elena έγραψε:
στα χιόνια πήγε κανείς?για σκι,για σνοουμπόρντ...και τα σχετικά?
Έχει πουθενά χιόνια με τέτοιο καιρό; Απορώ...
Έβλεπα χθες για παράδειγμα στις ειδήσεις, πως είναι τώρα στο Καρπενήσι!! Καθόλου, μα καθόλου χιόνια όμως...
Ευτυχώς βέβαια, υπάρχουν 2-3 πίστες για πατινάζ και μπορούμε να "φάμε" εκεί τις όποιες τούμπες μας!!
Βέβαια υπάρχει και το άλλο το "κορυφαίο" εναλλακτικό που ανακάλυψα πρόσφατα και το αναφέρω γιατί είχε ξανασυζητηθεί παλιά το θέμα "paintball"!!
"Πίστα" paintball στη Μαλακάσα!! Έτυχε να περάσω από εκεί και είδα πολλά αυτοκίνητα σταθμευμένα, άρα θα λειτουργεί!!
Το πρόβλημά μου βέβαια είναι ότι όλοι είναι "ξενέρωτοι", γιατί τάχα "πονάει" αν φας τη σφαίρα (αν πονάει η σφαίρα από μπογιά, τότε η κανονική σφαίρα τι θα έπρεπε να κάνει;

), αλλά θα χρησιμοποιήσω την "πειθώ" μου και θα το κανονίσω!!
Και μιας και είπα για "σφαίρες"... Ακούσατε για τον τρελό που κυκλοφορεί με ένα τζιπάκι και πυροβολεί κόσμο; Στην Αθήνα, πρόσφατα "χτύπησε" λέει κοντά στο μετρό "Αττική", ένα τζιπάκι με φιμέ τζάμια σε μη πολυσύχναστους δρόμους!! Σκότωσε έναν 16 χρονο και άφησε "ανάπηρο" έναν 42χρονο, νομίζω. Κάτι τέτοιο μου είπαν...
Καλά, αν τον είχα μπροστά μου αυτόν, μη σας πω πως θα τον βασάνιζα!! Γενικά, έχουμε "ξεφύγει"!! Πολλή τρέλα στον κόσμο...
Τελοσπάντων...
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!