• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #27957  από FANTOMAS
 Παρ Μάιος 21, 2010 4:12 pm
FANTOMA ο γιατρος σου εκανε το πρωτοκολλο του ζαμπονι, τα 5 κριτηρια;
την εξεταση στην καλυψε το ταμειο σου;
κρατησε ωρα;
ποσο οδυνηρο η αβολο ηταν;
πως ακριβως εγινε;
ποια ακριβως ηταν η εξεταση;
τι σου ειπαν θα κανεις τωρα;
στο νευρολογο σου το ειπες; και τι σου ειπες ?

Αυτο που ειπα οτι εκανα ήταν τον υπερηχο και βρέθηκαν αυτα τα ευρηματα, η διαδικασια ειναι απλουστατη και το κοστος λογικό.

η επεμβατικη διαδικασία (αγγειογραφια και μπαλονακι) ειναι άλλο πραγμα είμαι ακομα υπο διερευνηση.
Στον συνταγογραφο μου (νευρολογο)δεν ειπα κουβεντα τον εχω ''αναγκη'' για τις αδειες μονο για αυτό ειναι χρησιμος.

Αλλα στοιχεια δυστηχως δεν μπορω να δωσω γιατι ο ακτινολογος μου δεν θελει να χαρακτηρισθεί απο επιτιδιους τσαρλατανος. Πάντως εδω υπαρχουν αρκετες πληροφοριες απο παιδια που εχουν φαει αρκετο κραξιμο για τις θεσεις τους.....
 #27962  από litsa
 Παρ Μάιος 21, 2010 5:27 pm
Αλλα στοιχεια δυστηχως δεν μπορω να δωσω γιατι ο ακτινολογος μου δεν θελει να χαρακτηρισθεί απο επιτιδιους τσαρλατανος. Πάντως εδω υπαρχουν αρκετες πληροφοριες απο παιδια που εχουν φαει αρκετο κραξιμο για τις θεσεις τους.....
δεν πειράζει ...για αλλη μια φορά ας ψαξουμε και τι έγινε??
και στο κάτω κάτω ειναι υπεράνω...
και χρημάτων και της ανθρωπότητας...

λυπάμαι πολύ αλλά θα μπορούσατε έστω και σε πμ να πειτε κάτι ... αλλά μάλλον ποιος ξέρει τι συμβαίνει ....
λυπάμαι .....
 #27965  από βάλια
 Παρ Μάιος 21, 2010 5:50 pm
litsa θα στο πω αλλά μην το πεις πουθενά.....Μυστικές, σκοτεινές, δυνάμεις συνομωτούν εναντίον μας για να μας εξοντώσουν.Ο zamboni είναι μια έξυπνη παγίδα που έχουν στήσει για να πέσουμε μέσα :twisted: Ο sou, η Neutralis, o Fadomas, o swt εγώ και όλοι όσοι το έχουν ψάξει παγκοσμίως και έχουν κάνει την επέμβαση 'παγίδα' είναι μες το κόλπο....
 #27967  από litsa
 Παρ Μάιος 21, 2010 6:12 pm
χαίρομαι για την αποκάλυψη !!!

σου στελνω πισω την ειρωνεια ... κρατα την για παρτη σου...

άλλοι προθυμοποιηθηκαν να ειναι οι σωτήρες αλλα στο ήμιση...

ξανα λυπάμαι για τα χαλια της ελλάδας...πλέον ...

:( :( :( :( :( :(

άντε γεια!!
 #27970  από maestro
 Παρ Μάιος 21, 2010 8:05 pm
Ρε παιδιά (συγγνωμη για το "ρε", αλλα με αναγκάσατε), δεν χρειάζεται να παρεξηγιόμαστε και μεταξύ μας!!!
Όλοι τον ίδιο αγώνα κάνουμε. Η litsa είναι πολύ επιφυλακτική, στα όρια της δυσπιστίας θα μπορούσε πολύ σωστα να πει κάποιος (litsa "Ζήσε τη ζωή σου, όχι τους φόβους σου...!!").
Με ιδιαίτερη αισιοδοξία παρακολουθούμε τις εξελίξεις όλοι και χαιρόμαστε για οτιδήποτε θετικό υπάρχει.
Τα βίντεο που έδωσε η Μαριάννα από την Καναδή που πήγε στην Πολωνία για έλεγχο και επέμβαση μας λένε πολλά και ειδικά στο τέλος του 2ου μέρους ο ίδιος ο γιατρός υποστηρίζει πως χρειάζεται περεταίρω έρευνα!!!
Εύχομαι όλα καλά για όλους!!!

ΥΓ
Ξεκινάω και εγώ εξετάσεις για έλεγχο CCSVI se λίγες μέρες (δεν ήθελα να χάσω μέρες εργασίας) !!!
Στην Ελλάδα, βάση πρωτοκόλλου από Ελληνικό Νοσοκομείο, να δούμε ως που θα φτάσουν! Από ότι μου εξήγησαν, μάλλον με μαγνητικό τομογράφο αρχικά, για μετά δεν το συζήτησα. Πάντως ο γιατρός μου στην αρχή που το είχα αναφέρει δυσανασχέτισε λίγο (εύχομαι να έκανε λάθος), η βοηθός του με ενημερωσε για το πρωτοκολλο της ερευνας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maestro την Παρ Μάιος 21, 2010 8:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #27991  από kate2002
 Παρ Μάιος 21, 2010 10:53 pm
Αισθανομαι πολυ ασχημα που οι ερωτησεις μου σε αυτο το θεμα εγιναν αφορμη να "αναψουν τα αιματα". Ο καθενας μας εχει τις δικες του αποψεις , που εκφραζουν σε καποιο βαθμο και την σταση ζωης του. επισης, εδω ειναι μια κοινοτητα που ο καθενας μπορει να εκφραζει τι σκεψεις του και να λεει τα δικα του βιωματα σχετικά με την ατομικη του πορεια στη σκπ. το να παρεξηγουμε ο ενας τα λεγομενα του άλλου, ουτε ωφελιμο ουτε και κομψο ειναι και στην τελικη δεν προσφερει απολυτως τιποτα σε κανεναν. κι αυτο που κανουμε όλοι μας εδω μεσα ειναι να βοηθαμε ο ενας τον άλλον, με τον τροπο του , με τις σκεψεις του ή και με τις γνωσεις του, ακομα και με την εμπειρια του ο καθενας.
λυπαμαι τρομερα που εγινα αφορμη με τον αυθορμητισμο μου (που συχνα με βαζει σε μπελαδες) να συνεχιστει μια παρεξηγηση που ενα αποτελεσμα της ηταν και η εκουσια μεταβολη σε παρατηρητη ενος ενεργου μελους.
 #27992  από βάλια
 Παρ Μάιος 21, 2010 11:07 pm
Kate καταρχάς που εβγαλές το συμπέρασμα ότι είσαι η αιτία αυτής της κατάστασης.4 μήνες περίπου στο φόρουμ αυτό το πράγμα γίνεται πολύ συχνά...Καλό θα ήταν να σταματήσει αυτή η ιστορία.Η ενημέρωση για τη Χενφα καθώς επίσης και η διάγνωση της είναι πολύ σημαντική για όλους μας...
 #27993  από litsa
 Παρ Μάιος 21, 2010 11:09 pm
Να πω για τελευταία φορά!
Δεν ειμαι αντιθετη στην ΧΕνφα και στον Ζαμπόνι... Τα ζυγίζω και παιρνω τις αποφάσεις μου...

αλλά έχουν γινει έρευνες ? σε τι σταδιο βρισκόμαστε...
απο εκει και περα ο καθενας μπορεί να κρινει τι θα κάνει για τον εαυτό του...
Όλοι τον ίδιο αγώνα κάνουμε. Η litsa είναι πολύ επιφυλακτική, στα όρια της δυσπιστίας θα μπορούσε πολύ σωστα να πει κάποιος (litsa "Ζήσε τη ζωή σου, όχι τους φόβους σου...!!").
Με ιδιαίτερη αισιοδοξία παρακολουθούμε τις εξελίξεις όλοι και χαιρόμαστε για οτιδήποτε θετικό υπάρχει.
Δυσπιστίας ως προς τι?? την χενφα αν υπάρχει ή όχι??
ή μήπως με την πίεση που καθημερινά χειροκτροτούμε μία κατα τα άλλα πολλά υποσχόμενη θεραπεία ή οτι ειναι αυτό??

Kate2002,
ο καθένας μπορεί να ερθει και να φύγει οποτε θέλει.. κανένας δεν έδιωξε κανέναν..
Δεν φταις εσύ για αυτό... απλές ερωτήσεις έκανες μια και εισαι εκτός Αθηνών, οπως και εγώ...
και ίσως να ειναι πολύ δυσκολότερη η προσβαση μας για πολλούς λόγους!!!
Αλλά υπάρχει κάποιος που το κατανοεί??

Αλλά για όλους μας υπάρχουν όρια...
Ας βρει ο καθενας τα δικά του....
Για όλους η ασθένεια ειναι διαφορετική οπως ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΎΠΩΜΑ...!

Θα πω και ένα τελευταίο: η αγάπη είναι ένα όμορφο συναίσθημα... Αν δοθεί όμως με λάθος τρόπο μπορεί να έχει ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ...
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 82