• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #17202  από βικυ
 Τρί Φεβ 09, 2010 8:42 pm
Βιστονινα με το laptop αγκαλια πηγες στον κραουνακη? ;)
 #17206  από soulla
 Τρί Φεβ 09, 2010 9:37 pm
[youtube]Xi1-53V1xPU[/youtube]ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
 #17212  από elena
 Τρί Φεβ 09, 2010 11:00 pm
knock...knock...hellooooooo!!!! :D :D
που είστε όλοι ???την "κοπανήσατε".?

βίκυ...τελικά από ότι φαίνεται ,έχουμε και οι δύο πρόβλημα με τον ύπνο!!! :D :D
εσύ δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια σου....και εγώ δεν μπορώ να τα ανοίξω :D
με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάω για ύπνο!!!τι στο καλό έχω πάθει?παρενέργεια είναι? :D

αν δεν με πάρει ο ύπνος θα σας περιμένω....
διαφορετικά...όνειρά μου γλυκά!!!!!!! :D :D
 #17215  από mary_d_ath
 Τρί Φεβ 09, 2010 11:09 pm
:lol: :lol:
Εμείς είχαμε "ξεφύγει" εντελώς... Μερικές φορές το σχέδιο "κοπάνα" είχε ως εξής: πηγαίναμε μετά από 10 λεπτά στην τάξη για να μας "πετάξει" έξω ο καθηγητής επειδή είχαμε αργήσει κι έτσι αν μας έβλεπε ο διευθυντής λέγαμε ότι μας πέταξε έξω ο τάδε καθηγητής και όλα καλά!! :lol: :lol:
Βέβαια υπήρχε και το κόλπο του "προσήλθε" στο απουσιολόγιο και έτσι καλύπταμε τις απουσίες, συν του ότι ο υποδιευθυντής ήταν πολύ καλός άνθρωπος και μας έσβηνε απουσίες όταν του το ζητούσαμε!!
Συνήθως καθόμασταν στο προαύλιο, δε φεύγαμε από το σχολείο, εκτός από μία φορά που την "κοπανήσαμε" επειδή θα γράφαμε διαγώνισμα και είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε μια ολοήμερη κοπάνα, αλλά πάνω που πίναμε τον καφέ, χτυπάει το τηλέφωνο και μας ειδοποιούν ότι η καθηγήτρια θα έπαιρνε τηλ σπίτι επειδή υποψιαζόταν ότι ήμασταν όλοι μαζί... Μας την είχε χαλάσει την κοπάνα η μ*λ*κ*σμ*ν* και όντως πήρε τηλ σπίτι, αλλά για καλή μου τύχη δεν το σήκωσε κανείς!! :lol: :lol:
Οι άλλοι πήγαν σπίτι τους τάχα με "πονόκοιλο" κι εγώ είχα επιστρέψει στο σχολείο, αν πήγαινα σπίτι θα μου τα "πρηζε" η μητέρα μου... :lol: :lol:
Να εξαφανίζουμε τα ενημερωτικά σημειώματα που έστελνε το σχολείο για τις απουσίες, τι ήταν κι αυτό, ποτέ δεν έπεφταν στα χέρια άλλου, κατευθείαν τα εξαφάνιζα, βέβαια τις έβλεπαν μια και καλή τις απουσίες στον έλεγχο, αλλά επειδή ήμουν "καλή" μαθήτρια δεν έδιναν σημασία!! :lol: :lol:
Στη δε τάξη, δεν παρακολουθούσαμε και ποτέ, πάντα κάτι θα παίζαμε μεταξύ μας, αφού οι καθηγητές ήταν όλοι "βαρεμένοι" που να σου "κρατήσουν" ζωντανό το ενδιαφέρον για το μάθημα!! Γι' αυτό και αν διδάξω ποτέ, δεν πρόκειται να γίνω σαν κι αυτούς, το "διδασκαλίκι" είναι λειτούργημα, μια "μαγική" αλληλεπίδραση και όχι ένα "κασετόφωνο" που μασάει μία κασέτα που υπάρχει ήδη στο βιβλίο με τα ίδια βαρετά λόγια...
Και θα βάζω και καλούς βαθμούς σε όλα τα παιδάκια, γιατί θα ναι όλα τους "ξεφτέρια" αφού θα έχουν εμένα για "καθηγήτρια", θα ναι όλα τους "αστέρια" και θα τους διδάξω πάνω απ' όλα να 'ναι άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι απέναντι στα ζώα, το περιβάλλον και πολλά...
Ας πάρω ΠΤΥΧΙΟ βέβαια πρώτα και μετά τα ονειρεύομαι όλα αυτά... :lol: :lol:
Φεύγω!! Πάω να προσπαθήσω να κοιμηθώ!!
Καληνύχτα σε όλους/όλες και καλό μας ξημέρωμα!!
 #17216  από soulla
 Τετ Φεβ 10, 2010 12:04 am
γεια σου ευτυχια :lol: τι θα πιουμε ?κοιμήθηκαν όλοι η στρουμφοπαρεα χάθηκε εμεις :lol: μειναμε
 #17217  από elena
 Τετ Φεβ 10, 2010 12:10 am
Καλέ ...είμαι και εγώ εδώ!!!!όχι για πολύ,αλλά δεν είμαι aorati :D :D :D
κάνω και χιούμορ :D :D

Εικόνα
 #17218  από βικυ
 Τετ Φεβ 10, 2010 12:15 am
Ηρθα και εγω!
Ωραιο τραγουδακι soulla!
mary εγω μεχρι την Γ γυμνασιου ημουν απουσιολογος!Πικρα γιατι επαιρνα ολες τις απουσιες μου κανονικα! Στο Λυκειο ομως οχι, οποτε κατι γλιτωνα !Τα ενημερωτικα χαρτια των απουσιων βροχη στο σπιτι.........καποιες φορες τα εσκιζα τις υπολοιπες γινοταν ΧΑΜΟΣ στο σπιτι! :mrgreen:
elena στειλε μου ενα ζευγαρι υπνο γιατι αποψε παλι.........το ,ματι :roll:
 #17219  από soulla
 Τετ Φεβ 10, 2010 12:16 am
που εισαι βρε :lol: ελενακι μην στεναχορεθεις μου αρεσει η νεραιδα πιο πολυ :lol:κανεις και παρεα με τον αορατο κινδυνευεις :twisted:
 #17220  από βικυ
 Τετ Φεβ 10, 2010 12:17 am
Ο αορατος πηγε στον Κραουνακη με τους βιστονες? :P
  • 1
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400
  • 401
  • 2901