• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #15506  από christina
 Παρ Ιαν 22, 2010 10:02 am
Καλημέρα σας!!

έχω απίστευτη μέρα, έκανα πάνω από μία ώρα να έρθω στη δουλειά, εδώ συμβαίνουν όλα τα άκυρα και με βλέπω να βραδιάζω..
Κατερίνα όπως βλέπεις υπάρχουν κι άλλοι που πήζουν!! Αλήθεια, τι δουλειά κάνεις??

Έλενα περαστικά στο σύζυγο, περίεργο αυτό που του συνέβη, συνήθως από ανύψωση βάρους αποκολλήσεις μεμβρανών συμβαίνουν, η έννοια του σχισίματος είναι πολύ αδρή, δεν καταλαβαίνω.

Αόρατε, ωραίες ασχολίες έχεις. Εύχομαι να γίνει καλά ο φίλος σου από το σαιτ.

Καλη συνέχεια σε όλους :)

Χριστίνα
 #15509  από Κατερίνα
 Παρ Ιαν 22, 2010 10:47 am
Χριστίνα μου, κάνω μια δουλειά που είναι εντελώς άσχετη με αυτό που έχω τελειώσει
και έχει πάρα πολύ δουλειά και εντός και εκτός γραφείου!!!!!!Το λεγόμενο και με τρώει το άγχος όλη μέρα!!!!Τι περίεργο,όσο κάνω αυτή τη δουλειά εμφανίστηκε και η σκπ!!!
Άστα έχω αρχίσει να ψάχνω για άλλη μανιωδώς...Κατά τ'άλλα εσύ τι κάνεις?
Έλενα περαστικά στον άντρα σου!!!
 #15515  από alexia
 Παρ Ιαν 22, 2010 11:29 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ!!! :) :) :) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ 5ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΜΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ!ΑΣ'ΤΑ!ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ! :x ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΥΡΟ,ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :lol: :lol: :lol:
 #15520  από βικυ
 Παρ Ιαν 22, 2010 11:54 am
Καλημερα!
Καλο κουραγιο κοριτσια στη δουλεια! Υπομονη!Νομιζω πως οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε κανει δουλειες που δεν μας αρεσουν.Εγω για 3 χρονια εψηνα σε φουρνο και ξυπνουσα στις 4 το πρωι για να παω στη δουλεια!ΦΡΙΚΗ Αφου ακομη και τωρα ενω περασαν 6 χρονια που σταματησα αυτη την δουλεια βλεπω εφιαλτη οτι ΨΗΝΩ! :mrgreen: :mrgreen:
Οι υπολοιποι καλα?
Τα λεμε!
 #15527  από elena
 Παρ Ιαν 22, 2010 12:32 pm
Καλημέρα κορίτσια και αγόρια!!!ελπίζω να είστε καλά!!!

χιόνια ακούω και χιόνια δεν βλέπω!!!περιμένω μήπως και χιονίσει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα!!!
κορίτσια ευχαριστώ για τα περαστικά στον άντρα μου...ευτυχώς δεν ήταν τίποτα !!!είναι και φοβιτσιάρης!!!
παιδιά ήταν όντως σχίσιμο,βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει ιατρικός όρος ,προφανώς θα υπάρχει αλλά το είδα και σε οθόνη μέσω υπολογιστή,μια σχισμή 3 χιλ.και εγώ πρώτη φορά το άκουσα!!!

σχετικά με τις δουλειές...το πιο θλιβερό νομίζω είναι να έχεις δική σου δουλειά και να μην σου αρέσει!!!από εκεί δεν μπορείς να απεγκλωβιστείς με τίποτα...
και αν είναι η δουλειά του μπαμπά ή του συζύγου ακόμα χειρότερα... :D :D

κοκκινομάλλη τρυποκάρυδε που είσαι?bistonina που είσαι ?δεν τελείωσες ακόμα τα ψώνια?
διάβασα και την εξήγηση του "μαλαγάνα"εεεε δεν είσαι? :D :D

φιλιά σε όλους!!!καλή συνέχεια στην ημέρα σας!!!
 #15528  από anni
 Παρ Ιαν 22, 2010 12:39 pm
Γεια σας κοριτσια και αγορια :!: :!:
Τι μου κανετε?Κρυωνετε?
Ελενα περαστικα στον αντρα σου
Αορατε ευχομαι να γινει γρηγορα καλα ο φιλος σου
:lol: :lol: :lol:
Εμενα τρεις μερες τωρα ο αντρας μου ψηνεται απο
τον πυρετο.Γαστρεντεριτιδα... Πηγε στην δουλεια να δουμε
πως θα ειναι οταν γυρισει...Φιλια σε ολους :D
 #15529  από alexia
 Παρ Ιαν 22, 2010 12:43 pm
ΑΧ!!! elena!!! ΕΠΕΣΕΣ ΔΙΑΝΑ!!! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΜΟΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ!ΟΥΦ!ΔΥΣΚΟΛΑ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. :)
 #15533  από elena
 Παρ Ιαν 22, 2010 1:07 pm
Δυστυχώς έτσι είναι alexia...άγχος ...άγχος...τρέξιμο...τρέξιμο...το χέρι στην τσέπη ,να εισπράτεις με τα χίλια ζόρια,να "σκάνε" κάτι επιταγές "φούσκα"και να τρελλαίνεσαι ,να τραβάς τα μαλλιά σου και να σου λένε κιόλας πόσο τυχερός είσαι που έχεις δικιά σου δουλειά!!! :D :D

προτείνω να αλλάξουμε τις δουλειές μας ,ο ένας με τον άλλο :D :D πλάκα θα έχει!!!

anni μάλλον κάποιοι ζήλεψαν τα κόκκινα μαγουλάκια μας και μας μάτιασαν :D :D
τραχανά ,φιδέ,και παξιμάδια να του φτιάχνεις!!πρόσεξε μην κολλήσεις και εσύ!!!
 #15534  από alexia
 Παρ Ιαν 22, 2010 1:13 pm
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ! :D ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ! :D :D :D
 #15535  από ΡΕΝΑ
 Παρ Ιαν 22, 2010 1:40 pm
Γειά σας και απο μένα!!!!! Τι κάνετε καλά είστε???? ΚΡΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ε????

Περαστικά στους άντρες σας κορίτσια!!!

φιλιά :mrgreen:
  • 1
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 2901