• ΕΚΔΡΟΜΗ...........ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..........

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2043  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Πέμ Απρ 02, 2009 4:23 pm
ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ? ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ? ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ,ΜΟΥ ΡΘΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ? ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΨΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΨΗ? ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ,ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΛΕΜΑ ΣΤΗ ( ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΑΣ ) ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΣΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ. ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ... ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? Ε? ΤΙ ΛΕΤΕ? ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.....
 #2046  από LL--MM
 Πέμ Απρ 02, 2009 5:58 pm
Ευχαρίστως :!: :D βέβαια να δούμε και τις ικανότητες του καθενός (των περισσότερων, δηλαδή) να αναταποκριθούν σ' αυτή την περιπέτεια: άν αρχίζαμε καλύτερα από το να βρεθούμε για καφέδες, και βλέπουμε και για πιό προχωρημένες "προκλήσεις" στο καθ' οδόν :!: :)

Σιδερένιος, πάντως, και όλοι πάντα τέτοια νέα να έχουμε :D
 #2135  από maraki12
 Δευ Απρ 06, 2009 11:20 am
Μάνο κι εγώ Κρήτη είμαι :)
Οι υπόλοιποι άμα θέλετε κατεβαίνετε στο ωραίο νησί μας ή τα λέμε όπου αλλού θέλετε..
Για να ακούω προτάσεις.. :P