Σου, έχεις απόλυτο δίκαιο... Το ότι ο νευρολόγος στον οποίο συνηθίζω να πηγαίνω (πανεπιστημιακός, εξωτερικού) είναι απολύτως απαράδεκτος, είναι αναμφιδβήτητο, ιδίως όταν, ενω προσπαθώ να τον ρωτήσω οτιδήποτε θεωρώ ΕΓΩ ότι είναι σημαντικό για την αγωγή που ακολουθώ, η χάρη του ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Δυστυχώς, τό'χει πάρει απάνω του που διορθώνει κείμενα στο Lancet, τρομαρα να του'ρθει... Καθησε και έγραψε στο γιατρό μου, (ο οποίος, όσο και να μη μασάει επειδή με ξέρει από 15 χρονών
και αυτόν από πολύυυ παλαιότερα, εντυπωσιάζεται, και θεωρεί οτι η σκπ μου έχει προκαλέσει περισσότερες βλάβες απ'όσο πιστεύω εγώ, πράγμα επικίνδυνο και
ΠΟΛΥ αρνητικό για μένα, διότι έχει πολλές σχέσεις σ'εκείνο το μέρος) ότι δεν έχω "καμία ικανότητα σύνδεσης λέξεων και είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει η αφεντιά του τι θέλω να πω..."
Όλοι τέτοιοι γίνονται, από τη μια στιγμή στην άλλη, τους χρωστάμε τα πάντα, έτσι πιστεύουν, είχα δεί κάποιο άρθρο στο pubmed όπου ένας οφθαλμίατρος (ομολογουμένως αμερικάνος) αποφάσισε να ...εκδώσει
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οδηγίες παρακαλώ, για να μη σηκώνουμε κεφάλι oταν μας βγάζουν τα ματια
στην κυριολεξία οι συνάδελφοί του

, άν κάποιος είδε αλλο πράμα, άς μας το πεί...
Είπε και κάτι (ο αμερικάνος) που μοιάζει με αυτά που έλεγε η Ρίτσα μας:
"Οι ανεξάρτητες ιατρικές εξετασεις είναι ασφαλείς άκουσον, άκουσον, διότι ο εξετάζων γιατρός παίζει με αυτές τη ...φήμη του
" και από τα 340κάτι περιστατικά που εξετασε, λέει, τα μισά
ΔΕΝ ψεύδονταν, το οποίο, κατα τη γνώμη τους είναι ...μεγάλο ποσοστό: Σωπάτε καλέ!!!
Όταν αυτοί βάζουν απάνω από τον Ιπποκράτειο όρκο τα συντεχνιακά τους συμφέροντα τι στην οργή είναι;;; Από τη μία αυτή παίζουν τη ...φήμη τους (μεταξύ συναδέλφων, πόσο αυτή μπορεί να αξίζει;...από την άλλη εμείς παίζουμε τη ζωή και τα δικαιώματά μας, τρομάρα τους, κι όποιος ζητάει το δίκαιό του, έγραψαν, ότι είναι ύποπτος ψεύδους, το λένε ανοιχτά μεν, ποτέ κατάμουτρα δε, μας σέρνουν πέρα δώθε στα νοσοκομεία, εμείς οι ανάπηροι (εδώ χρησιμοποιούν τον όρο όπως με κατηγόρησε ότι τον χρησιμοποιούσα, άλλοτε, η Έλενα...) σκληρυντικοί, είμαστε μόνο για να μας ταλαιπωρούν οι αφεντιές τους
Η γιαγιά η Κασσάνδρα (που, άν και, ομολογουμένως,
ΔΕΝ υπηρξε θέμα "φακελακίου", δε μπόρεσε παρα να δει το φάντασμα της ...Αμαλίας με όλα αυτά

)