• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14641  από αλεξανδρος1
 Σάβ Ιαν 09, 2010 3:27 pm
Καλησπέρα στην παρέα. Τι κάνετε όλοι καλά; Το 2010 μπήκε πολύ καλά έκαψε σκληρό δίκο το laptop και έτσι δεν μπορούσα να μπαίνω μέχρι να το φτιάξω. Της μικρής της πήραμε το σκούτερ της Ντόρας και ένα κράνος. Έγινε και η πρώτη μηχανόβια ποιός την πιάνει τώρα ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά γιατί εάν πάρει απο την μαμά δεν πρόκειται να οδηγήσει ποτέ.
Paint ball ακούω και μάλλον θα πρέπει να βγάλω την στολή απο την ντουλάπα.
 #14645  από Κατερίνα
 Σάβ Ιαν 09, 2010 4:28 pm
Γειά σας!!!!!!
Λοιπόν ο καιρός μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!!Θα βρέξεις χρυσέ μου τι θα κάνεις?Να ξέρω, να ισιώσω το μαλλί ή θα είμαι σαν την κατσαρίδα? :D Σάββατο είναι,θα βγω,θέλω να είμαι κυρία!!!Δηλαδή τώρα με την κορτιζόνη, άμα πιω δυο ποτηράκια κρασί,θα πέσω τ'ανάσκελα και θα τινάζω τα πόδια? :lol:

Έλενα μου είπε να την σταματήσουμε για έναν μήνα, να δούμε πως θα είμαι,γιατί τον έφαγα με την γκρίνια μου(εγώ τέτοιο πράγμα πως το έπαθα? :D ) που απο τότε που ξεκίνησα avonex τα συπτώματα είναι πολλαπλάσια!!!!!!Καλέ αλήθεια, ενάμιση μήνα τώρα κάθε μέρα έχω κάτι καινούριο...Σαν το kinder έκπληξη ένα πράγμα :lol: Μπορεί λέει να μην μου ταιριάζει και να αρχίσουμε copaxone...Θα δείξει,άμα με δείτε στο painball να έρχομαι αγκαζέ με τον γιατρό μου,κάτι δεν θα έχει πάει καλά!!! :lol:
βικυ πως είναι η ψυχολογία σήμερα?Η σειρά ήταν όντως πολύ ωραία,τελικά γιατί σταμάτησε πριν την ώρα της?Ξέρουμε?

soulla καλή η ιδέα με τις ενέσεις!!!Θα τους στήσουμε στη σειρά και θα τους πετάμε τις ενέσεις,όπως τα βελάκια!!!!! :D
Το χέρι είναι καλύτερα?

Πάω να γυμναστώ τώρα,να φάω καμιά σοκολάτα δηλαδη :lol:
Άντε ελάτε να πούμε καμια κουβέντα...
Φιλιά!!!
 #14647  από mary_d_ath
 Σάβ Ιαν 09, 2010 4:41 pm
Ποια Ντόρας το σκούτερ; :lol: :lol:
Το κοριτσάκι με το πιθηκάκι; Έχει και σκούτερ; :lol: :lol:
Όσον αφορά το paintball, είπαμε εμείς δεν θα πυροβολιόμαστε!! Τους γιατρούς θα ξεκάνουμε για να μάθουν να λένε μλκς και να γίνουν σιγά-σιγά άνθρωποι!! :lol: :lol:
Φεύγω!! Το πήρα απόφαση!!
Καλό απογευματόβραδο σε όλους/όλες!! Καλό Σαββατόβραδο, αύριο να έχετε μια όμορφη Κυριακή και τα ξαναλέμε από Δευτέρα!!

(Λέω να βάλω και ένα τραγούδι και κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό η Αλεξίου, έχετε ακούσει το καινούργιο της cd? Ένα τραγούδι μου αρέσει μόνο, πολύ φιλοσοφημένο, με τον τίτλο "μεγάλωσα")

[youtube]vTbAcK8xIKs[/youtube]
 #14663  από litsa
 Σάβ Ιαν 09, 2010 9:51 pm
Λοιπόν επειδή θα σκάσω αν δεν γράψω στους αγαπημένους μου φίλους :D :D :D :D δηλ όλους εσάς, λέτε να έχω πάθει εξάρτηση??
ας ξεκινήσω....
Είπα να ξεκινήσω με τις εκκρεμότητες που είναι πιο επείγον,
π.χ παραδίδω εργασια την τρίτη το αργότερο και δεν έχω ξεκινήσει ακόμα..!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: αχ ! γιατί ?? θα τα παρατήσω, τώρα που καλομαθα!

ή πρέπει να απαντήσω σε μειλ και να τακτοποιήσω τις κρατήσεις μου..σνιφ! βαριέμαι τόσο πολύ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: αλλά δεν μπορεσα να αντισταθώ στο σάιτ μας.. :o

Επέστρεψα χθες το βράδυ από ένα ωραίο ταξίδι με ωραία και άσχημα....
αλλά κράτησα το θετικό του ταξιδιού...
γυρίσαμε την όμορφη Θράκη, Ξάνθη- τέλεια τα γλυκά του Παπαπαρασκευά και η παλιά πόλη, Κομοτηνή -όμορφη παλιά πόλη με ωραίο σάντουιτς με μοσχάρι? δεν θυμάμαι, Αλεξανδρούπολη - φαγητό για τρεις με θαλασσινά 22 ευρώ!, Σουφλί, Διδυμότειχο, Δέλτα του Εβρου- ναι ναι ! έκανα βαρκάδα στο Δελτα, ο οδηγός της βάρκας ήταν πολύ Έλληνας - όλη την ιστορία μας είπε - αλλά εγώ δεν θυμάμαι τίποτα! έχω μήπως σκπ ? ή αναισθησια, Καβάλα καφέ στο ιμαρέτ- μόνο με 6 και κάτι ευρώ το άτομο συν μία βάφλα = 34 ευρώ..αλλά τέλεια θέα.. και ωραία αίσθηση και περιβάλλον..!
είδα και την άννι με την σια στα πεταχτά, :D ήπιαμε την σοκολατιτσα μας και μια ψυχή έφαγε το γλυκάκι του! εγώ βέβαια τα τσάκισα άλλη μέρα να μην με βλέπουν και με λένε χοντρή!!
κράτησα χαρακτήρα :P :P
πήγαμε και στην καστοριά - νυμφαίο μονοήμερη δεν βρίκαμε δωμάτιο και επιστρέψαμε, εγώ κόντεψα να τα τινάξω στην κυριολεξία, αφού έλεγα Βοήθα Θέε μου γιατί πεθαίνω ή καμιά ώση θα μου έρθει... φανταστείτε οτι ο άντρας μου, μου ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία... μαθαίνει σιγά σιγά ότι έχω σκπ!

αυτά τα λίγα, τα υπόλοιπα σε συνέχεια μαζί με φώτο ...αλλά ας τακτοποίησω πρώτα τις δουλειές..για να μην κλαιω με μαύρο δάκρυ τις επόμενες μέρες..

Περαστικά στα κορίτσια που κάνουν κορτιζόνη και στους υπόλοιπους εύχομαι μια ευτυχισμένη χρονιά με πολλή υγεία και διακοπές! τελικά τις είχα τόσο ανάγκη!!!!!!!!!!!
 #14674  από elena
 Κυρ Ιαν 10, 2010 11:30 am
καλημέρα σε όλη την παρέα!!!

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!ήρθα να σας πω ένα γρήγορο "γειά".....
αισθανόμουν πολύ κουρασμένη εχθές και δεν μπόρεσα να σας γράψω....
είχα 3 ώρες μάθημα ,1 ώρα σχεδόν να πάω,1 ώρα για να γυρίσω,στο τέλος κατέληξα "φυτό"μετά κοιμόμουν άλλες 2 ώρες....τις υπόλοιπες ώρες σερνόμουν :D :D :D
και σήμερα δεν είμαι καλύτερα,αλλά θα το παραβλέψω....θα προσπαθήσω να κάνω πολλά πράγματα ,μπας και πάρω τα πάνω μου!!!

θυμάστε που σας είχα γράψει ότι μία άσκηση από την εργασία μου ,θεωρώ ότι είναι από άλλη ύλη?
τόσες μέρες είχαμε διαφωνία με τον σύζυγό μου ,γιατί μου έλεγε ότι είναι "κίνηση"εγώ έλεγα "ηλεκτρομαγνητισμός"....
στο μάθημα λοιπόν στην συγκεκριμένη άσκηση ,με κοιτάει τυχαία η καθηγήτρια και λέει:
-από πρώτη ματιά μπορεί να σας φανεί "ηλεκτρομαγνητισμός"αλλά δεν είναι....είναι "κίνηση"
λέω μέσα μου "τι γίνεται βρε παιδιά?"που το ξέρει ότι σκέφτηκα έτσι?
πάντως της το είπα ,ότι εγώ τουλάχιστον σκέφτηκα έτσι...-δεν μου στέλνατε ένα e-mail ,να με ρωτήσετε ,μου είπε!!!εντάξει δεν είναι κάτι τραγικό....θα γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλω!!!
κάθε φορά όμως που πηγαίνω απογοητεύομαι!!!
ο ένας 3 χρόνια την ίδια ενότητα,η άλλη την παίρνει κάθε χρόνο αλλά δεν πάει να δώσει εξετάσεις...τελικά τόσο δύσκολα είναι ?

τέλος πάντων.....

καλό Σαββατοκύριακο !!!
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #14675  από βικυ
 Κυρ Ιαν 10, 2010 11:35 am
Καλημερα!
mary το τραγουδι πολυ ωραιο!!!!!!!!!
κατερινα η σειρα κοπηκε νομιζω γιατι υπηρχε προβλημα με τους ηθοποιους.
litsa περιοδεια στην Β.Ελλαδα εκανες? Καλη επανοδο στην καθημερινοτητα!
Εγω τα ιδια παιδια. Τα κεφια χλιαρα και δεν ξερω τον λογο. Ετσι και εγω πηρα τους δρομους και μαζευομαι στο σπιτι για φαγητο και υπνο!Πρεπει να κανω και καμια δουλεια αλλα δεν ΘΕΛΩ οποτε το αναβαλω!
elena τι να πω? Φατους Ολους!χαχαχαχα
Αυτα προς το παρον.
 #14704  από elena
 Δευ Ιαν 11, 2010 10:56 am
Καλημέρα σας!!!και καλή εβδομάδα!!!

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!μην ξεχνάτε ότι από σήμερα επαναλειτουργεί ο θεσμός του απουσιολόγιου :o τελείωσαν οι γιορτές και δεν έχετε καμμιά δικαιολογία για απουσίες....
αναπληρωτής απουσιολόγος ο d.j aoratos(να σε δω πως θα τα βγάλεις πέρα...)σε περίπτωση που λείψω!

Λίτσα πάντα να περνάς καλά,και πάντα να κάνεις αυτό που θέλεις ....ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!!

Αλέξανδρε ,μήπως είσαι χαζομπαμπάς?δεν σου φαίνεται καθόλου....

τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε?είστε όλες καλά?
πως τα περάσατε Σαββατοκύριακο?
τον hondo τον επισκεφτήκατε?δυστυχώς εγώ δεν πρόλαβα,και δεν προβλέπεται και αυτή την εβδομάδα!!!ατυχία.... :(

σήμερα δεν έχω καθόλου διάθεση....μερικά πράγματα με "ρίχνουν"πιο κάτω και από το πάτωμα...
εχθές το βράδυ ,έβγαλε ο γιος μου τον ώμο του....έκανε κάτι βλακείες με τους φίλους του,δεν μας είπε τίποτα,πήγε στο νοσοκομείο,του έκαναν τι του έκαναν,και μας το είπε νωρίς σήμερα το πρωί....Μάνα είμαι ,δικαιώματα έχω ,θα τον "σκοτώσω" καμμιά μέρα,δεν θα μου γλυτώσει!!!!

τέλος πάντων....

καλή συνέχεια στην ημέρα σας!!!
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #14705  από soulla
 Δευ Ιαν 11, 2010 11:16 am
μανα με τους επτά τους γιους καλά έκανε το παιδί και δεν σε ανησύχισε βραδυάτικα :roll:τι θα έκανες αν ήσουν εκεί :roll: μόνο υστερία θα σκορπούσες από το άγχος σου :roll: ΕΧΕΙς ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΟ ΕΛΕΝΑΚΙ :?: ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙς :?:ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΕς ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ :?: :?: :?: ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ :cry: ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΣΤΑ 10 ΕΚΑΝΕς ΤΟ ΠΑΙΔΙ :?: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
 #14708  από elena
 Δευ Ιαν 11, 2010 12:10 pm
:D :D :D
καλημέρα soulla!!!τώρα να σου πω ότι με έστησες στον τοίχο?όχι δεν πειράζει!

λοιπόν...είμαι μεγάλη...έως πολύ μεγάλη :D 40..41...42..43..44,εδώ σταματάμε!
έχω δύο παιδιά..η κόρη μου σε 1 μήνα κλείνει τα 22 χρόνια!(μας έχει δηλώσει ότι θα μείνει μαζί μας μέχρι τα 30 ...και έχουμε πανικοβληθεί)
ο γιός μου μόλις τον Σεπτέμβρη έκλεισε τα 18 χρόνια!(ακόμα δεν μας έχει κάνει καμμία δήλωση :D )
Σπουδάζω "φυσικές επιστήμες"...πρώτη χρονιά φέτος!

αυτό που με τρελαίνει στα παιδιά,είναι ότι πλέον είναι σε μια ηλικία που πρέπει να είναι υπεύθυνα για τον εαυτό τους...και όμως είναι τελείως απρόσεχτα!
αυτό που είπα στον γιό μου σήμερα το πρωί είναι το εξής:
"έκανα δύο παιδιά αρτιμελή,υγιή....σας μεγάλωσα,σας σπουδάζω,σας δίνω ότι μπορώ...εσείς δεν μπορείτε να προσέχετε?"η απάντησή του?"γιατί έχασα τίποτα? όλα τα έχω και τα χέρια και τα πόδια" :D :D είναι και ψηλός και δεν τον φτάνω να του δώσω δυό χαστούκια να καταλάβει τι εννοώ!!τόσο νεύρα και στεναχώρια έχω σήμερα!!

anyway...θα περάσει και αυτό!όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι....
 #14709  από makisb
 Δευ Ιαν 11, 2010 12:18 pm
Χαχαχα!

Ρε Έλενα συμβαίνουν αυτά! 18 χρονών το αίμα του βράζει! Θα κάνει και καμιά απροσεξία...Και εντάξει τον ώμο του έβγαλε, μπορεί να συμβεί, δεν είναι και ότι πιο τραγικό :) .

Εντάξει δε λέω, αν γίνω πατέρας μπορεί να τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα...
  • 1
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 2901