• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #27082  από swt
 Σάβ Μάιος 08, 2010 7:56 pm
Διαβάζω ότι η Ντενίζ (η κοπέλα που φαίνεται στα βίντεο που παρέθεσα εδώ :arrow: viewtopic.php?f=15&t=807&st=0&sk=t&sd=a&start=112) άρχισε μετά από μια απότομη κίνηση που έκανε με το κεφάλι της να νιώθει όλο και χειρότερα. Τελικά αποδείχθηκε ότι είχε επαναστένωση, ξαναέκανε επέμβαση και είναι και πάλι καλύτερα.
Συνεπώς θα πρέπει να θυμόμαστε, ότι αν κάποιος τοποθετήσει ενδοπρόθεση (stent), θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός μέχρι την ενσωμάτωσή της στο ενδοθήλιο.

- http://www.thisisms.com/ftopic-11487-da ... sc-27.html
- http://www.thisisms.com/ftopic-11487-da ... sc-33.html

ΥΓ. Και βέβαια η σχέση ΧΕΝΦΑ-ΠΣ επαληθεύεται και πάλι.
 #27083  από LL--MM
 Σάβ Μάιος 08, 2010 8:02 pm
Σου, έχεις απόλυτο δίκαιο... Το ότι ο νευρολόγος στον οποίο συνηθίζω να πηγαίνω (πανεπιστημιακός, εξωτερικού) είναι απολύτως απαράδεκτος, είναι αναμφιδβήτητο, ιδίως όταν, ενω προσπαθώ να τον ρωτήσω οτιδήποτε θεωρώ ΕΓΩ ότι είναι σημαντικό για την αγωγή που ακολουθώ, η χάρη του ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Δυστυχώς, τό'χει πάρει απάνω του που διορθώνει κείμενα στο Lancet, τρομαρα να του'ρθει... Καθησε και έγραψε στο γιατρό μου, (ο οποίος, όσο και να μη μασάει επειδή με ξέρει από 15 χρονών και αυτόν από πολύυυ παλαιότερα, εντυπωσιάζεται, και θεωρεί οτι η σκπ μου έχει προκαλέσει περισσότερες βλάβες απ'όσο πιστεύω εγώ, πράγμα επικίνδυνο και ΠΟΛΥ αρνητικό για μένα, διότι έχει πολλές σχέσεις σ'εκείνο το μέρος) ότι δεν έχω "καμία ικανότητα σύνδεσης λέξεων και είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει η αφεντιά του τι θέλω να πω..." :cry: :evil:

Όλοι τέτοιοι γίνονται, από τη μια στιγμή στην άλλη, τους χρωστάμε τα πάντα, έτσι πιστεύουν, είχα δεί κάποιο άρθρο στο pubmed όπου ένας οφθαλμίατρος (ομολογουμένως αμερικάνος) αποφάσισε να ...εκδώσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οδηγίες παρακαλώ, για να μη σηκώνουμε κεφάλι oταν μας βγάζουν τα ματια στην κυριολεξία οι συνάδελφοί του :evil: :evil: :evil: , άν κάποιος είδε αλλο πράμα, άς μας το πεί... :evil:

Είπε και κάτι (ο αμερικάνος) που μοιάζει με αυτά που έλεγε η Ρίτσα μας: "Οι ανεξάρτητες ιατρικές εξετασεις είναι ασφαλείς άκουσον, άκουσον, διότι ο εξετάζων γιατρός παίζει με αυτές τη ...φήμη του :twisted: " και από τα 340κάτι περιστατικά που εξετασε, λέει, τα μισά ΔΕΝ ψεύδονταν, το οποίο, κατα τη γνώμη τους είναι ...μεγάλο ποσοστό: Σωπάτε καλέ!!! Όταν αυτοί βάζουν απάνω από τον Ιπποκράτειο όρκο τα συντεχνιακά τους συμφέροντα τι στην οργή είναι;;; Από τη μία αυτή παίζουν τη ...φήμη τους (μεταξύ συναδέλφων, πόσο αυτή μπορεί να αξίζει;...από την άλλη εμείς παίζουμε τη ζωή και τα δικαιώματά μας, τρομάρα τους, κι όποιος ζητάει το δίκαιό του, έγραψαν, ότι είναι ύποπτος ψεύδους, το λένε ανοιχτά μεν, ποτέ κατάμουτρα δε, μας σέρνουν πέρα δώθε στα νοσοκομεία, εμείς οι ανάπηροι (εδώ χρησιμοποιούν τον όρο όπως με κατηγόρησε ότι τον χρησιμοποιούσα, άλλοτε, η Έλενα...) σκληρυντικοί, είμαστε μόνο για να μας ταλαιπωρούν οι αφεντιές τους :evil:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα (που, άν και, ομολογουμένως, ΔΕΝ υπηρξε θέμα "φακελακίου", δε μπόρεσε παρα να δει το φάντασμα της ...Αμαλίας με όλα αυτά :( )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Μάιος 16, 2010 6:41 pm, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
 #27138  από swt
 Κυρ Μάιος 09, 2010 8:18 pm
Μαριάννα έγραψε:Ποιος ξέρει Ιταλικά?Λέει κάτι διαφορετικό?
http://www.sardegnasm.it/
Κάποιος σκέφτηκε τους μη ιταλόφωνους και έχει αρχίσει να βάζει αγγλικούς υπότιτλους για το πρώτο βίντεο (της 24ης Απριλίου):
[youtube]y9fn3tbDj1s[/youtube][youtube]xZOrDp2oGBs[/youtube]
[youtube]F3kXJF87PvI[/youtube][youtube]xtEtbFqe4_c[/youtube]
[youtube]QbDqPlujewY[/youtube][youtube]2RMGk8caWuo[/youtube]
[youtube]1kP_mx9TelM[/youtube][youtube]B3jIY4h3kZo[/youtube]
[youtube]HhYXCTfhPe0[/youtube][youtube]5RzWQRe_57w[/youtube]
[youtube]uV7HrT4ShlM[/youtube][youtube]YofvkMfDX4k[/youtube]
[youtube]umhHglZfEKk[/youtube][youtube]2SBd0vMq9jM[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος swt την Δευ Αύγ 30, 2010 9:37 pm, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
 #27582  από βάλια
 Κυρ Μάιος 16, 2010 9:39 pm
Καλησπέρα σε όλους :) Έχω ευχάριστα και ενθαρρυντικά νέα.Πριν ένα περίπου μήνα πήγα σε γνωστό κέντρο στην Αθήνα και έκανα triplex σφαγίτιδων φλεβών. Παρόλο που η εξέταση που μου έκανε ο συγκεκριμένος γιατρός έδειξε σημαντική διαφοροποίηση στις εγκεφαλικές φλέβες δεν το θεώρησε σημαντικό :o.Με βάση τα μέχρι τώρα επιστημονικά ευρύματα ενισχύεται η άποψη ότι όποιος έχει ΣΚΠ έχει ΧΕΝΦΑ και το αντίστροφο. Εγώ προσωπικά το θεωρώ δεδομένο,γι αυτό το έψαξα περισσότερο.Ξαναέκανα τον έλεγχο σε άλλο γιατρό και μου βρήκε μείωση ροής και διατομής στην αριστερή σφαγίτιδα και με παρέπεμψε σε επεμβατική φλεβογραφία.Η διαδικασία είναι ανώδυνη.Το αποτέλεσμα που έδειξε η εξέταση ήταν διάφραγμα στην άζυγο στο ύψος της καρδιάς 99% φλεβική ανεπάρκεια.Τόσα χρόνια ζούσα σαν να μην είχα άζυγο!!!!Η μαγνητική φλεβογραφία δεν θα έδειχνε τίποτα γιατί η παλμοί της καρδιάς θα έκρυβαν το διάφραγμα.Αισθάνθηκα βελτίωση από το πρώτο 24ωρο σε ικανότητες που τις είχα στερηθεί εδώ και πολύ καιρό όπως αναπηδήσεις, ισορροπία, ζαλάδα καθώς και στα μουδιάσματα. Οι γιατροί που πήγα με παρακάλεσαν να μην δημοσιεύσω τα ονόματά τους, για τους ευνόητους λόγους. Πιστεύω ότι πρέπει να δούμε τη ΧΕΝΦΑ πιο μαχητικά και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Με το πρωτόκολλο του Ζαμπόνι να πάμε σε ακτινολόγους, αγγειοχειρουργούς και να τους παροτρύνουμε να μας βοηθήσουν.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 82