• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14760  από soulla
 Τρί Ιαν 12, 2010 12:42 pm
[youtube]hs0ZriUSRHs[/youtube]ένα έργο στην κύπρο που μας άλλαξε τα δευτερότριτα δεν θα καταλάβαιτε και πολλά :lol: δείτε το και μου λέτε διαδραματίζεται σε ένα χωριό εγγαταλελημένο πολλη γέλιο :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soulla την Τρί Ιαν 12, 2010 12:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #14761  από elena
 Τρί Ιαν 12, 2010 12:51 pm
:D :D :D
Dear aorate....αφού πρώτα "έδειξες"τον απαιτούμενο σεβασμό στις μεγαλύτερές σου(δηλαδή εμένα)υπονοώντας ότι "τα έχω τα χρονάκια μου" :D τουτέστιν είσαι μεγάλος "μπήχτης"....(δεν ξέρω αν είναι η σωστή έκφραση)...και φυσικά σχολιάζοντας το ύψος μου..."διακριτικά"
μετά προσπάθησες να το "σώσεις" :D παραλήρημα έπαθες?χαπάκια από την άλλη φορά δεν σου περίσσεψαν?
 #14764  από Κατερίνα
 Τρί Ιαν 12, 2010 12:58 pm
Τώρα που δεν με βλέπουν να γράψω λίγο σαν άνθρωπος... :D
Για χθες χίλια συγνώμη σας εύχομαι, αλλά το πρωί γινόταν ο ίδιος πανικός στη δουλειά και το απόγευμα δεν είχα internet...Αν ψηλώναμε Έλενα απο αυτό το τέντωμα,τότε εγώ θα είχα φτάσει ίσα με 2,10 ύψος!!! :lol:
Το σάββατο ευτυχώς, όπως είδαμε όλοι,δεν έβρεξε κι έτσι το ίσιωσα το μαλλί,ντύθηκα,στολίστηκα και βγήκα με τον άντρα και τους μελλοντικούς κουμπάρους!!Είπια και δυο ποτηράκια κρασί η ρουφιάνα με την κορτιζόνη και ύστερα περιμένω να φτιάξει και το μάτι!!! :D
aorate ευχαριστώ για τα περαστικά!!!
christina πάρε τις μπότες και θα έρθει η στιγμή που θα τις βάλεις και θα τις ευχαριστηθείς!!!! ;)
soulla επειδή δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα και ευτυχώς εμείς δεν τα έχουμε,οφείλουμε να χαμογελάμε και να είμαστε αισιόδοξοι!!!!Μην στεναχωριέσαι θα της την κλείσουμε στα μούτρα μια μέρα την πόρτα για τα καλά,ναι ναι σ'αυτήν με το χάλια όνομα!!!!!!!! :D
Μιας και μιλάμε για απουσίες, η anni που είναι?
Ας δουλέψω λίγο ακόμα και θα ξαναμπώ... :P
 #14766  από βικυ
 Τρί Ιαν 12, 2010 1:11 pm
Καλημερα οεο!
Για μας είναι η Έλενα η έξω καρδιά, η Έλενα η ψυχή του Καφενείου, η Έλενα με την χρυσή καρδιά, η Έλενα μας
Συμφωνω απολυτως με αυτη την δηλωση του αορατου!
elena δεν ειμαι νεογεννητο αλλα μια δεκαρα λιγοτερη απο μερικους και μερικες :D :D :D
χαχαχαχαχαχαχαχαχαΥπαρχουν βεβαια και οι ηλικιες 25 26 27 αλλα δεν θα συγχιστω!χαχαχαχα
Δεν υπαρχει κονδυλιο για τις εκπτωσεις! :cry: :cry:
Τι καρο θα παρεις elena? Καναπε, ομπρελα τι?
Μου αρεσουν κι εμενα τα καρο
 #14767  από βικυ
 Τρί Ιαν 12, 2010 1:19 pm
Κατερινακι θα συνελθει το ματακι!
Που θα παει?Κανε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος!!!!!!!!!!!!!!!
 #14770  από elena
 Τρί Ιαν 12, 2010 1:29 pm
Άντε καλέ !!!όχι και να συγχιστούμε με την ηλικία των 26!!!
εσένα βίκυ σου έχει μείνει απωθημένο ο καναπές?
τσάντα θέλω να πάρω !!!ομπρέλλα θέλω να πάρω!!!γάντια με κασκόλ!!!και ότι άλλο βρω και μου αρέσει...burberry ...αλλά θα περιμένω στο τέλος των εκπτώσεων να κατέβουν οι τιμές όσο πιο χαμηλά γίνεται!!είμαι και έξυπνη !!αυτό το ξεχάσατε... :D :D :D

λοιπόν μετάφραση του βίντεο της soullas....

-μαμάααα...μαμάααα....Κίκαααα....Κίκαααα!!!!ααααχ τι έπαθα!!!τι θα κάνωωωω????
-τι έπαθες και φωνάζεις?
-είναι ένα φίδι στο κρεββάτι μου...
-το ξέρω !!!εγώ το έβαλα...
-εσύ το έβαλες?
-εγώ....όχι θα σε αφήνουμε να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι....κοντέσσα!!!!
-τώρα θα σε φτιάξω παλιόπαιδο....

η μαμά παινεύει στον επισκέπτη τις κόρες της....του λέει πόσο αγαπημένες είναι και πόσο ήσυχες!!!
τρέχωντας μπαίνουν τα κορίτσια στην κουζίνα και συνεχίζουν να τσακώνονται!!!

-τι πάθατε και τσακώνεσται κορίτσια?
-έβαλε ένα φίδι στο κρεββάτι μου...τώρα θα σε κρεμάσω... Μάργκαρετ Θάτσερ!!!(αυτό υποθέτω είναι μεγάλη βρισιά!)

παρακάτω δεν θυμάμαι.....

christina να τις πάρεις τις μπότες!!!δεν ξέρεις πότε και που θα σου χρειαστούν!!!
 #14773  από βικυ
 Τρί Ιαν 12, 2010 1:46 pm
Ναι elena!
Εδω και 3 χρονια που πηραμε το σπιτι θελω να αλλαξω σαλονι!
Ολο κατι προκυπτει και δεν τα καταφερνω!
Aντε να δω φετος θα τα καταφερω?
 #14774  από aoratos
 Τρί Ιαν 12, 2010 1:55 pm
elena έγραψε: :D :D :D
Dear aorate....αφού πρώτα "έδειξες"τον απαιτούμενο σεβασμό στις μεγαλύτερές σου(δηλαδή εμένα)υπονοώντας ότι "τα έχω τα χρονάκια μου" :D τουτέστιν είσαι μεγάλος "μπήχτης"....(δεν ξέρω αν είναι η σωστή έκφραση)...και φυσικά σχολιάζοντας το ύψος μου..."διακριτικά"
μετά προσπάθησες να το "σώσεις" :D παραλήρημα έπαθες?χαπάκια από την άλλη φορά δεν σου περίσσεψαν?
Ωιμέ!!!
Θεέ μου!!!
Έλεος!!!

Παραλήρημα εγώ που σε λατρεύω βρε κουτό; Αν είναι δυνατόν !!!

Βικούλα δεν χάθηκαν οι ελπίδες, του χρόνου μπορεί να σου φέρει το σαλόνι ο Αη Βασίλης! :P χοχοχοχοχοχο :D
 #14775  από elena
 Τρί Ιαν 12, 2010 2:17 pm
Mισό λεπτό aorate να το λύσουμε το θέμα!
μπας και έχεις καμμιά εργασία και θέλεις να σε βοηθήσω?γιατί αν ήσουν εγώ ...αυτά θα τα έλεγα για να καλοπιάσω...
ή ετοιμάζεις καμμιά "χοντρή "πλάκα ....θα περιμένω να δω!!!

βίκυ θα το πάρεις το σαλόνι!!!κάνε υπομονή!!!
 #14776  από aoratos
 Τρί Ιαν 12, 2010 2:24 pm
Είναι αλήθεια ότι δανείστηκα την λέξη "κουτό" από το λεξιλόγιό σου! :D :P

Για τα υπόλοιπα... Who knows dear? :P :lol:
  • 1
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 2901