Λοιπον, αποψη δικη μου (που εχω υιοθετησει μαλλον) ειναι οτι το σωμα μας ειναι καθρεφτης της ψυχης. Ο,τι συμβαινει στο σωμα μας ειναι αποτελεσμα μια εσωτερικης δυσλειτουργιας/ανισσοροπιας/συγκρουσης σαφως σε μια ισορροπια με εξωτερικους παραγοντες ειτε λεγονται ραδιενεργεια, τροφη, εμβολια ειτε λεγεται φλεβικη ανεπαρκεια.. The point is οτι καμια θεραπεια ειτε "ριζοσπαστικη" ειτε κλασικη δεν προκειται να καλυψει και να θεραπευσει κατι που ξεκιναει απο μεσα μας. Δεν μπορεις να γιατρεψεις το "ειδωλο" το καθρεφτη παρα μονο να το κανεις να δειχνει καλυτερα.. Αυτο που πρεπει να κανουμε ολοι μας ειναι πρωτα να αναρωτηθουμε ποια συγκρουση εσωτερικη μπορει να προκαλεσε κατι τετοιο? Που δεν "ακουσα" τον εαυτο μου? Ποιες επιλογες που θα ηθελα δεν ακολουθησα? Σκεφτομαι με τη λογικη η με το συναισθημα? Ποια ανισορροπια μεταξυ λογικης και συναισθηματος εχω μεσα μου?
Η ακομα πιο ακραιες σκεψεις: Μηπως η κακη αιματωση του εγκεφαλου σαν κεντρο της λογικης ειναι και αυτη αποτελεσμα καποιας εσωτερικης ανισορροπιας?
Μεσα απο αυτα τα ερωτηματα μπορουμε ισως να βρουμε απαντηση σε πολλα απ τα συμπτωματα μας και ισως και λυση αυτων.. Οταν γιατρεψουμε την ψυχη μας θα γιατρευτει και το σωμα εν μερει, εγω αυτο εννοω καλη ψυχολογια, ειλικρινεια και γνωση του εαυτου μας οχι δηθεν καλη διαθεση και ειμαι μια χαρα! Ουτε υπαρχουν και χειροτερα αρα αυτο με κανει καλυτερα! Ας ημαστε ειλικρινεις! Σαφως υπαρχουν χειροτερα αλλα αυτο δεν σωζει την ψυχολογια μας, ολοι ξερουμε οτι ο καθενας μας βλεπει το προβλημα του ως το μεγαλυτερο απ ολα και τον επηρεαζει και περισσοτερο απο τα προβληματα των αλλων..
Η ακομα πιο ακραιες σκεψεις: Μηπως η κακη αιματωση του εγκεφαλου σαν κεντρο της λογικης ειναι και αυτη αποτελεσμα καποιας εσωτερικης ανισορροπιας?
Μεσα απο αυτα τα ερωτηματα μπορουμε ισως να βρουμε απαντηση σε πολλα απ τα συμπτωματα μας και ισως και λυση αυτων.. Οταν γιατρεψουμε την ψυχη μας θα γιατρευτει και το σωμα εν μερει, εγω αυτο εννοω καλη ψυχολογια, ειλικρινεια και γνωση του εαυτου μας οχι δηθεν καλη διαθεση και ειμαι μια χαρα! Ουτε υπαρχουν και χειροτερα αρα αυτο με κανει καλυτερα! Ας ημαστε ειλικρινεις! Σαφως υπαρχουν χειροτερα αλλα αυτο δεν σωζει την ψυχολογια μας, ολοι ξερουμε οτι ο καθενας μας βλεπει το προβλημα του ως το μεγαλυτερο απ ολα και τον επηρεαζει και περισσοτερο απο τα προβληματα των αλλων..