• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14393  από βικυ
 Τρί Ιαν 05, 2010 12:51 pm
Ευχαριστω,ευχαριστω!
Νοστιμοτατο!Μπραβο!εισαι χρυσοχερα!
 #14394  από BISTONAS
 Τρί Ιαν 05, 2010 12:51 pm
εφτασεεεεεεεεεεε
Συνημμένα
..jpg
..jpg (30.03 KiB) Προβλήθηκε 108 φορές
 #14395  από βικυ
 Τρί Ιαν 05, 2010 12:52 pm
Τι εγινε? Φανταστηκα οτι ειδα ενα ωραιοτατο πιατο?
Δεν ειμαι στα καλα μου?
 #14396  από βικυ
 Τρί Ιαν 05, 2010 12:53 pm
Ρε παιδια τι γινεται? ΒΙΣΤΟΝΙΝΑ?χαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βικυ την Τρί Ιαν 05, 2010 12:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #14397  από BISTONAS
 Τρί Ιαν 05, 2010 12:54 pm
καλα ειδες. απλα ειχα μαθει με τον παλιο υπολογιστη και το lap top με παιδευει μεχρι να το μαθω
 #14398  από βικυ
 Τρί Ιαν 05, 2010 12:55 pm
Ααααααααααα ειπα και εγω!
Το χασα τελειως η προβλεπω το μελλον?χαχαχα
 #14399  από elena
 Τρί Ιαν 05, 2010 1:01 pm
ο πατσάς δεν μου αρέσει καθόλου....βέβαια δεν έχω καν δοκιμάσει!!!!αλλά από την μυρωδιά και μόνο....
τίποτα άλλο δεν έχουμε?ααααα τώρα που το θυμήθηκα...εσείς στα βόρεια πρέπει να φτιάχνετε πολύ ωραίες πίτες!!!τρελαίνομαι για σπανακόπιτες,τυρόπιτες και οτιδήποτε έχει φύλλο..
στείλτε καμμιά συνταγή για πίτα....
 #14400  από βικυ
 Τρί Ιαν 05, 2010 1:03 pm
Ειμαι εντελως ασχετη με τις πιτες!
 #14402  από Konstantina
 Τρί Ιαν 05, 2010 1:30 pm
"ΔΙΔΥΜΟΙ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2010
Πετάτε με τα φτερά του Δαίδαλου όλοι, αφήνοντας πίσω κακοτυχίες και γκαντεμιές που μετράγατε στα δάχτυλα των 2 χεριών σας τον προηγούμενο χρόνο.Με διάθεση ανανέωσης μοσχοβολάτε σαν την άνοιξη, ειδικά εσείς του 1ου δεκαήμερου, που αυτή η χρονιά θα είναι λουλουδιαστή σε όλους τους τομείς, ειδικά στα επαγγελματικά και στα ερωτικά.Οι υπόλοιποι αν δεν μυρίσετε την άνοιξη τόσο έντονα, θα περιμένετε το 2011 που ο Κρόνος θα προχωρήσει στον φιλικό Ζυγό και θα αποζημιωθείτε.Εσείς του 3ου δεκαήμερου θα βρείτε πάλι κάποια αγκαθάκια να σας ταλαιπωρήσουν τα δάχτυλα από τις 7/4 έως 21/7 που ο Κρόνος ξαναγυρίζει για να ένα γρήγορο test drive.Μείνετε μακριά από συγκρούσεις αυτό το διάστημα, αποφύγετε τα λούνα παρκ και φανείτε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι.Επίσης επιστρατεύστε τη Διδυμίσια επικοινωνιακή σας χάρη, ώστε να μαζέψετε προοπτικές, που θα μπουν στη συντήρηση για το 2011. (μην γκρινιάζετε ανυπόμονοι).

Στο τέλος του Ιουλίου και με την είσοδο του Ουρανού στον Κριό να συναντά το Δία, εσείς του 1ου δεκαήμερου μοιάζετε σαν να εκκλησιάζεστε λαμβάνοντας όλο το νερό του αγιασμού επάνω σας, με τις απανταχού ευλογίες.

Αφήνετε την επιρροή των καλοκαιρινών εκλείψεων να κατακαίει τους διπλανούς σας κι εσείς απολαμβάνετε δροσερές νύχτες με έναστρο ουρανό.

Το καινούργιο έρχεται στη ζωή σας, στην ντουλάπα σας, στον εργασιακό σας χώρο, στις καρδιές σας, στα χόμπυ σας, στην καθημερινότητά σας.

Οχι απλά έρχεται, αλλά εισβάλει και όσοι έχετε καλλιτεχνική δραστηριότητα, ή ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις, θα διαπρέψετε στον τομέα σας.

Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου για να θέσετε βάσεις, που αργότερα θα σας δώσουν μαγευτικά αποτελέσματα.

Ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας, ειδικά για εσάς του 1ου δεκαήμερου, να μην αναφέρουμε την επικοινωνιακή θύελλα ΟΛΩΝ σας, που θα σας κάνει μέσα στο καλοκαίρι να μοιάζετε με πλουσιοπάροχα πακέτα διακοπών που όλοι θέλουν να αποκτήσουν.

Εσείς του 2ου και 3ου δεκαήμερου έχετε τον Αρη από τον Λέοντα να σας φλερτάρει συνεχώς, εμπλουτίζοντας τις μέρες σας με δημιουργικές χαλκομανίες απόλαυσης και ευχαρίστησης.

Η Πρωτοχρονιάτικη σαμπάνια είναι για εσάς που είστε από τους πολυπληθέστερους του blog, την οποία θα μοιραστείτε με τους φίλους σας τους Υδροχόους, που άλλο που δεν θέλουν να φιλοσοφήσουν, πανηγυρίζοντας με αφρώδη οινοποσία... "
  • 1
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 2901