LL-MM για την αποφυγή διάγνωσης από τους εξαίρετους κατα τα άλλα γιατρούς του Αιγινείτιου είναι γνωστά , όμως η επιμονή σε αυτή την πρακτική δεν είναι νοητό να δημιουργεί και άλλου είδους ερωτήματα ;

Είχα και εγώ το μικρό μου γολγοθά μέχρι να πάρω τη γνωμάτευση.
Μα να σου λέει ο διεύθυντής πως έχεις ΣΚΠ, και πηγαίνοντας να πάρεις το ρημαδοχαρτί το οποίο στο ζητάνε στο ΙΚΑ και στο φαρμακείο, που θα έπρεπε ούτως ή άλλως κατα την ταπεινή μου γνώμη να στο δίνουνε, εφόσον διαγνώστηκες και να μη στο δίνουν??????
Δεν το έβρισκα λογικό τότε όπως δεν έβρισκα λογική την απάντηση της προισταμένης << μά με ένα μόνο επισόδειο θέλεις γνωμάτευση???>>
Εσείς τι θα καταλαβαίνατε????

Με επιμονή και πίεση αφού αποτάνθηκα στο διευθυντή πλέον, το πήρα όμως δεν τους το συγχώρησα γιατί εκτός της ήδη ψυχολογικής μου κατάστασης με το νέο για μένα ΣΚΠ, με ταλαιπώρησαν για κάτι το οποίο μου φαινόταν πάρα πολυ απλό.(Αυτό που μου ανακοίνωσαν ότι πλέον έχω, να μου το δώσουν γραπτώς).
Όπως φυσικά πίστευα πως είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν μόνοι τους και όχι να πηγαίνω 3-4 φορές και να τους το ζητάω εγώ.
Λυπάμαι πολύ γενικά όταν βλέπω πως ταλαιπωρούν ασθενείς και μάλιστα χωρίς λόγο και αιτία!!!
Ελπίζω να δω κάποια μέρα μια αλλαγή στο ΕΣΥ, και μάλιστα να είναι μεγάλη.
Δεν λέω πως δεν έχουμε άξιους γιατρούς φυσικά, όμως κάποια πράγματα είναι πολύ πίσω!!!!!
Ελπίζω να μην σας κούρασα, με το παράπονό μου!!!!