• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13990  από βικυ
 Σάβ Δεκ 26, 2009 12:25 pm
Γεια σου sofi! Καλα περασα και εγω! Ησυχα οικογενειακα! Μαμαδες, γιαγιαδες..........τα κλασσικα! Ωραια ομως!
 #13992  από elena
 Σάβ Δεκ 26, 2009 12:33 pm
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!!!

στα χιόνια πήγε κανείς?για σκι,για σνοουμπόρντ...και τα σχετικά?

γιατί τρώμε τόσο πολύ αυτές τις μέρες?λες και δεν τρώμε τις υπόλοιπες...
από γλυκά έχω ξεκινήσει με μελομακάρονα,συνέχισα με δίπλες και έκλεισα το μενού με τούρτα...
μετά μέχρι την άνοιξη θα πρέπει να είμαι σε αυστηρή δίαιτα ...και πως να κάψω τόσες θερμίδες...μόνο που το σκέφτομαι κουράστηκα :(
εν τω μεταξύ με έχει πιάσει μια υπνηλία :shock: ξύπνησα στις 7 ,ξανακοιμήθηκα στις 8 ,και ξαναξύπνησα κατά τις 11....
και από εκείνη την ώρα ανοιγοκλείνω το ψυγείο....στο τέλος θα χαλάσει η πόρτα.... :D

χτες είχαμε καλεσμένους στο σπίτι....και έλεγα μέσα μου ,δεν θα κουραστούν να φύγουν?όλη μέρα πια,εγώ έγινα κουρέλι και αυτοί τίποτα!δεν το ξανακάνω ,θα κοιτάξω να το αποφύγω...

αυτά τα νέα μου....προς το παρόν....

χαλαρώστε,απολαύστε την ημέρα σας!!!
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #13995  από βικυ
 Σάβ Δεκ 26, 2009 12:36 pm
elena καλημερα και χρονια πολλα!
Και εμεις εχθες στη γιαγια ολη μερα κοσμο ειχαμε! Βαρεθηκα να κερναω και να στρωνω τραπεζια! Δεν λεω τετοιες μερες θελεις παρεα αλλα και η κουραση???????????????????
 #14000  από elena
 Σάβ Δεκ 26, 2009 12:48 pm
Bίκυ καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!
αυτό λέω και εγώ...εντάξει καλή η παρέα,αλλά όταν γίνεται και συστηματικά,καταντάει κουραστικό...εν τω μεταξύ ,όλοι κοιτάνε να αποφύγουν τις φασαρίες και τα μαγειρέματα,και δεν προσπαθούν ούτε να προσφέρουν μια μικρή βοήθεια...εκεί παθαίνω υστερία!!! :D
σήμερα πονάνε τα χέρια μου,οι καρποί μου ,η πλάτη μου...με mesulid είμαι .... :D
 #14001  από βικυ
 Σάβ Δεκ 26, 2009 12:54 pm
Εγω ειμαι πολυ νυσταγμενη! Δεν ποναω αλλα εχω ενα κεφαλι βαρυ σαν καρπουζι!!!!!!!!!!!!!
 #14002  από mary_d_ath
 Σάβ Δεκ 26, 2009 1:04 pm
elena έγραψε: στα χιόνια πήγε κανείς?για σκι,για σνοουμπόρντ...και τα σχετικά?
Έχει πουθενά χιόνια με τέτοιο καιρό; Απορώ...
Έβλεπα χθες για παράδειγμα στις ειδήσεις, πως είναι τώρα στο Καρπενήσι!! Καθόλου, μα καθόλου χιόνια όμως... :lol:
Ευτυχώς βέβαια, υπάρχουν 2-3 πίστες για πατινάζ και μπορούμε να "φάμε" εκεί τις όποιες τούμπες μας!! :lol: :lol:
Βέβαια υπάρχει και το άλλο το "κορυφαίο" εναλλακτικό που ανακάλυψα πρόσφατα και το αναφέρω γιατί είχε ξανασυζητηθεί παλιά το θέμα "paintball"!!
"Πίστα" paintball στη Μαλακάσα!! Έτυχε να περάσω από εκεί και είδα πολλά αυτοκίνητα σταθμευμένα, άρα θα λειτουργεί!!
Το πρόβλημά μου βέβαια είναι ότι όλοι είναι "ξενέρωτοι", γιατί τάχα "πονάει" αν φας τη σφαίρα (αν πονάει η σφαίρα από μπογιά, τότε η κανονική σφαίρα τι θα έπρεπε να κάνει; :lol: ), αλλά θα χρησιμοποιήσω την "πειθώ" μου και θα το κανονίσω!!
Και μιας και είπα για "σφαίρες"... Ακούσατε για τον τρελό που κυκλοφορεί με ένα τζιπάκι και πυροβολεί κόσμο; Στην Αθήνα, πρόσφατα "χτύπησε" λέει κοντά στο μετρό "Αττική", ένα τζιπάκι με φιμέ τζάμια σε μη πολυσύχναστους δρόμους!! Σκότωσε έναν 16 χρονο και άφησε "ανάπηρο" έναν 42χρονο, νομίζω. Κάτι τέτοιο μου είπαν...
Καλά, αν τον είχα μπροστά μου αυτόν, μη σας πω πως θα τον βασάνιζα!! Γενικά, έχουμε "ξεφύγει"!! Πολλή τρέλα στον κόσμο...
Τελοσπάντων...
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #14003  από SS-SOFI
 Σάβ Δεκ 26, 2009 1:16 pm
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...
ΚΟΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΡΜΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΛΠ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ...ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΩ...
ΑΛΛΑ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΤΩΡΑ...ΓΙΑΤΙ.....ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ...
ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΑΜΠΡΟ...
ΤΙ ΩΡΑΙΑ...Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ...ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ...
ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΩ...
:!: :!:
 #14009  από βικυ
 Σάβ Δεκ 26, 2009 4:31 pm
Αντε sofi καλως να τον δεχτεις!
Περιμενουμε εντυπωσεις!
 #14021  από βικυ
 Κυρ Δεκ 27, 2009 9:26 am
Καλημερα!
Βαρυ το παπλωμα ετσι? Κοιμαστε πουλακια μου!
Σημερα εχω δουλειες! Αυριο φευγουμε ταξιδακι και πρεπει να ετοιμαστω!!!!!!!!!!!!!!
Ανυπομονω! Ελπιζω να δω λιγο χιονακι εκει γιατι εδω....μονο ομιχλη !
Λονδινο γιναμε!
 #14023  από anni
 Κυρ Δεκ 27, 2009 11:22 am
Kαλημερα σε ολους! :lol:
Ωραια ειναι η χαλαρωση :D πως επανερχομαστε
ειναι ενα θεμα ;)
Βικυ καλα να περασετε και ελπιζω να συναντησετε
χιονια εκει που θα πατε
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 1
  • 224
  • 225