• ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΠΟΣ ΕΛΒΕΤΙΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16708  από DRAKOS
 Παρ Φεβ 05, 2010 12:34 pm
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΠΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
 #16758  από Blacksand
 Παρ Φεβ 05, 2010 9:14 pm
Λοιπόν τώρα που βρήκα λίγο χρόνο θα σου πώ τις εντυπώσεις μου.Έγω πήγα τον Οκτώβριο που μας πέρασε στη Βασιλεία.Βασικά επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς θές να μάθεις θα σου μιλήσω γενικά.

Έμεινα σε ένα ξενοδοχείο (ROCHAT) σχεδόν απέναντι απο το νοσοκόμειο.Με εξέτασε η βοηθός του,αμα πάς δώσ'της χαιρετίσματα απο τον Στέλιο απο Ρέθυμνο,πολύ βοηθητική και ευγενική (ο Κάπππος ως καθηγητής ήταν πιο απόμακρος).Είδε τις μαγνητικές μου και μου πε οτι στο ΠΕΠΑΓΝΗ ακολουθούν θεραπεία που συμφωνεί και αυτός οπότε όλα μια χαρά.Έτσι κι αλλιώς δεν περίμενα να ακούσω τίποτα συγκλονιστικό,πιο πολύ για να μην λέω μετά γιατί δεν πήγα και έξω.Είχα μαζέψει τις απορίες που ρώτουσα και εδώ και τον ρώταγα, και με λίγα λόγια ο Κάππος με είδε γύρω στο 20λεπτο και η βοηθός καμιά ώρα.

Επίσης να σου πώ οτι πλήρωσα κάποια χρήματα στην κλινική,πέριπου 300 ευρώ αλλά δεν είμαι σίγουρος, και μετά απο 2 μήνες μου ήρθε έντυπα η ιατρική γνωμάτευση.Πάντως μου την είχανε στείλει ήδη με e-mail πιο νωρίς.

Και γώ πάντως θα σου πώ το ίδιο που μου έλεγαν οι γιατροί εδώ.Αν απλά θές να πάρεις μια δέυτερη γνώμη και είσαι μια χαρά (που το εύχομαι) σε γενικές γραμμές ψιλοτσάμπα ταλαιπωρία θα είναι.Αλλά κάνε αυτο που εσύ νομίζεις.Για ότι άλλο εδώ είμαστε
 #16777  από costas
 Παρ Φεβ 05, 2010 10:30 pm
Ρε παιδιά αυτός ο Κάππος μήπως ξέρετε από ποιό μέρος της Ελλάδας κατάγεται;;;;; Γιατί μου λέει πολλά το επίθετό του!!!!!!
 #16779  από elena
 Παρ Φεβ 05, 2010 10:50 pm
ξέρω Κάππο από πελοπόνησσο.....συγκεκριμμένα από Κυπαρισσία...
 #17032  από DRAKOS
 Δευ Φεβ 08, 2010 10:29 am
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες . και εγώ για δεύτερη γνώμη πάω . Απλώς πριν ξεκοινήσω κάποια θεραπεία είπα να ζητήσηω μια δεύτερη γνώμη .

Ο γιατρός μου πρότεινε να αρχίσουμε το rebif.

Λοιπόν τώρα που βρήκα λίγο χρόνο θα σου πώ τις εντυπώσεις μου.Έγω πήγα τον Οκτώβριο που μας πέρασε στη Βασιλεία.Βασικά επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς θές να μάθεις θα σου μιλήσω γενικά.

Έμεινα σε ένα ξενοδοχείο (ROCHAT) σχεδόν απέναντι απο το νοσοκόμειο.Με εξέτασε η βοηθός του,αμα πάς δώσ'της χαιρετίσματα απο τον Στέλιο απο Ρέθυμνο,πολύ βοηθητική και ευγενική (ο Κάπππος ως καθηγητής ήταν πιο απόμακρος).Είδε τις μαγνητικές μου και μου πε οτι στο ΠΕΠΑΓΝΗ ακολουθούν θεραπεία που συμφωνεί και αυτός οπότε όλα μια χαρά.Έτσι κι αλλιώς δεν περίμενα να ακούσω τίποτα συγκλονιστικό,πιο πολύ για να μην λέω μετά γιατί δεν πήγα και έξω.Είχα μαζέψει τις απορίες που ρώτουσα και εδώ και τον ρώταγα, και με λίγα λόγια ο Κάππος με είδε γύρω στο 20λεπτο και η βοηθός καμιά ώρα.

Επίσης να σου πώ οτι πλήρωσα κάποια χρήματα στην κλινική,πέριπου 300 ευρώ αλλά δεν είμαι σίγουρος, και μετά απο 2 μήνες μου ήρθε έντυπα η ιατρική γνωμάτευση.Πάντως μου την είχανε στείλει ήδη με e-mail πιο νωρίς.

Και γώ πάντως θα σου πώ το ίδιο που μου έλεγαν οι γιατροί εδώ.Αν απλά θές να πάρεις μια δέυτερη γνώμη και είσαι μια χαρά (που το εύχομαι) σε γενικές γραμμές ψιλοτσάμπα ταλαιπωρία θα είναι.Αλλά κάνε αυτο που εσύ νομίζεις.Για ότι άλλο εδώ είμαστε[/quote]
 #17059  από Blacksand
 Δευ Φεβ 08, 2010 4:12 pm
Ακριβώς το ίδιο κι εγώ.Πήγα για δεύτερη γνώμη πριν αρχίσω το Rebif.Εύχομαι να έχεις ευχάριστα,όσο το δυνατόν, νέα και να μήν αντιμετωπίσεις προβλήματα με τις ενέσεις.

Να σαι κάλα και ρίξε και καμιά βολτίτσα στο Basel που λένε και οι Ελβετοί,όμορφη πόλη είναι,όχι σαν το Ρέθυμνο αλλά την παλεύει.....
 #17063  από Μαριάννα
 Δευ Φεβ 08, 2010 5:12 pm
Τί ειδικότητα εχει ο γγιατρος αυτος Ειναι κάποιος γνωστος γιατι δεν τον εχω ακουστα
 #17070  από LL--MM
 Δευ Φεβ 08, 2010 6:08 pm
Συμφωνα με τα κιτάπια του ελβετικού ιατρικού συλλόγου (http://www.doctorfmh.ch), πήρε πτυχίο ιατρικής το 1977 στη Γερμανία και την ειδικότητα της νευρολογίας το 1996, μάλλον πλέον από τη Βασιλεία όπου τώρα διδάσκει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο...

Και όμως, Μαριάννα μου, εμένα μου τον είχαν συστήσει είναι μερικά χρόνια από το Αιγινήτειο με τα θερμότερα λόγια και όχι από κάποιους που αρνούνται χαρτιά στους σκπ, (δεν πήγα τελικά ποτέ, πολύ μπελάς να φτάσεις ώς τη Βασιλεία) όμως ο αριθμός δημοσιεύσεων του στο pubmed (σήμερα, 303 :o ) είναι αντάξιος καθηγητή... :ugeek: (για την εκτίμηση της αξίας τους επι της ουσίας, θα απόσχω απολύτως, λόγω μη-κατάρτησης μου στην ιατρική... :roll: :oops: ) Aν ελεγε τίποτα περι ψυχολογιών και άλλα παρόμοια, παιδιά, τα είπαμε κιόλας, πάλι θα τα ξαναλέμε;... :roll: :roll: