• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #15419  από BISTONAS
 Τετ Ιαν 20, 2010 11:51 pm
πολυ ωραια και τα δυο βιντεακια. με το αλλο γελασα πολυ. το εδειξα και στο bistona που με λεει κοντη..........
 #15426  από geor.gia
 Πέμ Ιαν 21, 2010 8:49 am
Καλημερούλες σε οοοοολη την παρεα!!

Ελπίζω να ειστε ολοι καλα :)

Παιδια γνωρισα χθες την Κατερινα μας :D Είναι εξαιρετικό παιδί, γλυκεια, κούκλα και πολύ καλή παρεα!!!!

(να σκεφτειτε με ανεχτηκε να μιλαω σχεδον συνέχεια... :? χιχιχιχιχι)

Αν τη γνωρισετε απο κοντα θα τη λατρεψετε.. μονο αυτο σας λεω...
 #15428  από aoratos
 Πέμ Ιαν 21, 2010 9:27 am
Καλημέρα σας.

Είστε καλά παιδιά;
Ούτε ένα πάρτυ κάνατε χθες και σήμερα περίμενα να δω τα όργια που έγιναν. :lol: :P

Δεν με πείραξε κανείς εδώ, είχα να λύσω κάτι θέματα στο σάιτ που διαχειρίζομαι τα οποία δεν λύθηκαν και θα τραβήξουν λίγο σε χρόνο...
Τελοσπάντον τι σας λέω και σας ε; Καθένας με τον πόνο του. :lol:

Δεν πρόλαβα να κάνω ποδαρικό σήμερα και είχα παρέα κιόλας μαζί μου να σας ευχηθεί δεόντως...

Εικόνα

Άντε την Πρωτοχρονιά θα έρθουμε παρέα!!! :P

Αόρατος & Κώστας says Good Morning all!!! :D
 #15436  από βικυ
 Πέμ Ιαν 21, 2010 10:51 am
Καλημερα!
sofi εμεινε κανενα κομματι μηλοπιτα για εμενα?
elena ωραιο βιντεο! Μου αρεσε εκει που λεει οι καλοι φιλοι ειναι ειναι σαν τα αστερια...δεν τους βλεπεις παντα αλλα ξερεις οτι υπαρχουν !
αορατε να κοψεις τις κακες παρεες γιατι θα αναγκαστω να ενημερωσω τον κηδεμονα σου!
Παιδια εγω εχω δικαιλογητικο για τις απουσιες μου! Σημερα ομως που ειμαι καλυτερα ελπιζω να τα ξαναπουμε!
 #15441  από BISTONAS
 Πέμ Ιαν 21, 2010 12:00 pm
καλημερα. τι μου κανετε? ολοι καλα? αορατε καλη ευκολια στη δουλεια σου. μολις τελειωσε η elena αρχισες εσυ. να δω ποτε θα τελειωσετε ολοι να μαζευτουμε. παρτυ χωρις εσενα δε θα μπορουσαμε να κανουμε. δεν ειναι σωστο να λειπει καποιος απο την παρεα.
οσο για την παρεα σου...... στα μαθηματικα στον πολ/σμο δυο αρνητικα προσημα μας δινουν θετικο, οποτε δεν ξερουμε τι θα μας βγαλει ο συνδιασμος σας. ;) ;)
βικουλα χαρικα που εισαι καλυτερα. ξαπλα γρηγορα μεχρι να γινεις τελειως καλα. αλλωστε Σαββαρικυριακο ερχετε, ολο και καποιο παρτυ θα κανουμε.
η κατερινα που ειναι? ετοιμαζεται για το λογο :?:
και η elena :?: :?:
 #15443  από elena
 Πέμ Ιαν 21, 2010 12:52 pm
Καλημέρα σας!!!ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
θα σας γράψω στα γρήγορα γιατί με "κυνηγάνε"...όχι να με σκοτώσουν!!!! :D :D

ερωτήσεις ...

1.aorate τι σαιτ?και τι σημαίνει διαχειριστής?η δουλειά σου είναι?τι κάνεις δηλαδή?

καλημέρα κορίτσια ...κοριτσόπουλα....και κοριτσάκια(να μην βάλω και τον εαυτό μου???)
θα σας ξαναγράψω....

φιλιά σε όλους!!!
 #15449  από alexia
 Πέμ Ιαν 21, 2010 2:31 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΕΘΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ!!! :roll: :roll: ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Ν'ΑΛΛΑΞΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΒΑΡΙΕΜΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!
 #15450  από Κατερίνα
 Πέμ Ιαν 21, 2010 2:53 pm
Γειά σας κι απο μένα!!!!
Αχ Γιωργία μου σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!Κι εγώ ενθουσιάστηκα με την Γιωργία παιδιά!!!Είναι φοβερή!!!!!!!!!
Άνθρωπος έξω καρδιά!!!Πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας άνθρωπος στην ίδια πολή με σένα να σε καταλαβαίνει... :D Άμα εγώ είμαι κούκλα,για σένα τι να πώ?Άλλο τα σκατουλί μάτια,κι άλλο τα μπλε σαν τα δικά σου...Υπάρχει μια διαφορά όσο να πεις!!! :lol:
Bistonina μου, δεν ετοιμάζομαι τόσο για τον λόγο,όσο για το σπίτι που φτιάχνουμε!!!Πολύ τρέξιμο...Άντε τώρα να τρέχεις απο μαγαζί σε μαγαζί για να διαλέγεις συσκευές!Δεν ξέρω για σας,εγώ πάντως δεν έχω καθόλου υπομονή!Έχω και τον δικό μου (τέρας υπομονής) να με σέρνει απο δω κι απο κει!Ουφ και μόνο που σας τα είπα και τα θυμήθηκα,κουράστηκα!! :lol:
alexia το γυμναστήριο κάνει πολύ καλό!!!!Μπράβο που το ξεκινάς και εύχομαι να μην το σταματήσεις!!!
Σας αφήνω...Καλό μεσημέρι να έχετε!!
 #15456  από SS-SOFI
 Πέμ Ιαν 21, 2010 5:58 pm
τι κανετε? εδω βρεχει αλλα εμενα δεν με σταματαει τιποτα...παω
για ψωνια...!!!ολο αναποδα δηλαδη...αν βαλω κατι στο μυαλο μου
τερμα και τελειωσε...χα..χα..χα..!!!!
βικυ...αρκεστηκα σ ενα κομματι μηλοπιτα...προσεχωωωωωω....
αναγκαστικα...εχουν μεινει πολλα κομματια!!!! σας περιμενω...
παλι τζακι σημερα...κλιμα σουπερ!!!!!
απο διαθεση πως πατε???εγω ποτε ετσι ποτε αλλιως...
τα λεμε...!!!!
 #15462  από SS-SOFI
 Πέμ Ιαν 21, 2010 10:08 pm
:cry: καλησπερα σε ολους!!!!
ελειπα τοσες ωρες μπηκα και δεν βλεπω κανεναν...
τι εγινε εδω...παγωσατε ολοι???????? αληθεια εδω
χιονιζει...!!!!!!!! αν συνεχισει ετσι το πρωι ουτε σχολειο
ουτε δουλεια...!!!!!για να δουμε... :cry: :cry:
καλο σας βραδυ!!!!!
  • 1
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 2901