• Απόψεις για το συνέδριο

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #27793  από litsa
 Τετ Μάιος 19, 2010 10:46 pm
ela nte!!

ο πιο απλός λόγος ειναι ότι ποτέ δεν ξέρεις σε τι ψυχολογική κατάσταση ειναι ο καθένας απο εμάς αλλα και τόσα αλλα ατομα που μας διαβάζουν καθημερινά.. και που δεν τολμούν να γραψουν κάτι...

και κυρίως πως το παιρνει κάποιος οταν διαβάζει πχ .. υπάρχει και αυτό .. πχ η χενφα κτλ με τον τροπο που παρουσιάζεται μερικές φορές ..
αλλο η ενημέρωση και άλλο η παροτρυνση με τον συγκεκριμένο τρόπο

σε αυτό διαφωνώ ...

γιατί και εγώ διαβαζοντας τα και παιρνοντας ρεμπιφ και εχοντας παρενεργειες, παρασύρομαι και λεω οκ λαθος κανω... εμ δεν ειναι ομως ετσι .. . γιατί τιποτα δεν εχει αποδειχθει ακόμα και για την δικη μου περιπτωση μπορω να δωσω περιθωριο καποιον μηνών ισως ...
καποιος άλλος ομως ισως να το κανει χθες... γιατι ειναι σε αλλη κατασταση

αρκετά θεματα εχουμε με την σκπ ...δεν χρειαζεται να μιλάμε και με τους τρόπους που κοροιδευουμε ...
με κάλυψε απολυτα ο michael ...
 #27801  από soulla
 Τετ Μάιος 19, 2010 11:35 pm
[youtube]F3kXJF87PvI[/youtube]

για όποιον θέλει να το δει είναι ο ζαμπόνι και προσπαθεί να μας πείσει για τις ιδέες του αν ειναι σωστες ή λάθος κρίνετε

λίτσα ξέρω ότι δεν το λες από κακία αλίμονο και εσύ ασθενής είσαι που όπως λες μπορείς να περιμένεις

ίσως να έχεις και δίκαιο σε ένα σημείο, γιατί αν ο κάθε ένας ερχόταν και μας έλεγε μα τι κάνετε χρησημοποιήτε αυτα τα δηλητήρια και δεν είχε εναλλαχτηκές σίγουρα θα ανησηχούσα γιατί στις καταστάσεις σαν της δικές μου και ίσως και πολλών άλλων που ζήσαμε εφιαλτικές νύχτες αξημέρωτες πολλές φορές οι αυτοκτονίες είναι δυστυχώς συχνές
εγώ πολές φορές σκέφτηκα ότι αν ήταν θέμα ενός διακόπτη να τον πατήσω και να φύγω να ησυχάσω
θα το έκανα με ευχαρήστηση φτάνει να έβρησκα τον τρόπο να μην φαινόταν γιατί υπάρχουν πίσω μου και άλλοι

στην περίπτωση όμως αυτη για πρώτη φορά πιστεύω σε κάτι με ξέρετε τόσους μήνες και από την

αρχή ξέρατε ότι δεν κάνω θεραπεία καμία ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟς ΚΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΩ ΞΑΝΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΖΑΜΠΟΝΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙς ΜΟΝΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΠΟΤΕ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΩ ΞΑΝΑ
 #27803  από litsa
 Τετ Μάιος 19, 2010 11:39 pm
λίτσα ξέρω ότι δεν το λες από κακία αλίμονο και εσύ ασθενής είσαι που όπως λες μπορείς να περιμένεις
σουλλα μου δεν ειναι θεμα κακίας!!
ειναι πραγματικότητα ... ειπα οτι δεν θα παω τώρα αμέσως να κοιταχτώ αλλα κατα το φθινοπωρο.. να δούμε και τι θα παιξει μεχρι τοτε..

αν η κατασταση μου ήταν άλλη, θα πηγαινα χθες οπως ειπα...
 #27811  από swt
 Πέμ Μάιος 20, 2010 8:04 am
Το βίντεο που παρέθεσε η Σούλα είναι από μια ημερίδα που έγινε στη Σαρδηνία στις 24 Απριλίου. Όποιος θέλει να δει και τα υπόλοιπα βίντεο, στα οποία έχουν βάλει μέχρι σήμερα υποτίτλους, μπορεί να τα βρει εδώ :arrow: viewtopic.php?f=15&t=807&st=0&sk=t&sd=a&start=136
Ελπίζω ότι θα βάλουν υπότιτλους και στα υπόλοιπα 7 κομμάτια για να το έχουμε ολόκληρο.