• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #21785  από kate2002
 Τρί Μαρ 16, 2010 11:37 am
ένα παλιο αφιερωμένο στους φοιτητες της παρεας:
Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής εξετάζει τους φοιτητές του έναν-έναν προφορικά. Περνάει ο πρώτος, τον ρωτάει ο καθηγητής:
- Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 100 Km/h και κάθεσαι.
Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε; Ο φοιτητής απαντάει:
- Ανοίγω το παράθυρο.
Και τότε ο καθηγητής τον ξαναρωτά:
- Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και
τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου; Ο κακομοίρης ο φοιτητής μην ξέροντας τι να απαντήσει, κόβεται. Αυτό
συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές, ώσπου μπαίνει και ένας φοιτητής επί πτυχίω πια. Ο καθηγητής τον ρωτά λοιπόν:
- Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 100 Km/h και κάθεσαι. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;Οπότε ο φοιτητής απαντάει:
Βγάζω το σακάκι μου.
Ο καθηγητής του λέει:
- Ζεσταίνεσαι πολύ!
-Φ: Ε, τότε βγάζω και την μπλούζα μου
-Κ: Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ!
-Φ: Ε, βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ!!!
Κ: Μα μιλάμε καίγεσαι!
-Φ: ε, τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνω.
-Κ: Ωραία, Είναι όμως και ένας αράπης εκεί και αν βγάλεις το σώβρακό σου θα σε γαμήσει. Θες ακόμα να γδυθείς;;;
-Φ: Κοιτάξτε κύριε καθηγητά, εγώ προσπαθώ να πάρω πτυχίο εδώ και πόσο καιρό και συνέχεια με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να με γ@μ*σει, εγώ το παράθυρο ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ!
 #21786  από βικυ
 Τρί Μαρ 16, 2010 11:41 am
:lol: :lol: :lol: :lol:
 #21852  από soulla
 Τρί Μαρ 16, 2010 7:37 pm
Η σέξυ κυρία καλεί τον μπάτλερ στην κρεββατοκάμαρά της ένα βράδυ που λείπει
ο άντρας της.

- Τζέημς κλείδωσε την πόρτα και ξεκούμπωσε το φόρεμά μου.

Ο Τζέημς υπακούει....

- Τζέημς ξεκούμπωσε το σουτιέν μου και βγάλτο

Ο Τζέημς υπακούει. Η ατμόσφαιρα φορτίζεται...

- Το κυλοτάκι μου τώρα Τζέεεεηηηηημς

Πειθήνιο όργανο ο Τζέημς. Χιλιάδες τα βολτ...

- Λοιπόν κοπάνα τη τώρα και να μή σε ξαναδώ να φορέσεις τα ρούχα μου,
χάθηκες κακομοίρη μου !!!!!
 #21853  από soulla
 Τρί Μαρ 16, 2010 7:46 pm
Ένας βλάχος που δεν είχε κατέβει ποτέ στην Αθήνα, μαθαίνει απ' τους συγχωριανούς του ότι στην Αθήνα τα ταξί... πετάνε! Μια φορά που έτυχε να κατέβει για δουλειά, πέρνει απ' το Σταθμό Λαρίσης ένα ταξί να τον πάει στην Λ. Αλεξάνδρας. - Στη Λ. Αλεξάνδρας θέλω να πάω, λέει του ταξιτζή. - Σε ποιό ύψος; τον ρωτάει ο ταξιτζή.... Και ο βλάχος με αγριεμένο ύφος: - Ας τις μ@λ@κίες και πέτα χαμηλά!
 #21854  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Μαρ 16, 2010 7:56 pm
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #21859  από kate2002
 Τρί Μαρ 16, 2010 10:02 pm
Μια γυναίκα είναι στο νοσοκομείο, στο προσκεφάλι του άνδρα της ο οποίος βρίσκεται σε κώμα εδώ και πολλούς μήνες. Ωστόσο αυτή δεν το κουνάει στιγμή και περιμένει πότε θα επανέλθει ο αγαπημένος
της.
Μια μέρα, σε μια ανύποπτη στιγμή, βλέπει το άνδρα της να βγαίνει από το κώμα και εκείνος κουνά το κεφάλι του για να πλησιάσει εκείνη, προφανώς για να της ψιθυρίσει κάτι. Πράγματι, βάζει το αυτί της κοντά στο στόμα του άντρα της και ο άντρας της, με δάκρυα στα μάτια της λέει:
- Γυναίκα μου, ήσουν μαζί μου σε όλες τις αναποδιές. Όταν με απολύσανε ήσουν εκεί για να με στηρίξεις, όταν η δουλειά μου φαλίρισε ήσουν κοντά μου, όταν με κλέψανε και με πυροβολήσανε, ήσουν κοντά μου. Όταν χάσαμε το σπίτι, ήσουν πάλι δίπλα μου, όταν η υγεία μου άρχισε να καταρρέει, πάλι δεν με άφησες… Τελικά, ξέρεις κάτι;
- Τι;, απάντησε η γυναίκα, μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυα της από την συγκίνηση.
- Τελικά, είσαι πολύ γκαντέμω!
 #21860  από kate2002
 Τρί Μαρ 16, 2010 10:43 pm
Ένας νιόπαντρος, ο οποίος πρόσφατα απόκτησε παιδί με τη σύζυγό του, γράφει γράμμα στη μητέρα του για να της ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα:
- Αγαπητή μητέρα, επιτέλους αποκτήσαμε κι εμείς ένα παιδί, το δικό σου εγγονάκι. Δυστυχώς όμως, η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη γειτόνισσα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει, το παιδί μας όλο και μαυρίζει.
Και η μητέρα του απαντάει:
- Αγαπητέ μου γιέ, όταν γεννήθηκες εσύ κι εγώ δεν είχα γάλα. Αναγκαστήκαμε λοιπόν, να σου δίνουμε γάλα από κατσίκα. Αλλά τα κέρατα βλέπω τώρα τα βγάζεις…

Κάθονται τρεις ξαδέλφες στο σαλόνι και συζητάνε παρουσία της κουφής γιαγιάς τους. Λέει η πρώτη:
- Κορίτσια διάβασα στο Elle ότι φέτος θα φορεθούν γάντια μέχρι εδώ. Και δείχνει τον καρπό της.
- Εγώ πάλι διάβασα στο Vogue ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ λέει η δεύτερη και δείχνει τον αγκώνα της.
- Εγώ κορίτσια, λέει η τρίτη, μίλησα εχτές με τη Λίτσα που δουλεύει για τον Ασλάνη και μου είπε ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ. Και δείχνει τον ώμο της.

Οπότε πετάγεται η γιαγιά και λεει:
- Κορίτσια… καλό παιδί να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι!
 #21862  από soulla
 Τρί Μαρ 16, 2010 10:51 pm
kate νομίζω χέστικαν όλοι και ας λέμε εμείς ανέκδοτα :D
τι κάνουν τα ζιζάνια σου έχεις ακόμα πιάτα :D
 #21863  από soulla
 Τρί Μαρ 16, 2010 11:08 pm
[youtube]v09oVQpVOrs[/youtube]
 #21864  από kate2002
 Τρί Μαρ 16, 2010 11:09 pm
soulla έγραψε:kate νομίζω χέστικαν όλοι και ας λέμε εμείς ανέκδοτα :D
τι κάνουν τα ζιζάνια σου έχεις ακόμα πιάτα :D
ναιιιιιιιιιι...