• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16947  από elena
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:33 pm
ααααααχ....τι ωραία που είναι τα μασκέ πάρτυ!!!γίνονται σε κέντρα ή σε δημόσιους χώρους που μπορούν να πηγαίνουν όλοι?
θα πας σε κανένα?εσύ βίκυ δεν θα πας?αφού είστε κοντά...

δεν έλεγα να κερδίσω κανένα λαχείο?ή να εμφανιστεί ο Τζώρτζ Κλούνει?
τελικά ο aoratos ήρθε.... :D :D
 #16949  από βικυ
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:39 pm
Καρναβαλι εχω να ντυθω απο παιδι.
elena αν τα καταφερω θα παω στην Ξανθη.Εχω πολλα χρονια να παω τωρα ομως εχω εναν λογο παραπανω!Τους Βιστονες.Θα δουμε.......
 #16950  από BISTONAS
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:40 pm
γενικα ολη η πολη ειναι ενα καρναβαλι. εχουμε ενα μερος που ειναι ολες οι καφετεριες και τα μπαρ μαζεμενα, παραλια το λεμε αλλα θαλασσα δεν εχει,σε κεινο το δρομο ειναι ολοι εξω ακουν μουσικη απο παντου χορευουν, πινουν. γινονται και οργανομενα παρτυ απο συλλογους σε μαγαζια. και χθες που κατεβηκα στους δρομους ακουγονται τραγουδια, ξερετε αυτα τα αποκριατικα. αυτο το κανει ο δημος. το κανει και τα χριστουγεννα. βγαινεις για ψωνια, ολα στολισμενα και ακους χριστουγεννιατικα τραγουδια.
 #16951  από BISTONAS
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:42 pm
βρε κοριτσια, μηπως πραγματι κατι εχει ο αορατος? εφυγε και ουτε ενα γεια δε ειπε
 #16952  από elena
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:43 pm
δεν χρειάζεται να ντυθείς ....μια μάσκα για πλάκα ,και είναι μια χαρά!!! :D :D
τώρα με την bistonina έχεις ένα λόγο παραπάνω...και δεν νομίζω να είναι μακριά...πόσες ώρες είναι?Θεσσαλονίκη -Ξάνθη?

μαγνητική πότε θα πας να κάνεις?αυτή την εβδομάδα είχες πει???

bistonina όντως ακούγονται πολύ ωραία όλα αυτά!!!καλή διασκέδαση αν πάτε πουθενά!!!
αν έχει κάτι ο aoratos μαζί μας, δεν του ξαναμιλάω!!!θα θυμώσω... :D :D
αλλά γιατί να έχει?είπαμε κάτι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Κυρ Φεβ 07, 2010 10:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #16953  από BISTONAS
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:45 pm
ενταξει ενα αστειο καπελακι για το καλο και γω το φοραω καθε χρονο. εχω μεγαλη συλλογη, καθε χρονο παιρνουμε καινουρια.
 #16954  από βικυ
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:47 pm
Μαγνητικη αυτη την εβδομαδα.Αυριο παω να την γραψω 3 ημερες αγωγη με κορτιζονη διοτι εχω αλλεργια στο σκιαγραφικο οποτε μαλλον Παρασκευη θα την κανω.Την επομενη εβδομαδα θα παω Θεσ/νικη στο γιατρο να την δει.
Εγω φοραω ενα ζευγαρι γυαλια '80s μωβ χρωμα με στρας. :D
Θα ερθει ο αορατος........πηγε να τσιμπησει κατι για την λιγουρα και επιστρεφει :D
 #16956  από elena
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:55 pm
βίκυ καλή επιτυχία!!κορτιζόνη σε χάπια, θα πάρεις?
εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι αυτά που θέλεις!!!
 #16957  από βικυ
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:58 pm
Ευχαριστω!Την εχω σιγουρη την επιτυχια.......στο τσεπακι!
Αυτο που θελω ειναι αυτο που εχω να ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και οτι αλλο προκυψει θα το φαω λαχανο :D :D
Ναι χαπι medrol και ζιρτεκ
 #16958  από BISTONAS
 Κυρ Φεβ 07, 2010 11:00 pm
μπραβο βικυ. ετσι να σκεφτεσε. κι εγω ετσι κανω. ολα καλα θα πανε.
  • 1
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • 2901