• Eβαλα ΑΒΑΤΑΡ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2141  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Απρ 06, 2009 12:49 pm
Ασε τα "βαριέμαι" και τις οδηγίες για το ΑΒΑΤΑΡ και κοίταξε να γίνεις ωραίος, ζιχνομυρωδάτος και "λαχταριστός" γιατί -σύμφωνα με δήλωσή σου- σήμερα έρχεται η πρώην :D ... και περιμένουμε τόσος κόσμος εδώ να μάθουμε τα καθέκαστα... Διακριτικά γιατί θα μας "επιπλήξει" ο αρχηγός!!!
 #2143  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Απρ 06, 2009 12:53 pm
Είδα το ΑΒΑΤΑΡ του Αλέξανδρου1. ΤΑΝΚ !!! "Των εχθρώωων τα φουσάαατα περάασαν, σαν το λίβα που καίει τα σπαρτάαα...! (οι γηραιότεροι του forum θα το θυμούνται).
"ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΕ" Αλέξανδρε1! Το μότο σου εφεξής πρέπει να είναι: "φάτε τη σκόνη μου" :lol:
 #2145  από elena
 Δευ Απρ 06, 2009 1:06 pm
λοιπόν ,εγώ θα προσπαθήσω να ψυχολογίσω τον καθένα σας ,από το αβατάρ που έχει βάλει...
ο αλέξανδρος1 πρέπει να είναι στρατιωτικός ή θα ήθελε να είναι ο ράμπο,η μιμίκα καταγεγραμμένη
ροκού από τα γεννοφάσκια της,ίσως να είχε και συγκρότημα,κάτι σαν τις γιαγιάδες το mamamia
ο νικολαρας αυτό που έχει επιλέξει είναι τα κρέμλινς ,αν δεν κάνω λάθος,που από γλυκό αρκουδάκι μεταμορφώνεται σε τερατάκι,διχασμένη προσωπικότητα...σίγουρα!!! :D :D :D
εγώ με την άριελ,μισό ψάρι ,μισή γυναίκα,εγώ και αν είμαι διχασμένη!!!!
αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι το δικό μου είναι το πιο ωραίο!!!
αν το προσέξετε καλά ,έχει μια άποψη :geek: μία αισθητική !!!! :lol:
 #2147  από αλεξανδρος1
 Δευ Απρ 06, 2009 1:36 pm
Δοκίμασα να βάλω την κοράκλα μου αλλα δεν βρήκα τόσο μικρή φωτογραφία της. Ναί είμαι στρατιωτικός ( υπηρετώ στα τεθωρακισμένα) αλλα όχι και ράμπο ρε παιδιά. Συμβολικό χαρακτήρα έχει ο άβαταρ. Σαν άρμα θα την πατήσω την σκπ.
 #2149  από manos81
 Δευ Απρ 06, 2009 1:52 pm
eeee entaksi...zilepsa kiegw ti na kanw? na kremastw??
 #2150  από elena
 Δευ Απρ 06, 2009 2:05 pm
γέλασα πολύ σήμερα!!τελικά αποδεικνύεται, από τις πολλές απαντήσειςγια το αβατάρ,οτι έχουμε
ανάγκη να ξεφύγουμε από τις σκέψεις,τις θεραπείες,και αυτά που μας απασχολούν για την ms,
και χρειαζόμαστε πιο ανάλαφρα πράγματα να απασχολούμε το μυαλό μας,τουλάχιστον μέχρι
την επόμενη μέρα που θα πέσουμε σε κατάθλιψη...
πωπω!!!τι λέω σήμερα !!!ζωγραφίζω!!!
αλήθεια μήπως να γίνω η ψυχολόγα του forum?? :mrgreen:
 #2155  από nikolaras
 Δευ Απρ 06, 2009 2:56 pm
Mimika telika dn hr8e (stenaxwria megalh mouxaxaxa) e pou 8a paei 8a er8ei egw dn tis eipa pote ela monh ths 8a er8ei oso gia sena elena isws na eimai ligo dixasmenh prosopikotita :roll: :roll:

K ayto p eipes parakatw na ksefugoume ap tin ms k tis 8erapeies brika tin lush !!!!
Ferte m 2 rwssides 2 metres masatzoudes na ksana noiwsw 8-) 8-) 8-)
 #2156  από LL--MM
 Δευ Απρ 06, 2009 3:23 pm
Όχι καλέ, γκρέμλιν (Gremlin) είναι: ένα γλυκύτατο ζωάκι, που μόλις του δώσετε γάλα, μεταμορφώνεται σε τέρας... :evil:
 #2157  από nikolaras
 Δευ Απρ 06, 2009 3:24 pm
LL--MM έγραψε:Όχι καλέ, γκρέμλιν (Gremlin) είναι: ένα γλυκύτατο ζωάκι, που μόλις του δώσετε γάλα, μεταμορφώνεται σε τέρας... :evil:

E oxi otan pinw gala dn blepw teteoies parenergies allou me boh8aei to gala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kai an 8umame kala nero otan tou edines genage san kouneli alla gremlin
 #2158  από mary_d_ath
 Δευ Απρ 06, 2009 4:35 pm
Ζήλεψα κι εγώ :lol:
Βρήκα αρκετά και ήταν δύσκολη η επιλογή αλλά κατέληξα :lol:
Πλάκα έχουν τα άβαταρ τελικά!