• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #28046  από geor.gia
 Σάβ Μάιος 22, 2010 7:54 pm
panos59 έγραψε:I SAY :
BE BRAVE !
BE STRONG !

(κρητικός ΔΕΝ είμαι, με μαντινάδα θα σου απαντήσω όμως ...)

τα βάσανα -λέει- ο Θεός,
στους δυνατούς τα δίνει,
για (=γιατί) στις αδύναμες ψυχές,
δεν έχει εμπιστοσύνη !
Συμφωνω εγκρινω και επαυξανω :)
 #28112  από Neutralis
 Δευ Μάιος 24, 2010 12:27 am
Ανθρώπινοι λόγοι υπάρχουν και από την άλλη πλευρά, αυτών που εγκαταλείπουν. Τους δικαιολογώ. Λέω χαριτολογώντας πως, αν ζούσαμε την εποχή των σπηλαίων, θα ήμασταν άμοιρες ζέβρες που θα είχαμε πέσει στα χέρια των τίγρεων, οι οποίες και αυτές να επιβιώσουν ζητάνε. Η φύση δεν έχει ηθική. Θα μου πείτε, δε ζούμε σε σπηλιές πλέον, και ναι, έτσι είναι, αλλά ενώπιον μίας ασθένειας κινητοποιούνται και πρωτόγονοι μηχανισμοί. Οπότε τους δικαιολογώ.

Μάλλον, τους δικαιολογούσα. Σήμερα η 'σκλήρυνση' δεν είναι αυτή η τρομαχτική, αυτοάνοση, αυτοκαταστροφική ασθένεια που χτυπάει χωρίς πλάνο κι ανεξέλεγκτα. Χτυπάει μόνο όπου υπάρχουν στενώσεις. Δε θα δικαιολογούσα κανέναν που θα σε παρατούσε για μία στενωμένη φλέβα.
 #28186  από gioulaki
 Τρί Μάιος 25, 2010 1:33 am
poso asxhmoi kai kakotropoi einai merikoi....ebgaina mena paidi aytes tis meres kai otan tou to pa kollhse kai twra me rwta an ton kollhsa kati.....les kai eimai leprh.....les kai exw kati pou apagoreuei emena na me agaphsoun......ti m.......s
 #28188  από litsa
 Τρί Μάιος 25, 2010 9:01 am
ti m#$#@%$#^% as

ειδες με την σκπ, ξεκαθαρίζουν γρηγορα τα πράματα...
:lol:
 #28189  από geor.gia
 Τρί Μάιος 25, 2010 9:07 am
gioulaki έγραψε:poso asxhmoi kai kakotropoi einai merikoi....ebgaina mena paidi aytes tis meres kai otan tou to pa kollhse kai twra me rwta an ton kollhsa kati.....les kai eimai leprh.....les kai exw kati pou apagoreuei emena na me agaphsoun......ti m.......s
Κατα τη γνωμη μου να χαιρεσαι θα επρεπε που αποδειχτηκε τοσο νωρις ποσο αναξιος ηταν να ασχοληθεις μαζι του σοβαρα!!! αν ξαναμιλησετε ρωτησε τον αν σκεφτηκε ποτε οτι ισως αυριο να ειναι και εκεινος στη θεση σου....... οταν μεγαλωσει λιγακι στο μυαλο ο νεαρος, θα καταλαβει οτι δε ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο ......
 #28190  από christina
 Τρί Μάιος 25, 2010 9:16 am
μα είναι δυνατόν να σου είπε οτι τον κόλλησες κάτι? ήμαρτον!!

εν τω μεταξύ μου κάνει τρομερή εντύπωση πόσο ανενημέρωτοι είναι οι νέοι άνθρωποι σήμερα για ασθένειες κλπ.. τι νομίζουν δηλαδή για τη σκπ? οτι ειναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο? οτι έιναι θανατηφόρο? οτι, οτι οτι?????

τσαντίστηκα τώρα..

να χαίρεσαι κοπέλα μου που φάνηκε τι ουφο ήταν και δεν έχασες το χρόνο σου!!!
 #28193  από LL--MM
 Τρί Μάιος 25, 2010 9:36 am
Τέτοιους, γεμάτος ο κόσμος, άμα όμως βλέπεις πως φέρονται και αυτοί που υποτίθεται ότι (θα έπρεπε να) ξέρουν κάτι παραπάνω, οι "ενημερωμένοι", τάχα μου, εμένα με πιάνει το παράπονο (για να μην πω και οι κλάψες) :cry: :cry: :cry:

Κι όταν οι μεγαλοκαθηγητάδες βάζουν τα "παιδάκια" τους να τους προσυπογράφουν πως όλοι μας ...κλέβουμε ή ότι άν μπορούσαμε θα κλέβαμε, ή, ότι έπειδή είχουμε συμφέρον να κάνουμε ...ζαβολιές τις κάνουμε πργματικά, τα "παιδάκια" (επιμελητές) υπογράφουν και... τα πιστεύουν μόνο και μόνο επειδή... τα υπέγραψαν τα ίδια... ακόμα και να ήταν κάποτε άνθρωποι από το σπίτι τους...

Ή κάποιοι άλλοι κόπανοι (π.χ., τύπου Μουσολίνι): "Δε σου γράφω τίποτα, διότι δε βρίσκω τίποτα γραμμένο!" παρ'όλο που με είχε δεί με τις σπαστικότητες και τις παραπαρέσεις!

Και, αν μη τι άλλο, οι επιπτώσεις απάνω μας είναι σοβαρώτατες :evil: : Το παράπονο με πιάνει με αυτούς, οι κλάψες είναι για τις επιπτώσεις :(

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Μάιος 25, 2010 10:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #28195  από swt
 Τρί Μάιος 25, 2010 10:11 am
Νομίζω ότι δεν πρέπει να πυροβολούμε την άγνοια. Η αντίδρασή του είναι πάνω-κάτω φυσιολογική για κάποιον που αγνοεί εντελώς τι σημαίνει ΠΣ. Άλλωστε και εσύ όταν λες ότι σου συμπεριφέρθηκε λες και ήσουν λεπρή, αγνοείς ότι η λέπρα είναι ελάχιστα μεταδοτική πριν τη θεραπεία και καθόλου μεταδοτική μετά από δυο περίπου εβδομάδες θεραπείας.
Εξήγησέ του κι αν δεν καταλαβαίνει, μάλλον σημαίνει ότι είναι ανόητος κι όχι κατ΄ανάγκη άσχημος και κακότροπος.
 #28196  από LL--MM
 Τρί Μάιος 25, 2010 10:19 am
:lol: :lol: :lol: Τους ανόητους τους παρατάμε. Τι κάνουμε όμως μ'εκείνους που δε μας παίρνει να παρατήσουμε διότι δικαιούμαστε/χρειαζόμαστε κάτι από δαύτους; :evil: :P
 #28198  από soulla
 Τρί Μάιος 25, 2010 10:26 am
εγώ δεν χρειάζομαι τίποτα από κανένα ανόητο ακι αχάριστο και ούτε αξίζουν εξηγήσεις όσον αφορά την κατάσταση μας αν είναι ή όχι μεταδιδόμενη :o μακάρη να ήταν δηλαδή έστω και για κακά 2 με 3 μήνες έτσι να ζήσουν λίγο τον εφιαλτη σκπ :o
καταλαβαίνω τελικά ποιους έχεις ανάγκη λου λου και ελπίζω να βρεις την λύση :D
εγώ το μόνο που θέλω είναι να βγει η θεωρεία ζαμπόνι οριστική και αποδεχτή να πάρει και ένα νόμπελ και εμείς να κερδίσουμε την μάχη με την ανασφάλεια :D
τον μόνο που έχω ανάγκη είναι τον εαυτό μου πίσω ξανά ουτος ώστε να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να ξαναχαμογελάσω :D
ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕς ΓΕΜΑΤΟς Ο ΝΤΟΥΝΙΑς ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑς ΑΝΟΙΧΤΑ
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 37