• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16245  από βικυ
 Σάβ Ιαν 30, 2010 1:11 am
χαχαχαχαχα
 #16247  από anni
 Σάβ Ιαν 30, 2010 8:35 am
Kαλημερα κοριτσια και αγορια.

Εικόνα
aorate χαρηκα πολυ !!
Μας ειπες τα καλυτερα νεα.... :lol: :lol: :lol:
 #16252  από elena
 Σάβ Ιαν 30, 2010 12:53 pm
Δεν αξίζει τίποτα μια καλημέρα χωρίς ένα όμορφο χαμόγελο!!!! :D

Dear aorate :D χαίρομαι πάρα πολύ για τα αποτελέσματα!!!είναι τα καλύτερα νέα που θα
μπορούσαμε να ακούσουμε!!!προχωρήστε δυναμικά,με πείσμα και με κέφι για την ζωή...
το πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά και σε καμμία περίπτωση δεν περίμενα κάτι διαφορετικό!
ελπίζω να σκέφτεστε και εσείς έτσι! :D

εχθές το βράδυ κορίτσια,έπεσα ξερή για ύπνο!!!τελικά πρέπει να μου λείπει πολύ!!! :D :D
ο αγαπητός υιός μου ήθελε τον υπολογιστή...μετά προσπαθούσα και δεν μπορούσα να συνδεθώ ....και έτσι έφυγα χωρίς να πω ένα "γειά"!ελπίζω να μην με παρεξηγήσατε!!

σήμερα έχει μια πολύ όμορφη μέρα στην Αθήνα!!ήλιος λαμπερός ...έχει λίγο αεράκι αλλά είναι καλά!!ξεκίνησα από το πρωί δουλειές στο σπίτι...που μαζεύονται τόσες δουλειές δεν μπορώ να το καταλάβω :? και έρχεται και κάθε βδομάδα μια κοπέλα και κάνει και κάποια πράγματα!
τώρα έχω ξεκινήσω να μαγειρεύω το αγαπημένο φαγητό του γιού μου :D ευτυχώς είναι εύκολο! :D

Αλέξανδρε που χάθηκες ?εντάξει έχεις μια εβδομάδα που ήρθες και δεν μας έγραψες...η μικρή τι κάνει?

βίκυ και bistonina πολύ ξενύχτι βρε κορίτσια!!! :D οι άντρες σας δεν διαμαρτύρονται?
διάβασα και τον bistona που σου έγραφε από το άλλο δωμάτιο :D :D πολύ γέλιο :D :D
έχετε πολύ πλάκα!!!

alexia πολύ όμορφη η φωτογραφία από την χιονισμένη Καστοριά!!την έδειξα και στον σύζυγό μου και ξετρελάθηκε!!!την ερωτευτήκαμε σαν πόλη!!!

christina καλημέρα!!!ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!!!καλή ξεκούραση!!

Κατερίνα σε σκέφτομαι!! :D :D θα πιούμε στις χαρές σας σήμερα!!

Λίτσα που είσαι?τι συμβαίνει και δεν γράφεις?όλα καλά?

anni εντάξει το μηχάνημα?πως τα πας?το συνήθισες? :D

εύχομαι ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο σε όλους!!!
να είστε πάντα καλά!!!
φιλιά elena trikolore :D

για την οικογ.aoartou...

Εικόνα

και όλη την παρέα...

Εικόνα

η ιδανική φατσούλα για να πω αυτό που θέλω... :D
 #16256  από mary_d_ath
 Σάβ Ιαν 30, 2010 2:09 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Ωραία μέρα μας κάνει σήμερα, ήλιο βλέπω, χιόνι δε βλέπω δυστυχώς... :P
Δεν πειράζει!!
Τι κάνετε;
Κατερίνα, καλούς αρραβώνες, να ετοιμαστείς, να στολιστείς και να πας να το διασκεδάσεις!!
Οι υπόλοιποι τι θα κάνετε; Εγώ θα πάω σε ένα πάρτυ μασκέ που μ' έχουν καλέσει και λέω στον εαυτό μου "2 ποτά το πολύ και το αργότερο μέχρι τις 2..." :lol: :lol:
Για να δούμε αν θα "υπακούσω", έχω και διάβασμα γμτ...
Πάω να ξεκινήσω σιγά-σιγά, θα την αφήσω τη φιλοσοφία προς το παρόν, ελπίζοντας σε ένα "θαύμα", θα πιάσω λογοτεχνία, είναι πιο ευχάριστη!! :lol:
Anyway...
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
Φροντίστε να διασκεδάσετε όλοι!!
 #16260  από alexia
 Σάβ Ιαν 30, 2010 2:50 pm
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ?
aorate ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ!ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! :P
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΤΕ ΧΘΕΣ!
ΕΓΩ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΣΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΗΡΘΑ ΟΜΩΣ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ :!: :!: :!:
elena ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΣΚ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ!ΑΠΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ :lol: :lol: :lol: !!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ 6-7-8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΧΙΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΞΩ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΧΑΜΟΣ,ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ!
ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩ!!!!!!
 #16261  από BISTONAS
 Σάβ Ιαν 30, 2010 3:14 pm
γεια σας κι απο μενα. τι μου κανετε? σημερα δεν ειχατε ορεξη? ελειπαν οι δυο ξενυχτηδες. που εισαι βικυ? εχουμε πλακα elena? δεν καθεσε μαζι μας να γελαμε. εκανα τα ψωνια μου. πηρα μποτες επιτελους. πηρα κι ενα τζιν, πανακριβο 5 ολοκληρα ευρω, αλλα στενοχωριθηκα. μου ειναι λιγο μεγαλο. θα περημενω το αλλο Σαββατο να το αλλαξω.
mary τι θα ντυθεις στο παρτυ?
παω να στρωσω τραπεζι να φαμε και τα λεμε αργοτερα. ελπιζω να ερθει καποιος.
 #16262  από mary_d_ath
 Σάβ Ιαν 30, 2010 4:38 pm
:lol: :lol: :lol:
Τι θα ντυθώ;
Δεν ἐχω δώσει ακριβές όνομα στη στολή μου, αλλά θα λέω ότι έχω ντυθεί "δολοφόνος"!
Έχει 2 πτυχές η στολή μου, πούπουλα και χαρά και μια μάσκα που τη φοράω όταν κάνω τους φόνους!! :lol: :lol:
Βέβαια όταν συνέθετα την εικόνα της στολής μου, είχα στο μυαλό κάτι πιο φιλοσοφημένο, τις 2 πτυχές της ανθρώπινης προσωπικότητας, τον καλό και τον κακό εαυτό μας, τον γλεντζέδικο και τον "απομονωμένο", το γινγκ και το γιανκ, το άσπρο και το μαύρο και όλα τ' αντίθετα!! :lol: :lol:
Αλλά που να κάτσεις να αναπτύξεις φιλοσοφική συζήτηση σε πάρτυ, λες απλά "δολοφόνος" και ξεμπερδεύεις!! :lol: :lol:
Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα μπορούσα άνετα να πω ότι έχω ντυθεί και "μανιοκατάθλιψη"!! :lol: :lol:
Αρκετά πρωτότυπο...
Θα μπορούσα να πω κιόλας "δε σου λέω, είναι μυστικό..." :lol: :lol:
Ουφ... Βαριέμαι να διαβάσω, αλλά πρέπει... Καλή συνέχεια σε όλους/όλες!!
 #16266  από alexia
 Σάβ Ιαν 30, 2010 8:11 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ?ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ :cry: ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ :?: ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ :?: ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :) :) :)
 #16268  από elena
 Σάβ Ιαν 30, 2010 11:29 pm
Kαλησπέρα σας !!! :D

πολύ ησυχία σήμερα!!διασκεδάζετε για τα καλά βλέπω...αποκριάτικα πάρτυ...αρραβώνες...χορούς...από όλα έχουμε!!!ωραία.. μου αρέσουν αυτά!!!όπως και να το κάνουμε είναι διασκεδαστικά!!καλά να περάσετε!!! :D

λοιπόν...μία από τις επόμενες μέρες έχουμε με τον σύζυγό μου επέτειο γάμου!!!
αν δεν κάνω λάθος...κλείνουμε τα 25 χρόνια γάμου! :D :D :D :D
μια ζωή ολόκληρη!!ουαου!!πιο πολλά χρόνια είμαι με τον σύζυγό μου ,παρά με γονείς και αδέρφια..
τέλος πάντων...σκέφτομαι τι να οργανώσω και τι έκπληξη να του κάνω...
ύστερα από 25 χρόνια καταλαβαίνετε ,ότι και σε εστιατόρια έχουμε πάει ,και στο σπίτι πάρτυ,και ταξίδια ....τέλος πάντων ...διάφορα!φέτος δεν έχω καμμιά ιδέα :idea:
έχετε καμμιά ιδέα?να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα?και τι δώρο να του κάνω?
εγώ καλά παιδεύω το μυαλό μου...εκείνος πάλι θα το ξεχάσει :D :D :D
του το θύμησα σήμερα,ακούστε διάλογο...
-ξέρεις ...την Τρίτη έχουμε επέτειο γάμου!
έκανε ότι δεν άκουσε..
-τι έχουμε????
-επέτειο γάμου....
-πάλι??....
-γιατί πότε ξαναείχαμε??
-την άλλη φορά που είχαμε πάει εκεί...
-ναι την άλλη φορά που θυμάσαι,ήταν πέρυσι...
επίτηδες τα λέει για να με νευριάσει...μέχρι την Τρίτη θα το έχει ξεχάσει :D :D :D
αν όμως το ξεχάσει ....την πάτησε!!!! ;)

αυτάαααα...σήμερα νομίζω ότι ψιλοκρύωσα....ζαβλακομάρα με έχει πιάσει!για αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ.... :(

προς το παρόν σας αφήνω... :D

καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα σε όλους!!!
 #16269  από BISTONAS
 Σάβ Ιαν 30, 2010 11:37 pm
γεια σου elena. ησυχια επεσε σημερα. ψαχνω να πω καμια κουβεντα και κανεις δεν υπαρχει. δεν εχω καμια ιδεα αλλα θα σκεφω να σου προτεινω κατι. οι δικοι μου, στα 30 χρονια, ξαναπηγαν ταξιδι στη Γερμανια που γνωριστικαν. και μαλιστα τις μερες που ειχαν την επετειο. διπλα μας ενα ζευγαρι εκλεισε 50 χρονια και τα παιδια τους, τους εκαναν μεγαλες εκπληξεις. βγηκαν εξω να φανε, ειχαν μουσικη και τους εκαναν οπως στο γαμο, τους εφεραν απο το σπιτι, ταγκο μολις μπηκαν, δαχτυλιδι στη μαμα, ρολοι στο μπαμπα. αλλα αυτα τα εκαναν τα παιδια. τι να κανεις στον αντρα σου? πολλοι ειμαστε εδω καποια ιδεα θα παρεις.
  • 1
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 2901