• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16709  από mary_d_ath
 Παρ Φεβ 05, 2010 12:41 pm
Όχι, ευτυχώς η φαγούρα κράτησε 3 μέρες, δε με ενοχλεί τώρα πια (και να μην τολμήσει να με ενοχλήσει... Άλλη όρεξη δεν είχα, το να κάτσω να "ξύνομαι" δεν είναι και η καλύτερη επένδυση του χρόνου μου :lol: :lol: )
Πάντως πρέπει να το είχα ξύσει αρκετά το σημείο, αφού το κατάλαβε η δερματολόγος και μου είπε "απασχόλησε τα χέρια σου", έτσι αποφάσισα να αυξήσω το κάπνισμα!! :lol:
Δεν είμαι καλά... Πρέπει να έχει αρχίσει να μου "στρίβει" η βίδα... :lol: :lol:
Ακόμα να διαβάσω, δεν έχω όρεξη πάλι!! Αλλά θα με "συνετίσω" αύριο και σήμερα (δεν θα πάω στο παρτυ, όχι δεν θα πάω, θα με "τιμωρήσω"!! Θα κλειδώσω την πόρτα και θα πετάξω το κλειδί έξω από το παράθυρο!! Το ίδιο και το πι σι!! Και θα έχω μόνο τα βιβλία γιατί έτσι "πρέπει"!! Πως θ' αλλάξω τον κόσμο αν δεν έχω τουλάχιστον 1 πτυχίο να "κοσμεί" τον τοίχο; :lol: :lol: )
 #16723  από alexia
 Παρ Φεβ 05, 2010 3:39 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ,ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ,ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ,ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΚΛΠ!!!!ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΩ ΜΕ ΑΥΤΑ!ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!ΟΥΦ!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ:
:arrow: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΙ
:arrow: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ Η' ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ
:arrow: ΑΓΑΠΗ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥΣ.
ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ?ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ?ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ. :lol:
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :P
 #16728  από βικυ
 Παρ Φεβ 05, 2010 6:11 pm
Καλησπερα!
Μα που πηγατε ολοι σημερα?Καμια κινηση στο καφενειο!
alexia περαστικα και παλι! Στην Αθηνα βολτα η γιατρο? Οπως και να 'χει καλα να περασεις!
Α το βραδυ δεν θα βγουμε! Κατι προεκυψε στην παρεα.Καλυτερα δεν ειχα και πολυ ορεξη μετα το χθεσινο!Τα λεμε! ;)
 #16731  από βικυ
 Παρ Φεβ 05, 2010 6:18 pm
Γεια σου daughter1979!
Καπως ετσι ειμαι οταν ξυπναω το πρωι!
Πρασσινη απο τα νευρα και το μαλλι καγκελο!χαχαχαχαχα
 #16732  από daughter1979
 Παρ Φεβ 05, 2010 6:25 pm
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ(ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΨΙΛΟΒΑΡΓΙΕΜΑΙ)ΤΕΛΕΣΠΑΝΤΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ
 #16733  από βικυ
 Παρ Φεβ 05, 2010 6:34 pm
Βιστονινα?
Τι κανεις?Πως παει το κρυολογημα?
 #16735  από BISTONAS
 Παρ Φεβ 05, 2010 6:58 pm
που με πηρες χαμπαρι? μπηκα να σας δω λιγο, πηγα επλυνα τα πιατα μου εκανα κι ενα τσαγακι και ξαναρθα. ευτυχως δεν εχω πυρετο. μονο μπουκωμα εχω. κατα τα αλλα καλα. εσυ?
 #16736  από soulla
 Παρ Φεβ 05, 2010 7:23 pm
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟς ΚΗΠΟς :lol: ΩΡΑΙΑ ΤΑ AVATAR ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΣΤΟΝΑΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΗΛΕΨΑ :P ΦΥΣΗΚΑ ΞΑΝΑ ΣΕ ΠΙΓΓΟΥΙΝΟ
 #16738  από Εύη Ξ
 Παρ Φεβ 05, 2010 8:08 pm
Μα που είστε όλοι.Καλά φεύγω και εγώ τα λέμε μετά.
  • 1
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 2901