• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #15116  από Κατερίνα
 Σάβ Ιαν 16, 2010 9:45 pm
:D :D :D
Είδες?δεν το διευκρίνισαν αυτό σε περίπτωση μασέλας!!!! :lol: :lol:
Μπράβο για τις ασκήσεις,ε που και που και καμιά ζαβολιά δεν βλάπτει... ;) Να διαλέξω ποτάκι?
Κρασάκι μάλλον...μια Achaia Clauss σας παρακαλώ!!!! :D (όλο το μπουκάλι)
 #15117  από michaelz21789
 Σάβ Ιαν 16, 2010 9:48 pm
Κατερίνα έγραψε: Έβλεπα ΕΤ1 χθες και έλεγαν στις ειδήσεις για μια γυναίκα με σκλήρυνση σε πολύ προχωρημένο στάδιο,που θεραπεύτηκε πλήρως με βλαστοκύτταρα,τα οποία πήραν απο τα δόντια της αν άκουσα καλά!!!!Τέλειο?????
Κατερινα χωρις να θελω να σε απογοητευσω ολα αυτα που ακουγονται και που λενε "και θεραπειες και μου σου του" μην τα πολυσκεφτεσαι. Αυτα ΑΝ θα τα δουμε σε μια 6ετια.. Τωρα αν εσενα σε απασχολει το μελλον και δεν σε απασχολει το παρον και το πως εισαι τωρα χαρουμενη να σαι μονο. ;)
 #15118  από elena
 Σάβ Ιαν 16, 2010 9:52 pm
τα πρώτα κοκτείλ....

Εικόνα

το κρασάκι για την Κατερίνα...στην υγειά μας!!!

Εικόνα

Εικόνα

και για τους υπόλοιπους που θα έρθουν !!!εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θέλω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Σάβ Ιαν 16, 2010 9:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #15120  από Κατερίνα
 Σάβ Ιαν 16, 2010 9:57 pm
michaelz21789 είμαι αρκετά αισιόδοξη με το θέμα μας...Έχουμε ακούσει πάρα πολλά!!!!Άμα είναι σε έξι χρόνια και πάλι καλά να λέμε...Δεν πέφτω και τ'ανάσκελα άμα ακούω τέτοια! :lol: Προς το παρόν μου φτάνει που δεν εγκαταλείπουν την ιδέα!!!!Όσο είμαι όρθια θα χαμογελάω!!!!!!!!!! :D Να είσαι καλά!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑ άρχισαν τα ποτάκια!!!Και είναι κι αυτά πολύχρωμα!!!! :D
 #15121  από BISTONAS
 Σάβ Ιαν 16, 2010 9:57 pm
επιτελους, αρχισατε να μαζευεστε. μονο που διαβασα τι εκανες κουραστικα. ησουν και μικρη, εγω που εχω αρχισει να μεγαλωνω να δω πως θα τα καταφερω οταν ερθει η ωρα. ας ερθει ομως και θα τα κανω ολα.
οσο για τις ασκησεις πολυ χαρικα που τις ελυσες. σιγα ποιος ξερει οτι αντεγραψες :?: αλλωστε που θα σου χρειαστουν τα ολοκληρωματα :?: :?:
με το κρασακι λιγα φρουτα ταιριαζουν.
Συνημμένα
...............jpg
...............jpg (3.38 KiB) Προβλήθηκε 93 φορές
 #15122  από michaelz21789
 Σάβ Ιαν 16, 2010 10:01 pm
Κατερίνα έγραψε:michaelz21789 είμαι αρκετά αισιόδοξη με το θέμα μας...Έχουμε ακούσει πάρα πολλά!!!!Άμα είναι σε έξι χρόνια και πάλι καλά να λέμε...Δεν πέφτω και τ'ανάσκελα άμα ακούω τέτοια! :lol: Προς το παρόν μου φτάνει που δεν εγκαταλείπουν την ιδέα!!!!Όσο είμαι όρθια θα χαμογελάω!!!!!!!!!! :D Να είσαι καλά!!!!

Μπραβο ρε Κατερινα για την ψυχολογια σου.. Και γω ορθιος ειμαι αλλα δεν χαμογελαω.. :roll:
 #15123  από elena
 Σάβ Ιαν 16, 2010 10:03 pm
και ακόμα μια σειρά από χρώματα!!!

Εικόνα

το τι έχει να γίνει σήμερα!!!! :D

αααα....κάποιον θα μαλώσω μου φαίνεται σήμερα!!!michaelz τι είναι αυτά που ακούω?
πάω να βρω τραγουδάκια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Σάβ Ιαν 16, 2010 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #15124  από Κατερίνα
 Σάβ Ιαν 16, 2010 10:05 pm
Γιατί δεν χαμογελάς????????????
Πάρε ένα σφηνάκι να την ακούσουμε... :D
Εικόνα

dj Έλενα απο μουσική τι θα κάνουμε?Κάτι ανεβαστικό και εξαιρετικό να βάλουμε,να φτιάξουμε την διάθεση του michaelz21789!!!! :D

Στην υγειά μας!!!!!!!!!!
 #15125  από BISTONAS
 Σάβ Ιαν 16, 2010 10:05 pm
λειπει ο dj ποιος θα τον αντικαταστησει :?: elena νομιζω πρεπει να πιασεις δουλεια ;) ;)
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 2901