• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14940  από BISTONAS
 Παρ Ιαν 15, 2010 12:00 am
τωρα που ειδα το βιντεακι κι εγω αυτο νομιζω. στο δειχνει πλαγιως, βαζει το Σιλβεστρο.
οσο για τη χαλαρωση, τα μερη που λετε δεν τα ξερω. βγαινω στο μπαλκονι και εχω τη θαλασσα στα ποδια μου. τωρα το χειμωνα καθομαστε διπλα στο τζακι και βλεπουμε τη θαλασσα απο το παραθυρο. σε χαλαρωνει παντος το θεαμα και γλιτωνεις και τα κουνουπια γιατι το καλοκαιρι δεν παλευοντε. σας καληνυχτιζω. τα λεμε αυριο.

Υ.Γ. αφου δε σε βοηθαει και γω δε του ξαναδινω καρβουνα. καλα θα κανω :?: :?:
 #14941  από elena
 Παρ Ιαν 15, 2010 12:12 am
bistonina θα έχετε πολύ ωραία θέα!!!τα μέρη που λέω είναι στα νότια προάστια της Αθήνας!
εντάξει δεν είναι τόσο όμορφα όσο φαντάζομαι ότι θα είναι στα μέρη σας αλλά βολευόμαστε :D
όχι μωρέ όποτε χρειάζεται κάρβουνα να του δίνεις!!!κρίμα είναι... :D
το κατάλαβες και εσύ ότι θέλει να με πνίξει? :D :D
ο bistonas τι κάνει?χάρηκε με τα αποτελέσματα των εξετάσεων?

λοιπόν στην εορτή των ερωτευμένων ,έχω βρει κάτι ωραίες εικόνες...μούρλια!!!
δηλώστε οι ερωτευμένοι τώρα που είναι νωρίς για να πάρετε σειρά προτεραιότητας!!!!
 #14942  από aoratos
 Παρ Ιαν 15, 2010 12:28 am
Αβάσιμες καταγγελίες... πόσες φορές πρσφέρθηκα να βοηθήσω αλλά η προσφορά μου έπεσε στο κενό μου λέτε;
Όσο για το πνίξιμο θα απαντήσω Ιταλικά, Così è (se vi pare). :P
Προτείνω δε στην Έλενα να ζητήσει φύλαξη από την αστυνομία. :P

Άντε πάω να κάψω τα κάρβουνά μου γιατί αν δεν το ξέρατε έχω δικά μου !!! :P :lol:
 #14943  από elena
 Παρ Ιαν 15, 2010 12:34 am
Αβάσιμες καταγγελίες?την άσκηση μου την έλυσες που είχα γράψει?εεεε????
φύλαξη από αστυνομία?μπα...δεν με αναλαμβάνουν.... :D
κάρβουνα δικά σου????εεε πως αλλιώς θα λειτουργούσες?τις ημέρες που έχει ζέστη τι κάνεις?
:D :D :D

Υ.Γ το cosi e (se vi pare)μου άρεσε σαν υπογραφή σου!!!
έτσι είναι ...αν έτσι νομίζεις?
 #14948  από LL--MM
 Παρ Ιαν 15, 2010 2:31 am
Έτσι είναι άν έτσι νομίζετε (ακριβέστερα: άν έτσι σας φαίνεται...)
Se non è vero, è bene trovato... :ugeek:

Mετάφραση στα ισπανικά, για τον Κύριο Αρτανιάν, από την Μαρκησία Ντε Σεβρέζ, μιάς και η "αδελφή της" είναι Ισπανίδα: :lol:
Si no es verdadero. es bien encontrado... :P
 #14957  από Κατερίνα
 Παρ Ιαν 15, 2010 8:53 am
Καλημέρα!!!
Τι κάνετε?Έγω έχω τρελαθεί με τη δουλειά,δεν την παλεύω!!!!
Κι απ'ότι βλέπω έτσι θα πάει όλος ο μήνας...θα καλοπεράσω!!!!
Αχ βρε παιδιά,τώρα τελευταία μόνο ωραία νέα διαβάζω εδώ...
Αφού τώρα που σιγά-σιγά φτιάχνει και το μάτι μου,κοντεύω να ξεχάσω τι έχω!!!
Μακάρι από'δω και πέρα να μοιραζόμαστε μόνο καλά νέα!!!!
mary_d_ath συγχαρητήρια για τον αδερφό σου!!!!!
Έλενα τι να σε κάνω που είμαι της θεωρητικής κατεύθυνσης?Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με
τις ασκήσεις σου... :(
Κορίτσια μην τα ξαναλέμε...σας περιμένω για καφέ και νέα!!!!
φιλιά!
 #14961  από christina
 Παρ Ιαν 15, 2010 9:19 am
Καλημέρα σε όλο το παρεάκι...

πήξιμο κι εγώ στη δουλειά δεν την παλεύω καθόλου..
Αχ παιδιά, χτες είχα ένα ατύχημα, έπεσα άσχημα λίγο πριν έρθω στη δουλειά γλίστρησα λόγω βροχής. Εκτός του οτι έγινα λούτσα και το παντελόνι στέγνωσε πάνω μου, χτύπησα πολύ δεξί χέρι κι αριστερό πόδι και δεν μπορώ να περπατήσω καλά, να γράψω, να να να κι όμως τρέχω σα το Βέγγο κανονικά!!!!!!!!!!

Μαίρη συγχαρητήρια για τον αδερφό, άντε βρε κοριτσάκι εύχομαι τα ίδια και σε εσένα κάποια στιγμή.. :lol:

Κατερίνα χαίρομαι που συνέρχεσαι, υπομονή με το δουλειά, συμοπάσχω..

Βρε Έλενα για τους χωρισμένους σου βρίσκεται τίποτα, ωραίος ο Βαλεντίνος αλλά εμείς τι θα απογίνουμε δηλαδή?? Κουράγιο με την εργασία, στο τέλος θα τα καταφέρεις ;)

Πολλές καλημέρες και στους υπόλοιπους!!
σας αφήνω, πάω να χωθώ στο πήξιμό μου :!: :!:
 #14969  από βικυ
 Παρ Ιαν 15, 2010 10:36 am
Καλημερα!
Σημερα κανω δουλειες στο σπιτι και δεν θελω καθολου :evil:
Ο καιρος μας ειναι πολυ χαζος και μου σπαει τα νευρα!
Ουφ! Μου τη δινουν ολα σημερα. Γενικα εχω νευρα,πολλα νευρα :evil:
christina σε καταλαβαινω! Πεφτω πολυ συχνα!Ασε δραμα!Τον πονο να σκεφτεις? Την ντροπη? Τι? Ασε που μετα ποναω για 2 μερες και μολις συνελθω παλι τουμπα! Εχω εκπαιδευτει ομως και πεφτω με χαρη χαχαχαχα Καθε φορα λυνομαι στο γελιο!χαχαχαχαχα
Οι υπολοιποι καλα? παντα καλα!
 #14971  από anni
 Παρ Ιαν 15, 2010 11:02 am
Καλημερα τι μου κανετε?
Ο καιρος εδω ειναι συννεφιασμενος και μουντος :|
Υγρασια στο φουλ. Bistonina αναψε τζακι και ερχομαστε :P
Βικυ και εγω δουλειες στο σπιτι κανω.Ενα διαλειμμα για καφεδακι
και συνεχιζουμε.Φιλια σε ολους. :)
Καλη συνεχεια σε οτι κανετε
 #14974  από elena
 Παρ Ιαν 15, 2010 11:47 am
Καλημέρα σας !!!τι κάνετε?
είστε όλοι καλά?ή να αρχίζω να φωνάζω?εεεε... :D :D :D

λοιπόν κορίτσια...
βρε κουτούτσικα ,δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ερωτευμένος σώνει και καλά με άντρα!!!
μπορεί να είναι ερωτευμένος με την ζωή...με πράγματα που του αρέσει να κάνει...με τα όνειρα που έχει...φιλοσοφία δική μου!!!χαζομάρα?όχι καθόλου!!!για σκεφτείτε το!!!

χαρωπές νοικοκυρούλες!!!!τι θα μαγειρέψετε σήμερα?λοιπόν το μαγείρεμα δεν μου αρέσει καθόλου,σε αντίθεση με το πόσο μου αρέσει να κάνω δουλειές στο σπίτι ,να το στολίζω να το έχω περιποιημένο...βέβαια και αυτό παίζεται ,με 4 άτομα να μπαινοβγαίνουν ,να αλλάζουν ρούχα,να τρώει ο καθένας άλλη ώρα...και τέλος πάντων να κυκλοφορούν...σε ώρες αιχμής βάζω "σηματοδότες" :D :D :D ξέρετε του τύπου ...μην μπαίνετε με τα παπούτσια,μην τρώτε,μην λερώνετε το μπάνιο...κτλ. :D :D :D τους έχω σε αυστηρότητα :D :D

τελικά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει με την εργασία μου!!!ακόμα και ο λατρεμένος σύζυγος ,
μου είπε :-δεν θα σου λύνω τις ασκήσεις !να τις κάνεις μόνη σου!αλλά θα τον τακτοποιήσω ...του το φυλάω!!!δεν θα θέλει καμμιά μέρα να του μαγειρέψω?θα δει τι θα του σερβίρω!!!
στο τέλος θα τα καταφέρω,το ξέρω...

aorate χτες έφυγες και ούτε μια καληνύχτα δεν είπες...τουλάχιστον μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ θα μας πεις?

αυτά προς το παρόν....

φιλιά σε όλους και καλή συνέχεια!!!
  • 1
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 2901