• ΑΥΠΝΙΕΣ-ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΝΟΥ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #29897  από Ευτυχία
 Παρ Ιουν 11, 2010 2:57 pm
τώρα, πέρα απο τη πλάκα νομίζω οτι πρακτικές οπως αυτή που λεω εγω..απλα χαιδεύουν ή μάλλον κρύβουν το πρόβλημα κ δε το χτυπάνε στη ρίζα του..δε το λύνουν
 #29898  από Νικος
 Παρ Ιουν 11, 2010 3:02 pm
Ευτυχια έγραψε:ενα απο τα βότανα που εχω φυτέψει είναι κ αυτό..
:!: :!: :!:
Λεω να κανω μια επισκεψη σε αυτον τον κήπο, απο επιστημονικο ενδιαφερον............................................................. :twisted:
 #29904  από Ευτυχία
 Παρ Ιουν 11, 2010 3:32 pm
Νικος έγραψε:
Ευτυχια έγραψε:ενα απο τα βότανα που εχω φυτέψει είναι κ αυτό..
:!: :!: :!:
Λεω να κανω μια επισκεψη σε αυτον τον κήπο, απο επιστημονικο ενδιαφερον............................................................. :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol:
 #29910  από kate2002
 Παρ Ιουν 11, 2010 4:19 pm
κοιτα, η βαλεριανα δεν ενδυκνυται για χρηση, φαινεται βρωμαει πολυ. ουτε τρωγεται, ποσο μάλλον να την καπνισεις ;)
ενω η μαριχουαννα, μαλλον θα μοσχοβολαει μπροστα της! ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
πλακα κανω ετσι; :D :D :D :D :D :D :D
 #29920  από βικυ
 Παρ Ιουν 11, 2010 6:30 pm
kate2002 έγραψε:κοιτα, η βαλεριανα δεν ενδυκνυται για χρηση, φαινεται βρωμαει πολυ. ουτε τρωγεται, ποσο μάλλον να την καπνισεις ;)
ενω η μαριχουαννα, μαλλον θα μοσχοβολαει μπροστα της! ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ωραιο αστειο kate!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Λες να μοσχοβολαει? ;) :lol:
 #29924  από kate2002
 Παρ Ιουν 11, 2010 7:29 pm
βικυ έγραψε:
kate2002 έγραψε:κοιτα, η βαλεριανα δεν ενδυκνυται για χρηση, φαινεται βρωμαει πολυ. ουτε τρωγεται, ποσο μάλλον να την καπνισεις ;)
τι να σου πω βικυ μου,δεν την εχω δοκιμασει, ουτε τη μια ουτε την άλλη...ααααααααααχ, αφησα ανεκμεταλευτα τα φοιτητικα μου χρονια.... :o :o :o :(
αλλα για να παλαβωνουν ολοι μαζι της, μάλλον! :D :D :D :D :D
 #29938  από Vasso
 Παρ Ιουν 11, 2010 10:13 pm
Βαλεριάνα και πασιφλώρα. Κυκλοφορούν και σε χάπια.
 #29948  από catherina
 Παρ Ιουν 11, 2010 11:12 pm
η μαριχουανα μυριζει, και σε χωρο που εχουν καπνισει να μπεις μυριζει εντονα και το καταλαβαινεις σαν τα πουρα ενα πραγμα. δεν καπνιζω ουτε τσιγαρα και ετυχε σε ενα μαγαζι που πηγα να εχουν καπνισει. δυο ατομα ειμασταν και γελουσαμε σαν χαζες μιση ωρα αφου ειχαμε βγει
 #29960  από βικυ
 Σάβ Ιουν 12, 2010 1:36 am
kate2002 έγραψε:
βικυ έγραψε:
τι να σου πω βικυ μου,δεν την εχω δοκιμασει, ουτε τη μια ουτε την άλλη...ααααααααααχ, αφησα ανεκμεταλευτα τα φοιτητικα μου χρονια.... :o :o :o :(
αλλα για να παλαβωνουν ολοι μαζι της, μάλλον! :D :D :D :D :D
Νομιζω μοσχοβολαει..... :oops: ;) :P
 #40384  από Akatamakata
 Δευ Σεπ 27, 2010 1:49 pm
Νικος έγραψε:Κωστα το μηχανιμα MRI εχω ριξει κατι υπνους εκει μεσα απίστευτους , θελω ενα για το σπιτι λες να νε ακριβο? :shock:
Είσαι ο ανθρωπος μου !!!!
Με εχουν ξυπνησει επειδη ροχάλιζα και κουνιόμουνα,
τρελλους ύπνους στον μαγνητικό.
Αν καταφάρεις και αγορασεις εναν θα το νοικίαζω κατι Σαββατοκυριακα για να κανεις αποσβεση.