• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #15038  από kirk
 Σάβ Ιαν 16, 2010 1:25 am
Καλό σας βράδυ!
Πρέπει να σας αφήσω γιατί μου φωνάζουν (γαυγίζουν)!!
 #15039  από aoratos
 Σάβ Ιαν 16, 2010 1:41 am
Καλά είπα ότι φεύγετε απότομα όλοι και μένουν τα ντουβάρια. :P

Καληνύχτες αναδρομικά.
 #15042  από elena
 Σάβ Ιαν 16, 2010 9:10 am
Καλημέρααα!!!ξυπνήστε καλέεεεε!!!

σας πλάκωσε το πάπλωμα σήμερα???καλά...τι παλιόκαιρο έχει!!!
μπρρρρ...κρύο!!
σηκώθηκα πρωί να συνεχίσω την δουλειά που κάνω,μπας και μου έρθει καμμιά "θεική"φώτιση και ξεμπερδέψω!!!
ωραία περάσαμε χτες το βράδυ...τα ήπιαμε,τα τραγουδήσαμε,είπαμε και τις καληνύχτες μας...
ο aoratos όπως πάντα στους slow ρυθμούς... :D είναι σαν να βλέπεις έναν άνθρωπο σε αργή κίνηση... :D μας έφερε και λουλουδάκια!!!

η bistonina άναψε τζάκι όπως κάθε βράδυ...
και ο kirk μας έκανε παρέα με την Φαίδρα και την μικρή "λουλού"(δεν θυμάμαι το όνομά της,το κανισάκι του )

πάω να ξεκινήσω να τελειώνω για να ηρεμήσω πια....

καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλοι σας!!!

Υ.Γ καλημέρα είπα ...ας πω και μια καλησπέρα και μια καληνύχτα ,just in case... :D :D :D
που δεν προλάβω να ξαναμπώ...που θα ξαναμπώ δεν υπάρχει περίπτωση ,αλλά λέμε...
αυτά τα χτεσινοβραδινά,αν και θα τα διαβάσετε...αλλά σε περίπτωση που κάποιος βαρεθεί ...

η elina που είναι βρε παιδιά?η vivi_gia?η Maria77?γιατί δεν μας ξαναέγραψαν....
 #15044  από kirk
 Σάβ Ιαν 16, 2010 11:49 am
Καλημέρα!
Είχα δεν είχα, σκυλάδικο το κατάντησα το καφενείο!!

ΥΓ: και το όνομα αυτής Σούζη!(είναι συνέχεια σούζα!!!)
 #15045  από βικυ
 Σάβ Ιαν 16, 2010 11:53 am
Καλημερα!
Τρελα κεφια εχθες!Πως τα χανω εγω αυτα? Η αληθεια ειναι πως εχω κολλησει με το ps και δεν κανω τιποτε αλλο! Σημερα ομως θα τα πουμε! ασε που το ιντερνετ μου κανει παλι νουμερα και ξαφνικα με πεταει εξω! Πολυ σπαστικο! Βιστονινα θα σε επισκεφτω καμια μερα ειμαστε κοντα! Να ερθεις και εσυ γιατι εγω εχω τζακι και θεα ενας δασος απο πευκα!Ετσι να αλλαζουμε παραστασεις να μην βαριομαστε! ;) Εννοειται πως ειστε ολοι καλεσμενοι!
Τα λεμε!
 #15046  από anni
 Σάβ Ιαν 16, 2010 12:11 pm
Kαλημερα σε ολους!!!
Βλεπω ειχατε γλεντι το βραδι :!: :!:
Ξενυχτισατε με ωραια πολυχρωμα ποτα και το
ριξατε στο χορο :lol: :lol:
Γλεντι κανονικο εεε??super!!

κι εγω δηλωνω ερωτευμενη :P
 #15047  από BISTONAS
 Σάβ Ιαν 16, 2010 12:59 pm
καλημερα, λεμε τωρα γιατι μεσημεριασε. την απορια δε μου τη λυσατε. πως ξυπνησατε τοσο νωρις μετα το ξενυχτι :?: :?: εγω εβαλα και ξυπνητηρι και παλι δε σηκωθηκα. βικυ οταν λες ειμαστε κοντα τι εννοεις :?: που εισαι :?:
 #15108  από BISTONAS
 Σάβ Ιαν 16, 2010 8:17 pm
τι εγινε παιδια? το κλεισαμε το καφενειο? που ειστε? μηπως κοιμαστε για να αντεξετε το βραδυ :?: :?:
 #15111  από Κατερίνα
 Σάβ Ιαν 16, 2010 8:42 pm
Έλα ντε που είναι...μάλλον θα ετοιμάζουν τα πολύχρωμα ποτά πάλι!!!! :D Πάλι τα καλύτερα έχασα...
Έχουμε κανένα συνταρακτικό νέο?
Έβλεπα ΕΤ1 χθες και έλεγαν στις ειδήσεις για μια γυναίκα με σκλήρυνση σε πολύ προχωρημένο στάδιο,που θεραπεύτηκε πλήρως με βλαστοκύτταρα,τα οποία πήραν απο τα δόντια της αν άκουσα καλά!!!!Τέλειο?????
Βίκυ έχεις χώρο να έρθω για παρέα στο τζάκι σας?Αγρίεψε ο καιρός....Θα φέρω και λουκάνικα,δεν θα έρθω με άδεια χέρια!!!! :D
Άντε ελάτε...
 #15115  από elena
 Σάβ Ιαν 16, 2010 9:25 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!! :D

μας ψάχνετε?μας ψάχνετε? :D :D
συνταρακτικά νέα?λοιπόν ξεκινάω...τελείωσα και τις λύσεις των ασκήσεων της εργασίας!!!
αυτό ήταν το πρώτο...το δεύτερο είναι,ότι έκανα μια "ζαβολιά" :D :D
βρήκα σε ένα βοήθημα του γιού μου,το διάβαζα προσπαθώντας να καταλάβω μια άσκηση,τις λύσεις δύο ασκήσεων :o χαρά που έκανα!!!!οπότε τις αντέγραψα και όλα μια χαρά!!!
ήταν από αυτά τα σιχαμένα τα ολοκληρώματα...οπότε είμαι ευτυχής που μπορώ να σας πω ότι επιτέλους ...ολοκλήρωσα!!!!! :D
αύριο λέω να κάτσω να τις καθαρογράψω όλες,τώρα βαριέμαι...μπούχτισα πια !!!

πολύ κρύο παιδιά σήμερα!!!το έχετε καταλάβει και εσείς!!!

bistonina τώρα τι να σου πω πως ξυπνάω το πρωί...με τα χίλια ζόρια!!!βέβαια είναι και συνήθεια!
την Κυριακή ας πούμε θα ήθελα να κοιμηθώ παραπάνω αλλά δεν μπορώ...αυτό όμως που με σώνει είναι ότι κοιμάμαι το μεσημέρι!
και τώρα καλά είναι...όταν ήταν τα παιδιά μικρά και έπρεπε να σηκωθώ πρωί, να τα ετοιμάσω ,να πάω την κόρη μου σχολείο,τον γιο μου παιδικό σταθμό,εγώ στην δουλειά,το μεσημέρι να τα πάρω ,να πάμε σπίτι,να τα ταίσω ,να πάνε αγγλικά,γαλλικά ,κολυμβητήριο,γυμναστική,να διαβάσουν...όσο τα θυμάμαι απορώ πως τα έκανα!!και να έχεις και τις δουλειές του σπιτιού...άστα καλύτερα...
η βίκυ είναι στην Μακεδονία...έτσι είχε γράψει...για αυτό σου είπε ότι είστε κοντά!!!

Κατερίνα δεν το είδα αυτό που λες για τα βλαστοκύτταρα από τα δόντια!!και αν δεν έχει κάποιος δόντια?και φοράει μασέλα?δεν κάνει θεραπεία???

λοιπόν ετοιμάστε τα ποτά...ξέρετε...ετοιμάστε και τι θα ακούσουμε σήμερα και τα λέμε....
καλά δεν βάλαμε πολύ ωραία τραγούδια χτες?

αααα και κάτι άλλο να σας πω !!!μόλις βλέπω στο κρατικό κανάλι ότι έγινε η έναρξη του καρναβαλιού της Πάτρας!!!αυτό σημαίνει ότι άρχισε το τριώδιο ή είναι νωρίς ακόμα?
τι θα κάνετε της Απόκριες?που θα διασκεδάσετε?

και το τρίτο συνταρακτικό νέο!!!!βρήκα τι χρώμα θα βάψω τα μαλλιά μου :D :D :D
Εικόνα

θα "πετάξω "και μερικές ανταύγιες σε ένα λουλακί και ένα βαθύ μωβ,και έτσι και θα αλλάξω και trikolore θα είμαι πάλι :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Σάβ Ιαν 16, 2010 9:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 2901