• ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #1859  από Γιώτα
 Δευ Μαρ 23, 2009 2:12 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ. ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΡΕΧΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΤΩΜΑ. ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ. Ο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΓΧΟΣ Κ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΨΥΞΗ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΑΞΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Κ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΛΑΣΕ Κ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ' ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ' ΠΟΥ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΞΟΝΙΚΗ?
ΩΣΠΟΥ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ. ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ. Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΑΝ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ. ΦΙΛΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
 #2083  από litsaM
 Παρ Απρ 03, 2009 4:41 pm
καλησπερα κι απο μενα.εδω και λιγες μερες το ειδα το forum και αποφασισα να γινω μελος κι εγω.Εμενα μου παρουσιαστικε πριν απο 5 χρονια(ειμαι 40) με διπλωπια και φυσικα ο "οφθαλμιατρος"μου ειπε οτι εχω ψυξη στο ματι και να μη το ψαξω.Επειδη ομως μετα μια εβδομαδα τα συμπτωματα συνεχιστηκαν πηγα σε εφημερευον νοσοκομειο στο Ιποκρατειο και ενας ασκουμενος αφου με εξετασε μου ειπε να παω σε νευρολογο.εκανα μαγνητικη και ανακαλυψαν τη Σκληρυνση και κατευθειαν μου εκαναν κορτιζονη.Επειδη μου περασε η διπλωπια και καθως ειμαι απο φυσικου μου "3 πουλακια καθονταν" :) μετα τα παρατησα.πριν 1,5 χρονο επαθα ωση με μουδιασματα και φοβερη κουραση.Ευτυχως για πρωτη φορα "μου κοψε" :) και ξαναπηγα στο γιατρο,Εκανα κι αλλη μαγνητικη,ειχα χειροτερεψει(πολλες εστιες)και αφου μου εκανε ενδοφλεβια κορτιζονη για 3 ημερες μετα αρχισα τη REBIF.Ξαναεπαθα ωση περυσι τον Ιανουαριο και φετος το Δεκεμβριο(παλι 3ημερη κορτιζονη)Δεν εχω παρενεργειες απο την ιντερφερονη,εχω κοψει και το Depon.παντως παιδια πιστευω οτι ολα ειναι θεμα ψυχολογιας(για το πως αισθανομαστε εννοω).Εγω συνεχιζω κανονικα τη ζωη μου,δουλευω(με αρκετο αγχος μπορω να πω-ξενοδοχειο βλεπεις)αλλα δεν το βαζω κατω.απλα ειναι σα να μην υπαρχει.Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για την ωρα ,ζουμε με αυτο.και αν σκεφτουμε τα χειροτερα μια χαρα ειμαστε :)
     #2104  από ΜΙΜΙΚΑ
     Παρ Απρ 03, 2009 10:43 pm
    ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ :lol: ! Να είσαι καλά! Το litsaM θα βγαίνει από το "Λίτσα μου" ε ??? :lol: (έχουμε και μία σκέτη Λίτσα). Θα τα λέμε !!!
     #2107  από nikolaras
     Παρ Απρ 03, 2009 11:23 pm
    ΧΡΗΣΤΟΣ 76 έγραψε:BILL ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ... ΕΔΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΠ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.. ΤΡΕΛΛΑ. ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΟΥΛΑ ΜΑΣ....... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΚΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ (ΓΚΟΥΧΟΥ-ΓΚΟΥΧΟΥ) ΜΑΣ... ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΟΥ....ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ ΜΕΤΑ.......ΑΣΤΑ.....ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΛΕΩ.... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΙΛΕ....... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΠ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΥ/ΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ....
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΑΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ 76
    Xrhstara mia erwthsh re filaraki ktlbnw tin xara s gia to post s k ta sxetika alla ektos apo 8erapeia mipws s dinei kana narkwtiko h neurologos sou :P kati paizei mazi s xoxoxo :geek: :geek: :geek:
     #2109  από litsa
     Σάβ Απρ 04, 2009 12:00 am
    έχεις δίκιο Νικολάρα!!!
    αλλά τη σήμερον ημέρα το ευαίσθητο τον λέμε ... :) ;) :?
    Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι τέτοιοι ποιητές να δίνουν μάθημα στους μουτζούφληδες!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Καλώς ήρθαν όλοι οι νέοι σκπ ίτες !! _ κακώς στη σκπ _καλώς στο φόρουμ!!
     #2773  από Lena
     Κυρ Απρ 19, 2009 10:52 pm
    Βασιλη καληΣΠΕΡΑ!
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ?
    ΟΥΤΕ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ?
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Α ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΘΑΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ (ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΟ" ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΜΑΖΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ/
     #2781  από ΒΑΣΙΛΗΣ
     Δευ Απρ 20, 2009 10:11 am
    ΚΟΙΤΑ Lena,
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΑΠΕΔΡΑΜΑΝ ΟΜΩΣ-ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ - ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΙΧΕ ΨΙΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ). ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ <<ΣΥΝΗΛΘΑ>> :roll: ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ :!: .

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ :!: 8-) :D

Υ.Γ.: ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ;) ;) ;)
     #2793  από princeofathens2004
     Τρί Απρ 21, 2009 5:41 pm
    Καλησπέρα Βασίλη και καλώς όρισες.

Είσαι και συ MεSάτος ?
    Δεν έχουμε να σκεφτούμε πολύ τι δώρο θα σου πάρουμε για τη γιορτή σου. Θα σου πάρουμε μια τηλεόραση για το δωμάτιό σου :lol:, εκτός κι αν έχεις ήδη πάρει.
    Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την πολυπληθή οικογένειά σου. Αυτά είναι τα ουσιαστικά στη ζωή. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Θα τα λέμε. Bye
     #2802  από Lena
     Τετ Απρ 22, 2009 4:14 pm
    ΜΑΝΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!
    ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9,5 ΧΡΟΝΙΑ?
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ.