• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14137  από SS-SOFI
 Τετ Δεκ 30, 2009 8:16 pm
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ :!:
ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.......
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ
Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ(ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΕΕΕ...)
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ....
ΙΣΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ....ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ....ΤΙ ΛΕΤΕ :?: :?: :?:
 #14138  από Κατερίνα
 Τετ Δεκ 30, 2009 8:20 pm
Εγώ πουθενά...Ο φίλος μου μάλλον θα με παρατήσει ο αλήτης, να πάει στο χωριό του... :lol:
Με έχουν καλέσει σε ένα σπίτι αλλά κι εγώ θα προτιμήσω το σπίτι μου νομίζω!!!
sofi φέρε βασιλόπιτα γρήγορα!!!! :D Έναν χρόνο έχουμε να φάμε η αλήθεια είναι...
Πω πω τώρα είδα πόσα λαθη έχει η προηγούμενη δημοσίευση μου,αλλά τον είχε πάρει ο υπολογιστής... :D
Καλά να περάσετε όλοι, ότι κι αν κάνετε!!!!!!!
Καλό βράδυ!!!
 #14139  από elena
 Τετ Δεκ 30, 2009 8:24 pm
Λέτε να είναι η ιντερφερόνη?και να μην το έχουμε καταλάβει?
εμένα πάντως μου το λέει και ο γιατρός μου κάθε φορά που πηγαίνω!!!
-εσύ όσο πας και ομορφαίνεις!!!έτσι μου λέει....για αυτό δεν τον αλλάζω :D :D :D :D

που είναι η βασιλόπιτα?δεν βλέπω τίποτα!!!
 #14140  από soulla
 Τετ Δεκ 30, 2009 8:25 pm
[youtube]i6uY5-a0es8[/youtube]στα κόκκινα ντυμένος με αγάπη στην καρδιά θα ρθει και πάλι εφέτος σε όλους μας παιδιά :P αγάπη στη ψυχή μας ΦΩς καθαρη ματιά κουράγιο να μας δώσει για άλλη μια χρονιά :P θέλω πολλά να φέρει σε όλους μας παιδιά μα πάνω από όλα υγεία και αγάπη στην καρδιά :P ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΗΤΩ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑς ΦΕΡΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑΤΗΝ ΖΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να 'εχετε τους αισθητήρες σας ανοιχτούς να δεχτείτε όλα τα μηνύματα γιατί η γιορτή που ζούμε είναι ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟς και η δύναμη του θα μας αγγίξει
 #14141  από SS-SOFI
 Τετ Δεκ 30, 2009 8:47 pm
ΕΛΕΝΑ αν ηξερα πολλα απο τεχνολογια θα ηταν καλυτερα τα πραγματα...
μεχρι να κοψουμε την κανονικη θα μαθω πιο πολλα...που θα παει...
και θα κεραστουμε....
κι εγω στη μαμα μου ειμαι απο τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ....αραχτη...γι αυτο με βλεπετε
να τριγυριζω εδω και να μην αφηνω τιποτα να πεσει κατω....
και να αναρωτιεμαι που ειστε?????
πλακα κανω εεεεε....
ΖΩΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ :!: :!: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ :!: :!: :!:
 #14145  από elena
 Τετ Δεκ 30, 2009 11:13 pm
Εικόνα

και μια που "παίζω "την τεχνολογία στα δάχτυλα :shock: ορίστε και η βασιλόπιτα για το καφενείο...να δούμε που θα πέσει το φλουρί!άντε καλέ ....όλοι τυχεροί θα είμαστε ,μην ανησυχείτε :D

soulla χαρούμενο το τραγουδάκι!πολύ όμορφο!

αύριο ποιός θα πει τα κάλαντα? :D

καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!
 #14146  από dina
 Τετ Δεκ 30, 2009 11:33 pm
Καλησπερα σ ολους κι χρονια καλα γεματη υγεια..... :P
Ομορφη η παρεα σας, εγω παλι δεν σας ειμαι κι τοσο πιστη στις συναντησεις μας :( εχω ενα θεμα με το Η.Υ οχι τοσο καλη σχεση θα λεγα ......απο τον καιρο που σταματησα να εργαζομαι..μπλα μπλα..............Το λοιπον εγω αυτες τις ημερες δεν πηγα στην μαμα μου στις γιορτες αλλα ηρθε εκεινη κι ετοιμασε τα παντα για χριστουγεννα βοηθησα κι εγω λιγο ετσι για το καλο σαν να ειμαι ο διαιτητης ενος αγωνα .Σημερα ολοκληροσαμε κι τις βασιλοπιτες

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Μ Α Σ Κ Α Λ Α
 #14153  από βικυ
 Πέμ Δεκ 31, 2009 9:32 am
Καλημερα ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
Και εγω μια ομορφη ειμαι που οταν καθρεπτιζομαι θαυμαζομαι και φτυνομαι!ΝΑΙ ΝΑΙ
Οσο για αυτους που δημιουργησαν αυτο το εργο τεχνης (εμενα) δεν τους στελνω τηλεγραφημα,τους ευχαριστω δημοσια εδω και τωρα!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ χαχαχαχαχαχα
 #14162  από βικυ
 Πέμ Δεκ 31, 2009 12:31 pm
Φευγω στο χωριο! Επιστρεφω αυριο!
Καλη χρονια σε ολους!
Τα λεμε του χρονου!
Φιλιααααααα! :D
 #14168  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Δεκ 31, 2009 5:06 pm
Καλησπέρα :lol: να τα πω;
Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά
κι αρχή καλός μας χρόνος :lol: :lol:

Χάθηκα το ξέρω, αλλά μάλλον η διάθεσή μου είναι μάλλον down :oops: και το έχω ρίξει στα παιχνίδια στο facebook :roll: δε χρειάζεται ούτε πολύ γράψιμο, καθόλου δηλαδή :roll: και αποχαυνώνομαι ευχάριστα :o

Αλλά είπα να πω ευχές σε όλους εδώ, στο καφενείο, που ξεκίνησα με τόση όρεξη και στην πορεία τά 'φτυσα :oops: Λοιπόν αρκετά...

Να έχετε όλοι μια χαρούμενη πρωτοχρονιά κι ένα χαρούμενο 2010 με υγεία, όσο γίνεται, πάνω απ' όλα :lol: Τα δύσκολα να μείνουν πίσω και τα καλύτερα ν' αρχίσουν να έρχονται :D :D :D

Φιλιά και πολλή αγάπη σε όλους :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 2901