• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16698  από christina
 Παρ Φεβ 05, 2010 10:55 am
Μάκη τυχερός ήσουν!!!

Και του χρόνου.. ;)

Γεια σου Bistonina, τι καλό μαγειρεύεις σήμερα? έχετε κρύο?
Το καρναβάλι τι λέει? Δεν έχω έρθει και το σκεφτόμουν οχι για φέτος βέβαια αλλά κα΄ποια στιγμή θα ήθελα να έρθω και στην πόλη σας γενικότερα.. :D
 #16699  από BISTONAS
 Παρ Φεβ 05, 2010 11:06 am
σημερα δε θα μαγειρεψω, εχω φασολακια απο χθες που τσικνισαμε και δεν τα φαγαμε. απο κρυο, παραπονο δεν εχω, καλα παμε. οσο για το καρναβαλι εχουν ξεκινησει οι εκδηλωσεις. απο Δευτερα εχει 3 που θελω να παω. να δω πως θα ειμαστε, τι καιρο θα κανει. βλεπεις για μας στην επαρχια ειναι ευκαιριες που δεν πρεπει να χανουμε.
και οταν το παρεις αποφαση να ερθεις θα χαρουμε να σε ξεναγησουμε στην πολη μας.
 #16700  από βικυ
 Παρ Φεβ 05, 2010 11:06 am
Καλημερα!
Εχθες περασαμε πολυ ωραια! Φαγαμε πολυ και ΗΠΙΑ τον μισο Βοσπορο!χαχα
Εγινε και το ιντερνετ λεει.......θα δειξει!
Εσεις απο οτι βλεπω καλα!Τωρα πινω καφεδακι και διαβαζω τα χθεσινα!
Μαλλον θα βγουμε και σημερα!Αλλα δεν θα πιω πολυ......χαχα
Εκλεισα ραντεβου και με νευρολογο να γραψω μαγνητικη!την επομενη εβδομαδα θα την κανω!Αντε να δουμε αρχιζω θεραπεια η οχι?
 #16701  από soulla
 Παρ Φεβ 05, 2010 11:37 am
[youtube]zR40LRb0tEU[/youtube]
 #16702  από mary_d_ath
 Παρ Φεβ 05, 2010 11:40 am
Christina, κι εμένα "φτιαχτή" μου δωσε, 3 αλοιφές μιξ από τον φαρμακοποιό, κορτιζονούχες!!
Ποτίσαμε το αίμα με κορτιζόνη, σειρά έχει το δέρμα!! :lol: :lol:
Βάζω μπόλικη για να φύγει, αν και δε βλέπω αποτελέσματα ακόμα, χθες το βράδυ έβαλα και σήμερα το πρωϊ, είναι νωρίς ακόμα βέβαια...
Τελοσπάντων, διαβάζω για Βοσπόρους και "αδειάσματα" και ζηλεύω τώρα, αλλά τη μέρα της ανεξαρτησίας, στις 19/2 (τι κι αν πέφτει Παρασκευή και χρειάζεται η ρεμπίφ), θα τη γιορτάσω έντονα με πολύ αλκοόλ, πολύ χορό, πολλή μουσική, θα κάνω πάρτυ!!
Θα κανονίσω να ξαναπάω Βίσση τώρα που το σκέφτομαι, άλλαξε το πρόγραμμά της έμαθα (αν και θέλω πολύ Μακρόπουλο-Θεοδωρίδου, αλλά τόσο ρεζίλι που γίναμε την τελευταία φορά, ας το αφήσω καλύτερα... Βέβαια η Νατάσα μας απηύθυνε το λόγο, ήμασταν η πιο "χορευτική" παρέα!! Αλλά μετά το άδειασμα της βότκας και χρήση του εναλλακτικού κρυφού μπουκαλίου-δεν θυμάμαι και πολλά!! :lol: )
Το εναλλακτικό κρυφό μπουκάλι είναι δική μου φοιτητική επινόηση, το πρόγραμμα του να πίνεις από το σπίτι δεν ευνοεί και πολύ, αφού πίνεις 2 ποτά στο σπίτι και μετά εκεί που πας, πίνεις άλλα 2 και κοιμάσαι!! :lol:
Υπάρχουν όμως και μικρά μπουκαλάκια με αλκοόλ που πουλάνε στα σουπερ μαρκετ, παίρνω δηλαδή μια βοτκίτσα μικρή (η smirnoff είναι η πιο διακριτική) και τη χώνω στην τσάντα!! Αν κάτσεις σε τραπέζι, έχεις έτοιμο χυμό, αν κάτσεις στο μπαρ, τότε πρέπει να φτιάξεις το κοκτέιλ από το σπίτι κι αν δεις ότι μπορείς με διακριτικές κινήσεις να γεμίσεις το ποτήρι σου, τότε καλώς!! :lol: :lol:
Είμαι ελεεινή το ξέρω, δεν το χω πει πουθενά, μόνο η κολλητή μου το ξέρει. Αν το μάθαινε και η υπόλοιπη παρέα, θα άρχιζε το κήρυγμα "θα γίνουμε ρεζίλι, αν σε πιάσουν" κ.τ.λ :lol:
:lol:
Ουφ... Βαριέμαι...
Πάω να καπνίσω ένα τσιγάρο ακόμα και να ξεκινήσω σιγά-σιγά το διάβασμα (σηκώθηκα από τις 9 για να "στρωθώ" δεν τα κατάφερα δυστυχώς... Όλο "ένα τσιγάρο ακόμα" λέω στον εαυτό μου... :lol: :lol:)
Και είναι και "παλούκι" αυτό το μάθημα...
Τελοσπάντων...
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #16703  από mary_d_ath
 Παρ Φεβ 05, 2010 11:43 am
Υ.Γ. Σούλα, ωραίο το βίντεο, το χω ξαναδεί και πάντα με συγκινεί το άτιμο... :cry:
Τι 7 θαύματα, πυραμίδες κ.τ.λ
Αυτά είναι, οι αισθήσεις, δεν υπάρχει κάτι το πολυτιμότερο!!
 #16704  από βικυ
 Παρ Φεβ 05, 2010 11:45 am
Mary καλο διαβασμα!
Αυτο με το μπουκαλακι δεν το ειχα σκεφτει!χαχαχα
Καλο αλλα προσοχη μην σε καταλαβουν!χαχαχα
 #16705  από mary_d_ath
 Παρ Φεβ 05, 2010 11:55 am
Αφού είναι πανάκριβα τα ποτά και τσιγκουνεύονται, περισσότερο χυμό σου βάζουν παρά βότκα!! :lol:
Και τώρα με την οικονομική κρίση... Δεν κερνάει και το μαγαζί!!
Τις προάλλες ένα σφηνάκι τον καθένα κέρασαν μόνο, σε εκείνο το κλαμπ όποτε πηγαίναμε, ποτέ δεν τσιγκουνεύονταν, παλιά μας είχαν κεράσει 2 ποτά ολόκληρα τον καθένα (εντάξει 2 άτομα ήμασταν... Δεν καταξοδεύτηκαν! :lol: ), και 3 σφηνάκια!!
Τελοσπάντων, το σχέδιο με το μπουκάλι πάντως είναι πολύ καλό, δεν το βγάζω πάντα, αν δεν μπορώ να το βγάλω, το πίνω στην επιστροφή ή στο δρόμο για την τουαλέτα!! :lol: :lol:
 #16706  από christina
 Παρ Φεβ 05, 2010 12:12 pm
Καλό το σχέδιο mary, καλά κάνεις αφού μας τα παίρνουν χοντρά.. Πάντως πολύ γέλιο πρέπει να έχει η όλη φάση!! Έτσι, να διασκεδάζεις πάντα!!

Με τη φταχτή κρέμα που λες το κορυφαίο ήταν που αφού την έβαζα ήθελα να ξύσω το δέρμα μου ακόμη περισσότερο, σκέτη αηδία αντί να με ανακουφίζει με φούντωνε..

Ευχαριστώ bistonina, αν ποτέ έρθω θα χαρώ πολύ να με ξεναγήσεις!!!!!!!!

καλά να περάσεις και σήμερα βίκυ!

Καλό μεσημεράκι σε όλους, παώ να χαπακωθώ γιατί ο πονοκέφαλος επιμένει :(
 #16707  από βικυ
 Παρ Φεβ 05, 2010 12:14 pm
Ευχαριστω christina!
Να βγεις και εσυ καμια βολτιτσα να αλλαξεις παραστασεις!
  • 1
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 2901