• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #17502  από ΡΕΝΑ
 Παρ Φεβ 12, 2010 2:51 pm
ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΑΚΙ!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου...Πάντα τέτοια και εύχομαι η επόμενη μαγνήτικη να είναι "ΑΔΕΙΑ"..... :D
 #17503  από βικυ
 Παρ Φεβ 12, 2010 2:57 pm
elena,soulla,ΡΕΝΑ Ευχαριστω παρα πολυ! :D
Ευχομαι και τα δικα σας νεα να ειναι παντα τοσο θετικα! :D
ΦΙΛΙΑ!
 #17504  από mary_d_ath
 Παρ Φεβ 12, 2010 3:05 pm
Μπράβο, Βίκυ!! :D :D
Να πας να το "κάψεις" σήμερα, αυτά τα αποτελέσματα χρειάζονται ξέφρενο εορτασμό!!
Άντε και στα δικά μας τα ίδια να ναι εύχομαι!! Να την κατατροπώσουμε τη μαλάκω την ms!! :lol: :lol:
Φεύγω!! Πάω να ετοιμαστώ...
Καλό απόγευμα σε όλους/όλες!!
Υ.Γ. Παρασκευή σήμερα!! :D :D
Μακάρι να κρατήσει έναν αιώνα το Σαββατοκύριακο, γιατί η άλλη εβδομάδα είναι "παλουκοβδομάδα", αλλά με έναν πόνο θα βγει η εξεταστική... :lol: :lol:
Παρεμπιπτόντως, έχω αυξήσει το κάπνισμα πάρα πολύ αυτήν την περίοδο, όλο καπνίζω...
Μου το επεσήμανε και η μητέρα μου (τι στο δ***λ* μέσα στον καπνό μου την έχω και καταμετρά τα τσιγάρα; :lol: ) και της είπα "εμ, αφού είναι εξεταστική, μόλις τελειώσει..."
"Μόλις τελειώσει θα 'χεις πάθει καρκίνο..." :lol: :lol:
Έτσι μου απάντησε, που να φάει τη γλώσσα της, είναι και "γκαντέμω"... :lol: :lol:
Εντάξει 1 εβδομάδα ακόμα... Μετά ξεκινώ ξανά την "υγιεινή" ζωή...

Καλό απογευματόβραδο!!
 #17505  από LL--MM
 Παρ Φεβ 12, 2010 3:43 pm
Να είσαι, να έιμαστε πάντα καλά, Βίκυ! Να βγάλεις τις παντόφλες να βάλεις γόβες... :D

Καλό κουράγιο Mary, πλησιάζεις τις μέρες που θα μπορείς να κοιμηθείς 22 ώρες το 24ωρο για να φύγει η σκπ (αυτό έκανα εγώ όταν ακόμα την αγνοούσα: απόλυτη αποχή από καφέ και τσιγάρα, χαμομήλια απανωτά, αποχή απο βιταμίνες, σίδερα κ.ά. και μόνο ντεπόν ή παναντόλ [οχι το κόκκινο] και την αραζεις στην αγκαλιά του Μορφέα... :D :P )

Και καλή επιτυχία :D
 #17506  από βικυ
 Παρ Φεβ 12, 2010 3:46 pm
mary,LL--MM thank you very much! :D
Μακαρι γιατι η γοβα με δυσκολευει! :lol:
 #17507  από soulla
 Παρ Φεβ 12, 2010 3:49 pm
[youtube]QcB4IJnV6us[/youtube]
 #17514  από bistonina
 Παρ Φεβ 12, 2010 9:05 pm
καλησπερα σας. τι κανετε? που ειστε? εγω ειπα να κανω μια μικρη αποχη, να κανω καμια δουλεια στο σπιτι. εσεις?
βικυ μπραβο. παντα τετοια και καλυτερα.
 #17515  από elena
 Παρ Φεβ 12, 2010 9:15 pm
Καλησπέρα bistonina!!!Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! :D :D εδώ στην Αθήνα έχει αρχίσει και βρέχει πάλι...μουλιάσαμε :D
ύστερα από τα ευχάριστα της βίκυς ,περιμένουμε και τα νέα του aoratou!!!(άντε πότε θα μας γράψεις?)

τι έχετε προγραμματίσει για το τριήμεο?εγώ προσωπικά ελπίζω να βρω λίγο χρόνο παραπάνω για διάβασμα...πράγμα δύσκολο,αλλά το ελπίζω! :D :D

κουραστική η εβδομάδα ,που μόλις πέρασε...και λίγη ξεκούραση δεν θα ήταν άσχημα :D

αααα...βαλεντίνες μην ξεχάσετε και την γιορτή σας :D :D :D
εγώ γιορτάζω κάθε μέρα ,όλο τον χρόνο :D :D κυκλοφορώ με μια μεγάλη καρδιά...και ένα μεγάλο χαμόγελο .... :D :D και μοιράζω φιλιά και αγκαλιές... ;)

καλό βράδυ σε όλους!!!

θέλετε και εσείς μία???
Εικόνα

δική σας!!!! :D :D
 #17516  από bistonina
 Παρ Φεβ 12, 2010 9:30 pm
ελενα εσεις δε θα φευγατε Σαββατοκυριακο?
εδω ολη μερα ειχαμε ηλιο και τωρα εχει εναν αερα και μια βροχη αλλο πραγμα.
δεν μπορουμε να κανονισουμε τιποτα μ'αυτον τον καιρο. δεν μπορει να σταματησει για 3 μερες? ολα μας τα χαλαει.
οσο για τη γιορτη εμεις δεν ξεχναμε. ουτε εσυ ελπιζω τις συμμετοχες μας ;) ;)
 #17517  από mary_d_ath
 Παρ Φεβ 12, 2010 9:36 pm
Επέστρεψα και προτού φύγω για το σούπερ πάρτυ που θα πάω, μόλις αξιωθώ να σηκωθώ για να ετοιμαστώ, μετά από 2 ποτά (για να μην παραγγείλω και πολλά στο κλαμπ), ας γράψω τα νέα μου...
Φίλτρο βενζίνης (15-20 ευρώ) ή στη χειρότερη αντλία (γύρω στα 300 ευρώ αυτό, ωχ... θα πάθω καρδιακό έτσι και είναι αυτό, θα πάω να το πετάξω στη θάλασσα!! Δεν θα το σκεφτώ καθόλου όμως... :lol: )
Τελοσπάντων...
Πάω να ετοιμαστώ, κάτι μου λέει ότι σήμερα θα πέσει πολύ γέλιο... :lol: :lol: :lol:

Καλό βράδυ σε όλους/όλες και καλό ξημέρωμα να 'χουμε!!
  • 1
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 2901