Λοιπόν επειδή θα σκάσω αν δεν γράψω στους αγαπημένους μου φίλους

δηλ όλους εσάς, λέτε να έχω πάθει εξάρτηση??
ας ξεκινήσω....
Είπα να ξεκινήσω με τις εκκρεμότητες που είναι πιο επείγον,
π.χ παραδίδω εργασια την τρίτη το αργότερο και δεν έχω ξεκινήσει ακόμα..!!

αχ ! γιατί ?? θα τα παρατήσω, τώρα που καλομαθα!
ή πρέπει να απαντήσω σε μειλ και να τακτοποιήσω τις κρατήσεις μου..σνιφ! βαριέμαι τόσο πολύ!!!!

αλλά δεν μπορεσα να αντισταθώ στο σάιτ μας..
Επέστρεψα χθες το βράδυ από ένα ωραίο ταξίδι με ωραία και άσχημα....
αλλά κράτησα το θετικό του ταξιδιού...
γυρίσαμε την όμορφη Θράκη, Ξάνθη- τέλεια τα γλυκά του Παπαπαρασκευά και η παλιά πόλη, Κομοτηνή -όμορφη παλιά πόλη με ωραίο σάντουιτς με μοσχάρι? δεν θυμάμαι, Αλεξανδρούπολη - φαγητό για τρεις με θαλασσινά 22 ευρώ!, Σουφλί, Διδυμότειχο, Δέλτα του Εβρου- ναι ναι ! έκανα βαρκάδα στο Δελτα, ο οδηγός της βάρκας ήταν πολύ Έλληνας - όλη την ιστορία μας είπε - αλλά εγώ δεν θυμάμαι τίποτα! έχω μήπως σκπ ? ή αναισθησια, Καβάλα καφέ στο ιμαρέτ- μόνο με 6 και κάτι ευρώ το άτομο συν μία βάφλα = 34 ευρώ..αλλά τέλεια θέα.. και ωραία αίσθηση και περιβάλλον..!
είδα και την άννι με την σια στα πεταχτά,

ήπιαμε την σοκολατιτσα μας και μια ψυχή έφαγε το γλυκάκι του! εγώ βέβαια τα τσάκισα άλλη μέρα να μην με βλέπουν και με λένε χοντρή!!
κράτησα χαρακτήρα
πήγαμε και στην καστοριά - νυμφαίο μονοήμερη δεν βρίκαμε δωμάτιο και επιστρέψαμε, εγώ κόντεψα να τα τινάξω στην κυριολεξία, αφού έλεγα Βοήθα Θέε μου γιατί πεθαίνω ή καμιά ώση θα μου έρθει... φανταστείτε οτι ο άντρας μου, μου ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία... μαθαίνει σιγά σιγά ότι έχω σκπ!
αυτά τα λίγα, τα υπόλοιπα σε συνέχεια μαζί με φώτο ...αλλά ας τακτοποίησω πρώτα τις δουλειές..για να μην κλαιω με μαύρο δάκρυ τις επόμενες μέρες..
Περαστικά στα κορίτσια που κάνουν κορτιζόνη και στους υπόλοιπους εύχομαι μια ευτυχισμένη χρονιά με πολλή υγεία και διακοπές! τελικά τις είχα τόσο ανάγκη!!!!!!!!!!!