Christina, κι εμένα "φτιαχτή" μου δωσε, 3 αλοιφές μιξ από τον φαρμακοποιό, κορτιζονούχες!!
Ποτίσαμε το αίμα με κορτιζόνη, σειρά έχει το δέρμα!!
Βάζω μπόλικη για να φύγει, αν και δε βλέπω αποτελέσματα ακόμα, χθες το βράδυ έβαλα και σήμερα το πρωϊ, είναι νωρίς ακόμα βέβαια...
Τελοσπάντων, διαβάζω για Βοσπόρους και "αδειάσματα" και ζηλεύω τώρα, αλλά τη μέρα της ανεξαρτησίας, στις 19/2 (τι κι αν πέφτει Παρασκευή και χρειάζεται η ρεμπίφ), θα τη γιορτάσω έντονα με πολύ αλκοόλ, πολύ χορό, πολλή μουσική, θα κάνω πάρτυ!!
Θα κανονίσω να ξαναπάω Βίσση τώρα που το σκέφτομαι, άλλαξε το πρόγραμμά της έμαθα (αν και θέλω πολύ Μακρόπουλο-Θεοδωρίδου, αλλά τόσο ρεζίλι που γίναμε την τελευταία φορά, ας το αφήσω καλύτερα... Βέβαια η Νατάσα μας απηύθυνε το λόγο, ήμασταν η πιο "χορευτική" παρέα!! Αλλά μετά το άδειασμα της βότκας και χρήση του εναλλακτικού κρυφού μπουκαλίου-δεν θυμάμαι και πολλά!!

)
Το εναλλακτικό κρυφό μπουκάλι είναι δική μου φοιτητική επινόηση, το πρόγραμμα του να πίνεις από το σπίτι δεν ευνοεί και πολύ, αφού πίνεις 2 ποτά στο σπίτι και μετά εκεί που πας, πίνεις άλλα 2 και κοιμάσαι!!
Υπάρχουν όμως και μικρά μπουκαλάκια με αλκοόλ που πουλάνε στα σουπερ μαρκετ, παίρνω δηλαδή μια βοτκίτσα μικρή (η smirnoff είναι η πιο διακριτική) και τη χώνω στην τσάντα!! Αν κάτσεις σε τραπέζι, έχεις έτοιμο χυμό, αν κάτσεις στο μπαρ, τότε πρέπει να φτιάξεις το κοκτέιλ από το σπίτι κι αν δεις ότι μπορείς με διακριτικές κινήσεις να γεμίσεις το ποτήρι σου, τότε καλώς!!
Είμαι ελεεινή το ξέρω, δεν το χω πει πουθενά, μόνο η κολλητή μου το ξέρει. Αν το μάθαινε και η υπόλοιπη παρέα, θα άρχιζε το κήρυγμα "θα γίνουμε ρεζίλι, αν σε πιάσουν" κ.τ.λ
Ουφ... Βαριέμαι...
Πάω να καπνίσω ένα τσιγάρο ακόμα και να ξεκινήσω σιγά-σιγά το διάβασμα (σηκώθηκα από τις 9 για να "στρωθώ" δεν τα κατάφερα δυστυχώς... Όλο "ένα τσιγάρο ακόμα" λέω στον εαυτό μου...

)
Και είναι και "παλούκι" αυτό το μάθημα...
Τελοσπάντων...
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!