• ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #30733  από Νικος
 Τετ Ιουν 16, 2010 7:24 pm
Θελω , καποια στιγμη να κανω μια αναδρομη πισω στα τραγουδια και στο καφενεδακι σας, η αλήθεια ειναι πως δεν το χω κανει ακομα
 #30735  από bistonina
 Τετ Ιουν 16, 2010 7:26 pm
Νικος έγραψε:Θελω , καποια στιγμη να κανω μια αναδρομη πισω στα τραγουδια και στο καφενεδακι σας, η αλήθεια ειναι πως δεν το χω κανει ακομα

καλο κουραγιο. τα τραγουδια ενταξει, αλλα το καφενειο δεν παλευεται. 1200 σελιδες ειναι, το σκεφτηκες καλα????
 #30736  από βικυ
 Τετ Ιουν 16, 2010 7:27 pm
Νικο στο καφενειο χρειαζεται ενας μηνας διαβασμα για να βγαλεις ακρη! :lol:
Τα τραγουδια ειναι λιγοτερα!
 #30738  από βικυ
 Τετ Ιουν 16, 2010 7:29 pm
Βιστονινα με προλαβες! :twisted:
 #30754  από soulla
 Τετ Ιουν 16, 2010 8:07 pm
νίκο μην τα διαβάσεις όλα θα γίνουν και θα μας μάθεις καλύτερα σε βάθος :D θα σου πω εγώ με λίγα λόγια :D είμαστε λοιπόν μια παρέα στρουμφοπαρέα θα έλεγα ....είμαστε όλοι προβληματικοί μεγαλώνουμε και αυξανόμαστε καθημερινά πράγμα που με κάνει να λυπάμαι πάααααααααααρα πολύ :oops:
λοιπόν είναι (ήταν)ο αόρατος η ψυχή της παρέας δενξέρω ποια τον στεναχώρεσαι και χάθηκε ,είναι η έλενα η καρδιά του αόρατου νομίζω αυτοί οι δυο τα είχανε κρυφά :D :D είναι η βιστονινα και ο βιστονας που άνοιξαν καφετέρεια και ψιλοχάθηκαν,είναι η βίκη η γειτονισσα της βιστονίνας :P ε΄ναι η kate με τρια παιδια και για αυτο την λέμε η μανα του λοχου.είναι και η άννη που έχει ενα γιο σκηνοθέτη τον αλέξανδρο τον μέγα :P όσο για μένα χαιρετησματα στην εξουσια :D είμαι η σούλλλλλλλα και μόλις τελείωσα :D είναι και η λίτσα η τσαμπίκα που δεν αντεχει τα κεφαλαία είναι η λου λου μου μου.ήταν και η mary _d kai της αφιερωνω [youtube]zyGEEamz7ZM[/youtube]και ελπιζω να είναι καλά...και αυτη μας λείπει..
και τέλος είναι τα παιδιά που δεν έρχονται στο καφε αλλά μας κατατοπίζουν και εγω προσωπικα ευχαριστω πολυ για την χενφα
 #30756  από Νικος
 Τετ Ιουν 16, 2010 8:24 pm
είμαι η σούλλλλλλλα και μόλις τελείωσα
Αυτη εισαι η μια και μοναδικη :D :D :D
 #30758  από Νικος
 Τετ Ιουν 16, 2010 8:41 pm
Που σε βρε κωστα και μας έχει φάει η αγωνιά? :evil:
 #30759  από βικυ
 Τετ Ιουν 16, 2010 8:42 pm
Ανεβειτε ολοι στο καμπριο....να παμε βολτα ,να μας χτυπησει ο αερας να δροσιστουμε!

[youtube]NMNgbISmF4I[/youtube]
 #30761  από kate2002
 Τετ Ιουν 16, 2010 8:47 pm
Νικος έγραψε:Που σε βρε κωστα και μας έχει φάει η αγωνιά? :evil:
κι ελεγα ρε νικο που το διαβασα και ποιος τογραψε και πουυυυυυυυυυυυ να ψαχνω τωρα μεσα στα αιματα και τα πολεμικα θυματα... :o :o :o :(
ξερω οτι σημερα περιμενω καποιον να πει τι εκανε, αλλά τωρα με θυμισες ποιον! ;)
 #30762  από Νικος
 Τετ Ιουν 16, 2010 8:48 pm
"Εχω και κότερο, πάμε μια βόλτα?" αγαπημενο quote :D
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 621