• ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13877  από aoratos
 Τετ Δεκ 23, 2009 11:05 pm
Το τραγούδι της ημέρας, της νύχτας μάλλον by DJ Aoratos. :P

[youtube]y7I5UaB7mx4[/youtube]
 #13879  από LL--MM
 Τετ Δεκ 23, 2009 11:24 pm
Πάλι το έπιασες, Ιππότη Λάνσελοτ: Ακριβώς!!! Ότσν μερικοί μαλάκες στα νοσοκομεία μας βεβαιώνουν ότι αισθανόμαστε ένοχοι: Δε μας παρατάν... :evil: :evil: :evil:
 #13883  από aoratos
 Τετ Δεκ 23, 2009 11:34 pm
Εκεί αγαπητή μου τους αφιερώνεις Βασίλη Παπακωνσταντίνου να πάνε νανανα :lol:

[youtube]XBZ-M7Axuac[/youtube]
 #13889  από βικυ
 Τετ Δεκ 23, 2009 11:54 pm
Επειδη τωρα ειμαι στα κεφια μου αυτο απο μενα!
[youtube]7mGVLLri86s[/youtube]
Ενας αντρας βρε παιδια να χορεψει αυτη τη ζεμπεκια!
 #14218  από aoratos
 Παρ Ιαν 01, 2010 4:40 pm
Θα διάλεγα ένα τραγούδι με παλμό σαν πρώτο τραγούδι του 2010.

Καλή σας χρονιά.

[youtube]_FbIKoPvJM8[/youtube]
 #14293  από LL--MM
 Κυρ Ιαν 03, 2010 6:52 pm
aoratos έγραψε:Εκεί αγαπητή μου τους αφιερώνεις Βασίλη Παπακωνσταντίνου να πάνε νανανα :lol:
Φίλτατε Κύριε Αρτανιάν,
Παρ'ότι συμφωνώ απολύτως μαζύ σας επί της ουσίας του θέματος, το σωστότατο τραγούδι σας μου θύμισε την ιστορία, προ της πολιορκίας της Ροσέλ, όπου ο φίλος σας κ. Άραμης (με τον οποίο, όπως θα γνωρίζετε, είχα μια πολύ-πολύ ιδιαίτερη σχέση) έφυγε τρέχοντας μέσα στη νύχτα:

...έφτασε ο Βαζίνος, ξεγλωσσιασμένος, και, πλησιάζοντας τον αφέτη του, άρχισε να του λέει γρήγορα-γρήγορα:
"Κύριε Άραμη! Ελάτε αμέσως στο σπίτι! Ηρθε ένας κουρελιάρης ζητιάνος, ένας κακομούτσουνος άνθρωπος, και σας ζητάει!
"Και δεν τον εστειλες το διάβολο;" φώναξε άγρια ο Άραμης.
"Τον έστειλα, κύριε, αλλά αυτός θρονιάστηκε εκεί, και δεν ...επήγε!"

"Δεν επήγε; Τότε πήγαιν'εσύ!" βρυχήθηκε ο Άραμης, κι ετοιμάστηκε να τον χτυπήσει.
"Σταθήτε και ακούστε με, κύριε, εξ ονόματος του Υψίστου!" φώναξε τρομοκρατημένος ο, επίσης υποψήφιος ...διάκονος Βαζίνος. "Πρέπει να μάθετε πως αυτός ο ζητιάνος, για να τρέξω γρήγορα ως εδώ και να σας πάρω, μου έδωσε ένα χρυσό!"
"Τι έκανε λέει; Ένα χρυσό;"
"Μάλιστα κύριε, νάτο! Μού έδωσε ένα χρυσό και μου είπε να σας πω πως έρχεται για σας από το Τούρ!"
"Από το Τούρ; Ω, ανόητε!" φώναξε ο Άραμης: "Γιατί δεν το λες αυτό από την αρχή;"
Και, δίχως να καληνυχτίσει κανέναν, ο σωματοφύλακας ρίχτηκε τρέχοντας στο σκοτάδι της νύχτας, ακολουθούμενος από το Βαζίνο.
"Κατά τη γνώμη μου, η αρματωσιά του Άραμη έφτασε από το Τουρ εις.. χρυσόν!" είπε γελώντας ο Άθως…

Σας πληροφορώ, εξ άλλου, σύμφωνα με κάποια γαλλική έκδοση, ότι χρειάστηκε η ΔΙΚΗ ΜΟΥ επιστολή ώστε να ηρεμήσει ο φίλος σας και να μη βρίσει τον ισπανό μεγιστάνα που του είχα στείλει…

Δυστυχώς, τώρα πλέον, τα …χρυσά δεν δίνονται τόσο εύκολα από κανέναν, και όχι μόνο από τους Ισπανούς μεγιατάνες… Εξ άλλου, να πούμε σε οποιονδήποτε «έχοντα» να-να-να δεν έχει νόημα, έχουν δα, τόσα, ώστε δεν είναι καν ευχή, αλλά δεδομένο ότι έχουν όοοσο θέλουν…

Μετά τιμής,
Η Μαρκησία ντε Σεβρέζ, Τουρ :roll:

"Οι Τρεις Σωματοφύλακες" Αλ. Δουμας πατήρ, Διασκευή από τις εκδόσεις Παπαδημητρίου, 1973
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Ιαν 05, 2010 2:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #14320  από michaelz21789
 Δευ Ιαν 04, 2010 3:34 pm

Υπομονη και ακουστε το ολο ουτε 2 λεπτα δεν ειναι!!!
 #14339  από elena
 Δευ Ιαν 04, 2010 8:45 pm
[youtube]3v7rDQEF9Rc[/youtube]
 #14364  από michaelz21789
 Τρί Ιαν 05, 2010 1:20 am
[youtube]sA6k8YzaIaw[/youtube]

Αυτο το τραγουδι πρεπει να αντικαταστησει στην αρχικη σελιδα το beautiful day! Αντε να αλητεψουμε λιγο! Σημερα το ακουσα πολλες φορες και μου φταξε τη διαθεση! Δοκιμαστε το! Πιανει! Μιλαω σοβαρα!
 #14465  από βικυ
 Τετ Ιαν 06, 2010 11:53 pm
[youtube]4jMrwkGre6Y[/youtube]
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 621