• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16937  από elena
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:13 pm
καλησπέρα βίκυ!!!μεγάλη κακοκαιρία παντού!εμάς όμως δεν μας πιάνει τίποτα εεεεεε? :D :D :D

η bistonina που γυρνάει?γιατί δεν άνοιξε το καφέ το απόγευμα?

Κατερίνα γράψε μας επιτέλους τα νέα σου!!!μετά μας ξαναγράφεις...λες να βαριόμαστε να διαβάζουμε?

οοοοο την αγαπητή bistoninaaaaa... :D και ότι σε μελέταγα!!! :D :D
 #16938  από αλεξανδρος1
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:15 pm
Καλησπέρα τι κάνετε; Άμα κάνω να μπώ κανα δύο μέρες πρέπει να διαβάζω 15 σελίδες και χάνομαι. Πρέπει να κανονίσω ώρα που θα μπαίνω καθημερινά για να μην έχω αυτό το πρόβλημα. Το ΣΚ το πέρασα στο σπίτι δουλεύοντας και βγήκα μόνο σήμερα να πάω να δώ την μπάλα και να ξεσκάσω λίγο. Αυτά τα νέα μου καλό βράδυ σε όλους πάω να την πέσω και να δώ λίγο τηλεοράση γιατί αύριο έχει πάλι πρωινό ξύπνημα.
 #16939  από BISTONAS
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:17 pm
πολλα χρονια θα ζησω, ε? το καφενειο ανοιχτο το ειχα, ψυχη δεν πατησε. καλα που ειμαστε κι εμεις και το κραταμε ζωντανο. ολοι μπαινουν, διαβαζουν και φευγουν.
 #16940  από elena
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:18 pm
καλησπέρα bistonina!!!ότι μπορώ κάνω!!! :D :D
δεν πήγατε στο καρναβάλι?ή δεν είχατε σήμερα?

Αλέξανδρε ξεσάλωσες με λίγα λόγια!!! :D :D καλησπέρα και καληνύχτα!!!

μα δεν είναι κουτσομπόληδες? :D όπως ακριβώς τα λες είναι!!!
 #16941  από βικυ
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:19 pm
Βρε κοριτσια τους διασκεδαζουμε εμεις!
Λεμε και πολλα τι να προλαβουν να πουν?χαχαχα
Ο αορατος?
 #16942  από BISTONAS
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:23 pm
η παρελαση ειναι την αλλη κυριακη. εδω και μια βδομαδα εχει διαφορους χορους, μασκε παρτυ και απο αυριο αρχιζουν αλλες εκδηλωσεις. συναυλιες, θεατρα κτλ. απο αυριο θα με χασετε, εχει μερικα που θελω να τα δω.
 #16943  από elena
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:27 pm
Έλα μωρέ που πολυλογούμε !!!!
Έχω την εντύπωση ότι ο aoratos έχει νευριάσει!!!από το πρωί ούτε καλημέρα δεν είπε... :?

λοιπόν σήμερα που είχαμε βγει για φαγητό,παραλιακά,προς Σούνιο αν ξέρετε ,είχε μια θάλασσα τόοοσο φουρτουνιασμένη...που δεν την έχω ξαναδεί!!!και είναι μέσα στον Σαρωνικό ...μου έκανε μεγάλη εντύπωση!το αμαξάκι μου έγινε υποβρύχιο :D :D φαεινή ιδέα του άντρα μου ,να πάρουμε το δικό μου...κρύο όμως δεν έχει...πιο πολύ υγρασία!

σειρά σας.... :D
 #16944  από βικυ
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:28 pm
Βιστονινα θα ντυθεις καρναβαλι? Τι?
 #16945  από βικυ
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:30 pm
Εχω την εντυπωση οτι μια αορατη υπαρξη μπηκε στο καφενειο!!!!!!!!
Αορατεεεεεεεεεεεεε
 #16946  από BISTONAS
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:32 pm
τωρα θα πω κατι, και καποιος, ονοματα δε λεμε θ'αρχισει διαφορα αλλα δεν πειραζει. οχι δε θα ντυθω. βαρεθηκα? μεγαλωσα? δεν ξερω. εχω ντυθει, εχω κανει και παρελαση 4 φορες. αλλα συνεχεια τα ιδια. μια χρονια καναμε παρελαση και χιονιζε. παιδικες τρελες............ τωρα και να με πληρωσουν δεν παω. εσεις κανετε κατι?
  • 1
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 2901