• ΚΛΑΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2742  από Giota
 Σάβ Απρ 18, 2009 3:18 pm
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΕΝΑ ΠΛΑΚΩΜΑ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΞΑΝΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΣΚΠ. ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΦΙΛΙΑ
 #2743  από LL--MM
 Σάβ Απρ 18, 2009 6:05 pm
Μια χρήσιμη απάντηση: Καλή διασκέδαση :lol: :!:
:D
 #2745  από elena
 Σάβ Απρ 18, 2009 7:07 pm
οι περισσότεροι νομίζω βιώνουμε καταθλιπτικά συμπτώματα με ή χωρίς ms.
ίσως εμείς να είμαστε λίγο πιο ευαισθητούληδες!
έλα θα το ξεπεράσεις....μπορεί να είναι και οι μέρες περίεργες και καταθλιπτικές...
Καλή Ανάσταση!
 #2748  από nikolaras
 Σάβ Απρ 18, 2009 10:29 pm
Oloi to bionoume ligo poly opws lene k parapanw egw proswpika p dn 8a paw oute anastash k dn piga oute epitafeio ti eprepe na kanw na pe8anw apo klama ? :? ... DN gamiete 8a er8oun k kaluteres meres k kaluteroi an8rwpoi 8a sinanastrefonte mazi mas ... H zwh sinexizete ;)
 #2749  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Απρ 18, 2009 10:48 pm
Ούτε εγώ πήγα στον Επιτάφιο ούτε και στην Ανάσταση θα πάω. Αλλά μετά την Ανάσταση θα βγω έξω (έπρεπε να διαλέξω μεταξύ Ανάστασης και εξόδου - δεν μπορώ δυστυχώς να τα κάνω και τα δύο - αν πάω στην Ανάσταση, μετά θα είμαι τελειωμένη).
Κι επειδή κι εγώ πολύ κλάμα έχω ρίξει, προτιμώ να το τελειώσω.
Ψυχραιμία παιδιά. Κλάψτε όσο θέλετε και μετά τελειώστε το. Θέλω να πιστεύω ότι το πράγμα θα "γυρίσει" προς το καλύτερο και για όλους μας.
Φιλιά!!!
 #2750  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Απρ 18, 2009 10:51 pm
Νικολάρα, τα είπαμε! Το Tysabri είναι νωρίς για να δράσει. ΥΠΟΜΟΝΗ. Φάει μέχρι σκασμού σήμερα να το ευχαριστηθείς και κοντοζυγώνει η άνοδός σου. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΣΟΥ... :lol:
 #2752  από katerina76s
 Σάβ Απρ 18, 2009 11:08 pm
Κατι θα εχει η μερα σημερα..ρε παιδια εγω μπαινω στη σελιδα και μου φτιαχνεται τη μερα..για χαλαρωστε χαμογελα να βλεπω
 #2759  από elena
 Κυρ Απρ 19, 2009 3:54 pm
ελπίζω να είστε όλοι καλύτερα σήμερα!!!γιατί όπως λέει και ο τιμόν στο αγαπημένο μου τραγούδι
ΧΑΚΟΥΝΑ ΜΑΤΑΤΑ!!!!!!!
Δηλαδή μεταξύ μας......εγώ σήμερα έπρεπε να αυτοκτονήσω?ξέρετε τι είναι να κάνεις Πάσχα με
την μητέρα σου και την πεθερά σου?ναι δε λέω οικογενειακές γιορτές...αλλά δεν αντέχετε με τίποτε...."το ψήσατε πολύ το αρνί"δεν έγινε ακόμα το κοκορέτσι?""αργήσατε το πρωί να ξυπνήσετε
και δεν ανάψατε φωτιά νωρίς" γκρίνια -γκρίνια....περιμένω να περάσει η ώρα διαφορετικά θα βάλω τα κλάματα εγώ σήμερα :cry: :cry: :cry:
και έχω πολύ καλό λόγο σήμερα :x
 #2763  από Giota
 Κυρ Απρ 19, 2009 4:16 pm
ΩΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?