• protaseis

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #2418  από Angel
 Παρ Απρ 10, 2009 12:25 pm
Exete na mou proteinete kapion giatro poy na einai korifi?h polu kalos?
 #2420  από manos81
 Παρ Απρ 10, 2009 12:27 pm
KALOSTON...APO POU KSEFITROSES ESY???KANE MAS MIA PAROUSIASI SOU... ;)
 #2421  από Angel
 Παρ Απρ 10, 2009 12:33 pm
Με λενε Αγγελικη.Πριν πεντε χρονια ειχα μια περιεργη παραμορφωση στην αριστερη πλευρα του προσωπου μου.Νοσηλευτηκα στο νικαιας πηρα κορτιζονη εκανα μαγνητηκη που εδειξε φλεγμονη αλλα κ παρακκεντηση.Κανεις ομως δεν μου ειπε τιποτα.εφυγα νομιζοντας οτι περασα μια απλη ψυξη.

πεντε χρονια μετα δηλαδη πριν απο μερικες μερες μετα απο εντονο στρες παρουσιασα μια περιεργη ζαλη που δεν εφευγε.Βρεθηκα με γνωματευση 'νυσταγμου' απο οφθαλμιατρο(-μαλλον εννοουσαν τον υπνο που ειχα παρει τοσα χρονια.)και τωρα μετα απο καινουρια μαγνητηκη ο γιατρος μου λεει¨οι φλεγμονες απο 9 ειναι 11 κ εχεις κ στον αυχενα.αυτο σημαινει οτι μπορει να εξελιχθει σε σκληρυνση.και περιμενε ο αμοιρος να πιαστω απο το 'μπορει' και να παρω ελπιδα.
δεν εχω καποια αλλη ενοχληση η συμπτωμα προφανως ειναι ακομα πολυ αρχη.
η αληθεια ειναι οτι ειμαι τρομοκρατημενη.δεν ξερω πως μπορω να φανταστω την ζωη μου μετα απο δεκα χρονια...
γιαυτο ψαχνω εναν καλο γιατρο.
 #2422  από manos81
 Παρ Απρ 10, 2009 12:43 pm
KALOS ORISES AGGELIKI.AUTO POU PREPEI NA KANEIS GIA ARXI EINAI NA MIN AFISEIS TO ANXOS SOU NA SE NIKISEI..APO TIN PIRA MOU KAI TIS SIZITISEIS POU EXW KANEI ME DIAFOPOUS OTAN EXEIS SKLIRINSI EXEIS KAI KAPIA STANTAR ENOXLIMATA...OMOS AUTO SIMVENEI STO 90% SE AUTOUS POU EXOUN SKLIRINSI EXEI PERIPTOSEIS POU H SKLIRINSI KOIMATE STO SOMA KAI KSIPNAEI KATHE 5 -10 XRONIA AKOMA EXW AKOUSEI PERIPTOSI OPOU EXOUN SKLIRINSI KAI TOUS EXEI XTIPISEI MIA FORA MONO TIN PORTA....KAI EXOUN PERASEI 15 XRONIA....OPOTE MIN ANXONESE....H SKLIRINSI H TIN EXEIS H DEN TIN EXEIS......DEN EINE DINATON NA EINAI STO DROMO KAI MPORI NA PERASEI KIAPO SENA.......

OPOTE PROTA THA VREIS ENA KALO NEUROLOGO NA SOU KSEKATHARISEI TI EXEIS KAI AYTO THA EKSARTITHI APO PIA PERIOXI EISE GIA NA SOU SISTISOUME KAPION AN KSEROUME.....

ELPIZW AN EXEIS SKLIRINSI NA EISE SE AYTO TO POSOSTO POU THA TO KSEXNAS ME TIN PARODO TON XRONON OTI EXEIS SKLIRINSI.

ELPIZW NA MIN EIPA LATHOS....KAI AN EIPA DIORTHOSTE ME.

ELPIZW NA PANE OLA KALA ;)
 #2423  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Απρ 10, 2009 12:50 pm
Το να συστήσεις Γιατρό και ειδικά Νευρολόγο είναι αδύνατο , γιατί ένας που είναι πολύ καλός για μένα μπορεί για σένα να μην είναι . Απλά , φρόντισε να βρείς κάποιον που θα τον εμπιστευθείς και δεν θα σου λέει ιστορίες για κλάματα .
 #2424  από Angel
 Παρ Απρ 10, 2009 12:51 pm
S'eyxaristo poly gia to kouragio,
apla tora thelw na parw kai alles gnomes giati opws katalaveneis einai poly arxh .k prospathw na pistepsw oti einai kati allo....alla ti?den nomizw oti yparxoun k polles epiloges
menw piraia.
 #2425  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Απρ 10, 2009 12:54 pm
Αγγελική, ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ (αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα)!

Συμφωνώ με το Μάνο81. Μπορεί να ανήκεις σ'αυτή την κατηγορία ασθενών που "την περνάνε ξώφαλτσα" και σου το ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ.
Διερωτώμαι μήπως η επίσημη διάγνωση τότε του νοσοκομείου ήταν ΣΚΠ αλλά οι δικοί σου σου το έκρυψαν και ζήτησαν και από τους γιατρούς να σου το κρύψουν, γιατί πολλές φορές οι συγγενείς προσπαθούν να το αποσιωπήσουν για να μας "προστατέψουν" (ΛΑΘΟΣ τους γιατί για τη δική μας υγεία και ζωή πρόκειται).
Εγώ παρακολουθούμαι από το νοσοκομείο της Νίκαιας, στο οποίο πήγε ως Διευθυντής ο γιατρός που είχα από την αρχή (στην πορεία διασταύρωσα τις θεραπευτικές του προσεγγίσεις και από άλλους γιατρούς και κατέληξα τελικά σ'εκείνον - προ 5ετίας δεν είχε πάει ακόμη στη Νίκαια).
Σου στέλνω ένα προσωπικό e-mail και φαντάζομαι ότι θα το κάνουν και τα άλλα παιδιά.
 #2426  από Angel
 Παρ Απρ 10, 2009 1:00 pm
ayto poy les mimika me vazei se skepseis. efoson thelei parakolouthisi me magnitikes giati den kaneis den mou eipe tpt?ypotithetai anakateytike mia fili giatros tote h opoia eixe allous giatrous gnostous ekei sto nikaias.den eprepe me kapion tropo na mou pei na exo to nou mou se ayto?
egv efuga apo kei xaroumeni oti eimai mia xara k ontws 5 xronia tora den eixa kamia apolutws enoxlish.
s'euxaristw poly gia mail poy mou stelneis!einai spoudaio pragma i anthropini simparastash.
 #3012  από Lena
 Κυρ Απρ 26, 2009 1:37 pm
Angel Yiati den eisai efxaristimeni pou se afisan na zeiseis 5 xronia iremi xwris afto to extra zori? Emena mou kanan tin diagnwsi toso sintoma kai afoy prin ap afto imoyn entelws kala(diladi katholou prwetoimasmeni yia kati sovoro) ither i defteri krisi arketa nwris logw toy agxous/
 #3094  από princeofathens2004
 Τρί Απρ 28, 2009 4:09 pm
Αγγελική γειά σου.

Απαντώ τώρα στο μήνυμά σου γιατί ήμουν εκτός Αθηνών.
Κατ' αρχήν πρέπει να ηρεμήσεις και να δεις το ποτήρι μισογεμάτο. Πάντα να λες ότι υπάρχουν χειρότερα, γιατί δυστυχώς υπάρχουν, και να έχεις γι αυτό ακριβώς το λόγο αισιοδοξία.
Έστω κι έτσι, αν είναι έτσι τελικά, να λες δόξα το Θεό που το βρήκα και θα το αντιμετωπίσω. Γιατί θα το αντιμετωπίσεις. Πρέπει να μάθεις να ζεις μ' αυτό για να το κοντρολάρεις. Πάνω απ' όλα πρέπει να είσαι καλά.
Φαντάσου ότι εγώ ύστερα από την παρακέντηση και από κάτι μισόλογα των γιατρών στο 401 ΓΣΝΑ έφτασα στο σημείο (γιατί ο νευρολόγος που με κοίταζε τότε μου είπε τι ψάχναμε) να παρακαλάω να είναι αυτό κι όχι κάτι άλλο. Και μόλις μου ανακοινώθηκε ανακουφίστηκα!
Όσον αφορά τους γιατρούς θα σου προταθούν αρκετοί. Κι εγώ θα σου πω για το δικό μου για παράδειγμα. Το θέμα είναι κατ' αρχήν να είναι καλός επιστήμονας και να σου κάνει ένα κλικ, να αισθάνεσαι άνετα μαζί του και σίγουρη. Να μην πεις σε καμία στιγμή ότι αυτό που σου προτείνει δεν είναι το ενδεδειγμένο και μήπως έπρεπε να δεις και κάποιον άλλο γιατρό. Και πάνω απ' όλα πρέπει να είναι Άνθρωπος γιατί δυστυχώς τους έχουμε κάνει εμείς οι ίδιοι απάνθρωπους.
Ο δικός μου λοιπόν είναι στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και δέχεται ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου μόνο πρωί και κατόπιν ραντεβού αφού δε διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και δεν κάνει απογευματινό ιατρείο στο Νοσοκομείο (δεν ξέρω κι αν έχει το Νοσοκομείο). Τέλος πάντων αν θες γνώρισέ μου την επιθυμία σου με κάποιο μήνυμα ώστε ύστερα από μια δεύτερη επικοινωνία που θα έχουμε να σου δώσω περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες
Πάντως ότι και να αποφασίσεις γνώμη μου είναι α) να μην πελαγώσεις και β) να μην κυνηγήσεις όλους τους γιατρούς της Αθήνας.
Τέλος σου εύχομαι να βρεις αυτόν που θα σου κάνει κλικ (είπαμε όμως πάνω απ' όλα να είναι σοβαρός επιστήμονας και πεπειραμένος στη δουλειά του).

Όλα θα πάνε καλά.