• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #29065  από swt
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:42 pm
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι η γη είναι επίπεδη. Και μη μου πείτε τίποτε διαφορετικό γιατί δεν μπορώ να τσακώνομαι μαζί σας.
 #29066  από Neutralis
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:43 pm
Ίσως η Ντίνα δεν κατάλαβε ότι οι ερωτήσεις ήταν πραγματικές και όχι ρητορικές.

Αλήθεια όμως Ντίνα, μας ενδιαφέρει όλους να μάθουμε από πού ξέρεις πως το 70% των ασθενών με σκλήρυνση είναι σε καλή κατάσταση, ποιός το μέτρησε, με ποιά μέθοδο και σε ποιά χώρα, γιατί είναι πολύ αισιόδοξο όπως το έγραψες και φοβάμαι πως δεν έχει αντίκρυσμα στην πραγματικότητα.

Ειλικρινά ρωτάω, πώς το ξέρουμε αυτό το νούμερο; Ενημέρωσέ μας, αν μπορείς, γιατί ταυτόχρονα ισχύει ότι το 100% των ασθενών με σκλήρυνση την Ελλάδα που έκαναν εξέταση ΧΕΝΦΑ βγήκαν θετικοί. Διαβάζοντας από τη μια το δικό σου νούμερο, από την άλλη το 100%, κάποιο νέο μέλος μπορεί να συγχυστεί. Και δεν πρέπει να διαχέουμε λάθος πληροφορίες.
 #29068  από kate2002
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:45 pm
αααα, μην αρχισουμε παλι τα... διαδικτυακα δαγκωματα!
και παει και τσαμπα όλη η δουλεια του admin ....

άσχετο, να πω κι εγω τα...δικα μου.
σημερα πηγα τετ-α-τετ στον ενα (που ενδιαφερθηκε) ακτινολογο εδω και μιλησαμε.
δεν μπορει να το κανει, δεν αισθανεται ετοιμος να ...πρωτοπορισει στην πολη μας.
και καποια άλλα πραγματα που ειπε, με κεντρικη ιδεα το οτι ναι, ενδιαφερεται, το ψαχνει, αλλα ακόμη ειναι πολυ νωρις. μου ειπε και οτι στην πατρα ειναι ενας που πηγε και ιταλια και αυτος το εχει κανει στην ελλαδα, μάλλον για την περιπτωση σου σταυρο ελεγε.
ψιλοαπογοητευτηκα.
 #29069  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:46 pm
Neutralis έγραψε:Ίσως η Ντίνα δεν κατάλαβε ότι οι ερωτήσεις ήταν πραγματικές και όχι ρητορικές.

Αλήθεια όμως Ντίνα, μας ενδιαφέρει όλους να μάθουμε από πού ξέρεις πως το 70% των ασθενών με σκλήρυνση είναι σε καλή κατάσταση, ποιός το μέτρησε, με ποιά μέθοδο και σε ποιά χώρα, γιατί είναι πολύ αισιόδοξο όπως το έγραψες και φοβάμαι πως δεν έχει αντίκρυσμα στην πραγματικότητα.

Ειλικρινά ρωτάω, πώς το ξέρουμε αυτό το νούμερο; Ενημέρωσέ μας, αν μπορείς, γιατί ταυτόχρονα ισχύει ότι το 100% των ασθενών με σκλήρυνση την Ελλάδα που έκαναν εξέταση ΧΕΝΦΑ βγήκαν θετικοί. Διαβάζοντας από τη μια το δικό σου νούμερο, από την άλλη το 100%, κάποιο νέο μέλος μπορεί να συγχυστεί. Και δεν πρέπει να διαχέουμε λάθος πληροφορίες.
ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 70% ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ :P
 #29071  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:49 pm
sou έγραψε:Οκ, Ντίνα, με κάλυψες... Ας τη λήξουμε εδώ αυτή την πλούσια συζήτηση.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ Κ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ
 #29073  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:51 pm
swt έγραψε:Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι η γη είναι επίπεδη. Και μη μου πείτε τίποτε διαφορετικό γιατί δεν μπορώ να τσακώνομαι μαζί σας.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ?
 #29074  από swt
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:52 pm
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:
swt έγραψε:Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι η γη είναι επίπεδη. Και μη μου πείτε τίποτε διαφορετικό γιατί δεν μπορώ να τσακώνομαι μαζί σας.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ?
Τι εννοείς; Δεν είναι επίπεδη;
 #29075  από Neutralis
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:53 pm
Τότε μία τελευταία χάρη, πάλι πραγματικά το ζητάω, χωρίς εριστική διάθεση.

Αν μιλήσεις με τον νευρολόγο σου, ας μας δώσει λινκ της έρευνας που έγινε ή να μας πει σε ποιό paper αναφέρεται αυτό το νούμερο, να το αναρτήσουμε εδώ ώστε να αναθαρρήσουμε όλοι. Επειδή το thread αυτό είναι εξειδικευμένο και αφορά τη θεωρία του CCSVI, ας είμαστε προσεκτικοί, και οι μεν και οι δε, τί ισχυριζόμαστε, αν αυτό δεν ακολουθείται από σχετική μελέτη. Αν επισυνάψεις μελέτη, τα πράγματα παύουν να είναι άποψη και γίνονται επιστημονικές γενικές αλήθειες.

Περιμένω να μας ενημερώσεις.
 #29077  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιουν 04, 2010 11:54 pm
Neutralis έγραψε:Τότε μία τελευταία χάρη, πάλι πραγματικά το ζητάω, χωρίς εριστική διάθεση.

Αν μιλήσεις με τον νευρολόγο σου, ας μας δώσει λινκ της έρευνας που έγινε ή να μας πει σε ποιό paper αναφέρεται αυτό το νούμερο, να το αναρτήσουμε εδώ ώστε να αναθαρρήσουμε όλοι. Επειδή το thread αυτό είναι εξειδικευμένο και αφορά τη θεωρία του CCSVI, ας είμαστε προσεκτικοί, και οι μεν και οι δε, τί ισχυριζόμαστε, αν αυτό δεν ακολουθείται από σχετική μελέτη. Αν επισυνάψεις μελέτη, τα πράγματα παύουν να είναι άποψη και γίνονται επιστημονικές γενικές αλήθειες.

Περιμένω να μας ενημερώσεις.
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 82