• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #28903  από LL--MM
 Τετ Ιουν 02, 2010 4:57 pm
Παππού Γιαννη, να χαρείς, γράφε μας ελληνικά! Να σου ζήση το Χριστινάκι!

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #28904  από soulla
 Τετ Ιουν 02, 2010 5:23 pm
πολυ χαίρομαι με τα νέα σου γιάννη εύχομαι η χριστίνα σου να βλέπει καθημερινά και μια μικρή βελτίωση μέχρι να φτάσει στο πιο καλό σημείο και η ίδια να νιώθει καλά
υπομονη σε όλους και σε εσένα σαν πατέρα και κυριως στην ίδια :D
 #28905  από maria2
 Τετ Ιουν 02, 2010 5:52 pm
Στάθης έγραψε:
swt έγραψε:Echo-colour Doppler is a powerful, non-invasive and reproducible tool for screening CCSVI-MS but it needs special training.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΣΙΤΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟΚΟΛΟΥ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ !
ποτε πιστευεις θα εχουν σιτεψει λιγο τα πραγματα και θα ειμαστε πιο σιγουροι για την εξεταση.
 #28919  από Γιαννης62
 Τετ Ιουν 02, 2010 10:00 pm
ωραια λοιπον αφου το θελετε θα γραφω ελληνικα για να γελατε με την ορθογραφιαμου.η μηπως ειναι ευχερια να μαθω?..
 #28921  από Γιαννης62
 Τετ Ιουν 02, 2010 10:08 pm
καποτε θα καταλαβουν τα..ζωα οτι το παραμυθη δεν παι αλο.κ. αυτο δεν ειναι μακρια ,θα το δητε.
 #28953  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Ιουν 03, 2010 9:18 pm
Γιάννη, να πάνε όλα όλο και καλύτερα από δω και πέρα για την Χριστίνα σου!!!

Μετά από 6 μέρες κορτιζόνης στο νοσοκομείο και ΚΑΜΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ, μου ανακοίνωσαν αυτό που ήδη ήξερα πως κόβοντας δηλαδή και τα cellcept ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΩ (τα πήρα όλα). Ετσι, μετά από 9 χρόνια βρίσκομαι χωρίς κανένα χάπι, ένεση κλπ και ο οργανισμός μου δεν ξέρει ακριβώς τι του συμβαίνει :shock:

Ο παρεμβατικός αγγειοχειρουργος του Ιατρικού Κέντρου αρνήθηκε να με αναλάβει γιατί όπως είπε δεν είχε τέτοια στοιχεία ώστε να με υποβάλλει στην ταλαιπωρία μίας φλεβογραφίας και να ξεχάσω το θέμα αυτό. Τον ρώτησα λοιπόν εάν ερχόταν οποιοσδήποτε που δεν είχε ΣΚΠ και σας έδειχνε αυτό το υπερηχογράφημα θα τον αναλαμβάνατε? Η απάντηση ήταν όχι κι έτσι έφυγα, έκλεισα ραντεβού σε άλλον αγγειοχειρουργό και έχω ραντεβού αύριο για φλεβογραφία και πιθανή διάνοιξη :roll: 8-) :lol: :D .
Σάββατο βγαίνω και θα ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

Φιλιά σε όλους
 #28955  από Neutralis
 Πέμ Ιουν 03, 2010 10:16 pm
6 ημέρες κορτιζόνη, εννιά χρόνια φαρμάκων και καμία βελτίωση θα σήμαινε όντως

α. ο οργανισμός σου δεν ανταποκρίνεται καθόλου καλά στις θεραπείες
β. οι θεραπείες δεν ξεριζώνουν την αιτία του προβήματος.

Κύκλωσε το β Μιμίκα και με θάρρος προχώρα αύριο για τη διάνοιξη. Λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες τόσο μέχρι τώρα, το αυριανό θα σου φανεί παιχνιδάκι και θα εύχεσαι, όπως όλοι μας, να ήταν διαθέσιμη αυτή η γνώση και νωρίτερα.

Καλή επιτυχία.
 #28956  από κωστας
 Πέμ Ιουν 03, 2010 10:23 pm
σου ευχομαι μιμικα ολοψυχα καλη επιτυχια και΄γω κοντα ειμαι σε αυτην την πολυποθυτη διανοιξη αλλα σε καμια δεκαρια μερες θα το παλεψω αρχικα σε δημοσειο νοσ/μειο εχω καποιες ελπιδες μεσω ενος γνωστου αλλιως να παν να χεστ.... θα παω σε ιδιωτικο να τελιωνω!
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 82