• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #15775  από aoratos
 Τρί Ιαν 26, 2010 12:56 am
Άντε τελικά επέστρεψα, αν το θέλει η μοίρα μου ας πάθω ότι είναι να πάθω.

Τα νέα μου δεν είναι καλά.
Χθες κάναμε έκτακτη εισαγωγή στο νοσοκομείο στην γυναίκα μου γιατί παρουσίασε κάτι καινούριο. Συγκεκριμένα εκτός της πτώσης, άλλαξε κατά κάποιο τρόπο η ομιλία της που πριν σαν γυναίκα στόμα είχε και μιλιά δεν είχε... :P
Επίσης έχει δυσκολία στην κατάποση υγρών, τα οποία αποφάσισαν αν τα δώσουν με ορό και επιτρέπεται μόνο λίγο νερό με πολύ προσοχή για να πάρει τα χάπια της. Φαγητό επίσης πολτοποιημένο.
Σήμερα έγινε μαγνητική και περιμένουμε αύριο το πόρισμα, αλλά επειδή ο γιατρός πέρασε από τον μαγνητικό τομογράφο την ώρα που είμασταν μέσα είπε ότι είδε κάποια διαφορά και κάτι νέες εστίες.
Πριν λίγο γύρισα σπίτι και βάζουμε αποκλειστική το βράδυ.

Αφήνομαι στα χέρια σας να υποστώ τις συνέπειες!

Αυτά για τώρα καληνύχτα σας!
 #15776  από LL--MM
 Τρί Ιαν 26, 2010 1:24 am
Αυτό με την ομιλία το είδαμε (το ακούσαμε) και σε άλλους εδω, μετά την κρίση θα περάσει... 8-) Περαστικά στην Ελέην, σας ευχόμαστε όλοι ένα σχήμα κορτιζόνης και άλλη μια νοβαντρόν να αρκέσουν. Μη σας νοιάζει, μετά δε θα φαίνεται ούτε θ'ακούγεται η παραμικρή αλλαγή... Υπομονή και καλό κουράγιο!
Είμαστε όλοι μαζύ σας και με το Γκάλαχαντ!!!
 #15779  από Maria77
 Τρί Ιαν 26, 2010 8:02 am
Περαστικά στη σύζυγο σου Aorate και σύντομα να γίνει καλύτερα!

Καλή δύναμη και στους δύο σας!
 #15781  από christina
 Τρί Ιαν 26, 2010 9:08 am
Περαστικά aorate και κουράγιο στη γυναίκα σου!

Καλημέρα σε όλους τους υπόλοιπους!
 #15783  από Κατερίνα
 Τρί Ιαν 26, 2010 9:27 am
Καλημέρα!!!!!!!!
Θα μπω πιο αργά να σας γράψω!!!Έχω και ευχάριστα και δυσάρεστα...
aorate περαστικά σας!!!!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!
Φεύγω και ξανάρχομαι!!!! :D
 #15784  από elena
 Τρί Ιαν 26, 2010 10:10 am
Καλημέρα σας!!! :D ελπίζω να είστε όλοι καλύτερα σήμερα!!!

ύστερα από το χτεσινό ξενύχτι μέσα στο κρύο :? επιτέλους οι προσπάθειες απέδωσαν...
βέβαια θα ήθελα να ακούγαμε πιο καλά νέα...ας πούμε ότι λείπατε ταξίδι...αλλά τι να κάνουμε ?
όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι...
Να σου ευχηθώ με την σειρά μου να είναι γρήγορα περαστικά!και να γυρίσει δυνατή και καλά στο σπίτι!
Και μια και είναι από τα συμπτώματα που με οδήγησαν στο νοσοκομείο και στην διάγνωση της ms,
πριν από λίγα χρόνια ,θα ήθελα να σου πω ,ότι θα περάσει...θέλει τον χρόνο του ...αλλά θα περάσει!
θυμάμαι όταν βγήκα από το νοσοκομείο ,ήμουν εντελώς καλά μετά από ένα μήνα...
στην αρχή ήταν αρκετά δύσκολο γιατί πήγα κατευθείαν στην δουλειά,και όταν έπρεπε να μιλήσω στο τηλέφωνο ή κατ΄ιδίαν με κάποιον ,δυσκολευόμουν πολύ!ειδικά όταν νευρίαζα...εκεί είχε πολύ πλάκα!τσακωνόμουν ας πούμε με κάποιον ,έκανε να φύγει...που πας του έλεγα ...δεν τελείωσα ακόμα! :D
και δεν έδινα και σημασία ..με την ησυχία μου έλεγα αυτά που ήθελα να πω ...σιγά-σιγά :D

τώρα πια ο σύζυγός μου κάποιες φορές ,που ξεκινάω να μιλάω και δεν σταματάω,μου λέει :
-πιες και λίγο νεράκι !στέγνωσε το στόμα σου!μίλα-μίλα...

όλα αυτά τα έγραψα για να σου δώσω να καταλάβεις και σε εσένα aorate και στους υπόλοιπους ,ότι όλα ξεπερνιούνται!είναι δύσκολα,ίσως πολύ δύσκολα να βλέπεις τον άνθρωπό σου έτσι...αλλά μην σας "ρίχνει"!δύναμη ,αγώνα,και πείσμα!αυτά θεωρώ ότι είναι τα βασικά ...

και κάτι τελευταίο για να γελάσετε...
στο νοσοκομείο κάθε πρωί όταν ερχόταν ο γιατρός μου,με ρώταγε κάποια πράγματα,για να δει την εξέλιξη της ομιλίας μου και αν διορθώνεται...πως με λένε ,που μένω ,διάφορα τελος πάντων...στο τέλος με ρώταγε να του πω μια συγκεκριμένη φράση.."πέμπτη πυροβολαρχία"...
η έξυπνη Έλενα ,φυσικά,τα έλεγα και τα ξαναέλεγα όλη μέρα για να τα πω σωστά την επόμενη...
ένα πρωί λοιπόν έρχεται, ξεκινάμε τα γνωστά,στο τέλος περιμένω να πω αυτό που είχα μάθει,σκεφτόμενη ότι θα τα χάσει με την πρόοδό μου...και με ρωτάει άλλη πρόταση...
-καλά γιατρέ του λέω..τώρα που τα έκανα "σκονάκι"βρήκες να αλλάξεις την πρόταση? :D :D
ξεράθηκε στα γέλια :D :D :D

Δύναμη ,βρε παιδιά...δύναμη μεγάλη χρειάζεται!΄

Έχουμε όμως μπόλικη...έτσι δεν είναι?λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι ,πρέπει να βγάλουμε ένα σλόγκαν...ακούω προτάσεις!

πράκτορες 00077 και 00055 συγχαρητήρια ,γίνατε Υπαστυνόμοι!!! :D :D

Κατερίνα περιμένουμε τα νέα σου!

καλή συνέχεια στην ημέρα σας!!!
elena trikolore :D
 #15785  από litsa
 Τρί Ιαν 26, 2010 10:13 am
περαστικούλια αόρατε!!!
αφού η γιαγιά Κασσάνδρα kai i Elena λένε ότι θα περάσει, τότε έχε αισιοδοξία..
φιλιά και δύναμη!!! :D :D

στους υπόλοιπους συναδέλφους σκπ και μη την
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!!!

:lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Τρί Ιαν 26, 2010 3:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #15786  από βικυ
 Τρί Ιαν 26, 2010 10:40 am
Καλημερα.
Στενοχωρηθηκα με τα νεα σου aorate.Eυχομαι γρηγορη αναρρωση στη αορατη και καλη δυναμη σε εσενα.
elena ενταξει με την φαγουρα? Τι εκανες τελικα?
Κατερινακι ανυπομονω να μαθω λεπτομερειες!
Οι υπολοιποι καλα?
 #15787  από soulla
 Τρί Ιαν 26, 2010 11:10 am
το ένα κακό μύρια άλλα κακά γεννοβολά και θρέφει...και από εμένα περαστικά αόρατε. πότε θα γυρίσει σε καλό να δουμε :?:
 #15788  από BISTONAS
 Τρί Ιαν 26, 2010 11:30 am
Εικόνα

καλημερα σε ολους. τι κανετε? αορατε απο την οικογενεια BISTONA περαστικα και γρηγορα η επιστροφη στο σπιτι.
εμεις τα ιδια. κρυο, καλοριφερ χαλασμενα, ο Bob μαστορας μαστορευει. νομιζω πως το κανει επιτηδες για να ειναι μαζι μου στο σπιτι.

Εικόνα
  • 1
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 2901