίας οι ημικρανίες είναι ανεξήγητες και άσχετες με την ΠΣ όπως βεβαιώνουν οι νευρολόγοι. Βάσει όμως της ΧΕΝΦΑ όλα αποκτούν νόημα: Μια στενωμένη έσω σφαγίτιδα στο λαιμό προκαλεί συμφόρηση στο έταιρο ημισφαίριο, εξ' ού και η ημικρανία. Και επειδή αποχευτεύει και τα επιφανειακά στρώματα του προσώπου και τον λαιμό, δικαιολογείται να προκαλεί και μούδιασμα εκεί.

Άραγε πονά πάντα η ίδια πλευρά του κεφαλιού και μήπως ο πόνος μοιάζει να ακολουθεί τους παλμούς της καρδιάς σαν χτύπημα με βαριοπούλα; Και μήπως ξεκίνησαν αυτά τώρα που ανέβηκε η θερμοκρασία και ξεχνάς να πίνεις περισσότερο νερό;
 #32011  από catherina
 Κυρ Ιουν 27, 2010 9:47 pm
γεια σας και απο εμενα, το δικο μου το κεφαλι ποναει τωρα που αρχισε να κανει λιγο παραπανω ζεστη σαν να με χτυπανε με σφυρι, ξυπναω το βραδυ και νομιζω πως θα τρελαθω απο τον πονο. :violence-hammer:
 #32497  από Giota
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 3:40 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΛΑΙΜΟ. ΠΗΓΑ Κ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΔΩ Κ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ
 #32514  από kate2002
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 5:06 pm
πανε και σε άλλον γιωτα! :greetings-waveyellow: :romance-caress:
 #32518  από Giota
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 5:32 pm
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ
 #32523  από kate2002
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 5:49 pm
κανενας (γνωμη μου)δεν εχει... το μονοπωλιο πουθενα, ειδικα στην ιατρικη. δε σου λεω να αλλαξεις γιατρο. απλα ρωτα και άλλον, ισως να εχει καμια καλυτερη ιδεα, κατι δοκιμασμενο αλλιως...
 #32527  από Giota
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 6:00 pm
DIKIO ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ
 #32529  από kate2002
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 6:04 pm
δεν μπορει μονο εναν γιατρο να εχει η πόλη σου... αλλωστε (και) τους γιατρους τους γνωριζεις όταν τους χρειαζεσαι... ;)
 #32542  από Giota
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 6:28 pm
ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΖΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΘΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ. Γ ΙΑΥΤΟ ΕΨΑΞΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ ΖΑΛΑΔΕΣ