• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14998  από michaelz21789
 Παρ Ιαν 15, 2010 4:04 pm
Παιδια εχετε παρεξηγησει την Ελενα! Δεν παρακολουθειτε την συζητηση! Εγω προσφερθηκα ως δωρο της Ελενας προς την Χριστινα που ειναι χωρισμενη για τις 14 φεβρουαριου!
 #14999  από soulla
 Παρ Ιαν 15, 2010 4:15 pm
δηλαδή μόνο για ένα βράδυ?και όχι love for ever :lol:
 #15000  από elena
 Παρ Ιαν 15, 2010 4:16 pm
michaelz κάτσε να σπάσεις πλάκα!!!να δούμε τι άλλο θα ειπωθεί!!! :D :D
εσύ προσφέρθηκες...εγώ έκανα ένα γρήγορο προφίλ για να γίνει πιο δελεαστική η πρόταση...
και από εκεί και πέρα κάπου το χάσαμε το παιχνίδι....ή το μπλέξαμε.... :D :D
μεταξύ προφιτερόλ...ψάλτη και το πρώτο καμάκι....και επίλυσεις των ασκήσεών μου με την βοήθεια του aoratou...Συμπέρασμα :μάλλον θα τις λύσω μόνη μου τις ασκήσεις!!!!!όσες έχουν μείνει...

καλό μεσημέρι!!!
φιλιά σε όλους :D
 #15001  από michaelz21789
 Παρ Ιαν 15, 2010 4:29 pm
soulla έγραψε:δηλαδή μόνο για ένα βράδυ?και όχι love for ever :lol:
Δυσκολη ερωτηση γιατι τοση ωρα μιλαμε και η χριστινα δεν εχει δωσει σημεια ζωης.. :shock: :shock:
 #15002  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιαν 15, 2010 5:19 pm
Καλησπέρα σας. Τελικά την έκανα πήρα άδεια και την Δευτέρα αφήνω γυναίκα και παιδί και πάω κέρκυρα για 10 μέρες μπάς και συνέλθω. Να πάω να ανάψω το τζάκι και το μόνο που θα κάνω θα είναι να πηγαίνω σε ένα μοναστήρι που υπάρχει πάνω στο βουνό και να αγναντεύω την θάλασσα. Το τέλειο ησυχαστήριο για όποιον θέλει να ηρεμήσει αυτήν την εποχή είναι το χωρίο μου στην κέρκυρα έχει 20 κατοίκους μόνο. Το άσχημο είναι οτι δεν θα μπορώ να διαβάζω τα νέα σας γιατί δεν έχω ιντερνέτ.
michaelz21789 η Έλενα θα σου βάλει και κόκκινη κορδέλα;
 #15006  από michaelz21789
 Παρ Ιαν 15, 2010 5:49 pm
αλεξανδρος1 έγραψε:Καλησπέρα σας. Τελικά την έκανα πήρα άδεια και την Δευτέρα αφήνω γυναίκα και παιδί και πάω κέρκυρα για 10 μέρες μπάς και συνέλθω. Να πάω να ανάψω το τζάκι και το μόνο που θα κάνω θα είναι να πηγαίνω σε ένα μοναστήρι που υπάρχει πάνω στο βουνό και να αγναντεύω την θάλασσα. Το τέλειο ησυχαστήριο για όποιον θέλει να ηρεμήσει αυτήν την εποχή είναι το χωρίο μου στην κέρκυρα έχει 20 κατοίκους μόνο. Το άσχημο είναι οτι δεν θα μπορώ να διαβάζω τα νέα σας γιατί δεν έχω ιντερνέτ.
michaelz21789 η Έλενα θα σου βάλει και κόκκινη κορδέλα;
Κοιτα αν προκειται για καλη περιπτωση ;) ας με βαλει και σε κουτι!!!!
 #15009  από soulla
 Παρ Ιαν 15, 2010 7:53 pm
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ :lol: ΕΝΑς ΜΗΝΑς ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ :lol: Η ΕΛΕΝΑ Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ ;) ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ;)
 #15011  από Κατερίνα
 Παρ Ιαν 15, 2010 8:50 pm
Καλέεεεεεεεεεεεεεε τι γίνεται εδώ?
Προξενιά βλέπω....Χριστίνα καλή περίπτωση,του κουτιού, να το πεις το ναι!!!!! :lol:
michaelz21789 το καλύτερο κορίτσι σου δίνουμε,μόνο αυτό έχω να σου πω!!!! :D
Περίμενε κι εσύ λίγο,αναρρώνει η κοπέλα,είχε ένα ατυχηματάκι το ξέχασες?
Περαστικά Χριστινάκι!!!!!
Έλενα η κουβέντα παρεκτράπηκε για τα καλά,έχεις δίκιο μάλλον μόνη σου πρέπει να παλέψεις για τις ασκήσεις... :D
Ήθελα να σας πω κάτι?Δεν θυμάμαι...Αχ παιδιά λέτε να ρίξει χιόνι?Έτσι λένε στην τηλεόραση...Μακάρι!!!!!!!Bistonina μην δώσεις όλα τα κάρβουνα στον aorato,θα χρειαστούμε κι εμείς απ'ότι φαίνεται!!! :D
Θα σας αφήσω για σήμερα!!!Αύριο πάλι...
Καλό βράδυ να έχετε!!!!Φιλιά!!!!!!
 #15013  από elena
 Παρ Ιαν 15, 2010 9:42 pm
Καλησπέρα παιδιά!!!τι κάνετε? :D :D

Κατερίνα άκουσες για χιόνι?δεν ξέρω να σου πω ...πάντως ότι έχει κρύο ,έχει!
καλά θα είναι λίγο χιονάκι!

και κορδέλα θα σου βάλουμε michaelz και ακριβό περιτύλιγμα στο κουτί!μην ανησυχείς καθόλου!

Αλέξανδρε...γιατί φεύγεις :( μην φεύγεις...μη...πως θα το αντέξεις...
πλάκα κάνω :D καλά να περάσεις!καλή ξεκούραση! :D

bistonina το άναψες το τζάκι?καλά κάθε μέρα το ανάβετε?ψήνετε και κάστανα?και λουκάνικα?
και κρασάκι?

βίκυ και sofi οι δουλειές δεν τελείωσαν?

soulla αφιλοκερδώς δουλεύω :D στον ρόλο της προξενήτρας...

νονά με βγάλατε...προξενήτρα με βγάλατε....περίεργη με βγάλατε....να δω τι άλλο....
δεν πιστεύω να φαίνομαι και πολυλογού? :?

καλό βράδυ σε όλους
και καλό ξημέρωμα!
elena-naomi trikolore :D

Y.Γ πάλι δεν έχω κέφια σήμερα...έχω κουραστεί !
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:o HONDOS συνεχίζει και έχει μέχρι αύριο 35% έκπτωση!!!!! :shock:
 #15014  από BISTONAS
 Παρ Ιαν 15, 2010 10:16 pm
κοριτσια προσεξτε τα προξενια γιατι κατι σας διαφευγει................
για χιονια ακουσα κι εγω αλλα να δουμε τι θα ξημερωσει.
elena ξεχασες οτι μεταξυ αλλων χαρισματων εισαι και εξυπνη :?: :?: λυσε μονη σου τις ασκησεις, να μην εχεις αναγκη κανεναν. κατι ευκολο θα ειναι που δεν το βλεπεις, ψαξτο αλλιως και θα τη βρεις τη λυση.
το τζακι το αναβουμε καθε μερα αλλα τα ψητα τελος, αρχισαμε διαιτα. φτανει. ετσι μου περισσευουν και τα καρβουνα, οποιος τα θελει πολυ ευχαριστως.
και κατι αλλο που ευτυχως το καταλαβα νωρις. οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε, ορεξη να χεις και κατι θα βρεις να κανεις. την ορεξη που θα βρω δεν ξερω :P :P :P
  • 1
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 2901